Γαμάει, απλά και ασάλιωτα!
Πολύ καλό αν και είναι η Alternative Vocal Mix έκδοση (αν την συγκρίνουμε με το sample του βίντεο). Πιστεύω ότι η έκδοση του τραγουδιού στο άλμπουμ θα είναι ακόμα καλύτερη.
Δυστυχώς δε μου είπε κάτι, αναχρονιστικό το βρήκα με κάποια πολύ ενδιαφέροντα σημεία. Θα περιμένω τον υπόλοιπο δίσκο, ευτυχώς πρόκειται για το τελευταίο τραγούδι σε αυτόν.
Για κάποιον εντελώς περίεργο λόγο τα σημεία που μου άρεσαν περισσότερο είναι αυτά στα οποία τραγουδάει ο Χάνσεν, ενώ δεν με τρελαινε ποτέ γενικά η φωνή του. Τα τελευταία 2-3 λεπτά ίσως το καλύτερο σημείο, και ωραίο riiffage, μέχρι εκεί για μένα. Δεν την πάλεψα πολύ με Kiske.
Θα μπορούσε να είναι και το μισό σε διάρκεια.
Εγραψα την αποψη μου χωρις καμια προκληση, αλλα οπως εγραψα και πιο πανω, μερικες φορες ξεχναω σε τι τοπικ μπαινω. Ισως το τοπικ με το μεγαλυτερο φανμποηλικι σε ολο το φορουμ, και αυτο λεει πολλα με τετοιο ανταγωνισμο που υπαρχει.
Αλλαζω την αποψη μου λοιπον για να πεσω κι εγω στο σωστο επιπεδο της κουβεντας.
Για το πεος το τραγουδι και κουφος οποιος του αρεσει.
Οκ τωρα μπορουμε να συνεχισουμε.
Μαν σορυ που παρεμβαίνω αλλά έχω την εντύπωση πως ο @SvenN σε τρολαρε/πείραξε δεν είναι τέτοιος τύπος ώστε να το γράψει με κακία
Αλλά ούτε και εσύ τύπος που δίνεις ένα σκατο αν κάτι αρέσει σε έναν άνθρωπο μόνο ή στους πάντες
Δεν εγραψα κατι κακο για τον Ζβεν ομως, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι η διευκρινιση.
Απλα το meme ειναι παντελως ασχετο με αυτο που εγραψα και δεν κολλαει σε μενα γενικα.
Ρε συ Χουίντομ, ήλπιζα ότι το “sole survivor” (ντερις ερα φαν κι ετς) θα ήταν ένα sufficient hint για να καταλάβεις ότι η ανάρτηση είναι όντως πείραγμα για τις συχνά αιρετικές σου απόψεις και τίποτα παραπάνω.
Κοιτα που μερικες φορες συμφωνουμε.
Το τελευταίο σολάκι που αρχίζει στο τέλος του 9ου λεπτού και οδηγεί το κομμάτι μέχρι το outro γαμάει και δέρνει, vintage Kai.
Εγώ ακουώ τα δικά μου, σταθερά πειραγμένος. Γέφυρα Reach out for the light, ρεφρέν σπιντάτο πάλι μου θυμίζει Avantasia περιόδου Operas (που βέβαια με blueprint τους Φύλακες γραφτήκαν - κι αυτά). Πρώτο ήρεμο πέρασμα με τα πλήκτρα και τον Kai (που γίνεται reprised πιο μετά στο κομμάτι) έχει λίγο άρωμα and then there was silence (misty tales and poems lost…). O Andi τύπου μπαίνει αλλαγή στο 94’ για τη συμμετοχή, δε προσθέτει πολλά.
Δεν ανακαλυψαν τον τροχό αλλά ο φανμποισμός θα μου φτάσει τουλάχιστον για τις 100 πρώτες ακροάσεις. Μέτα θα αρχίζω να το αφομοιώνω κιολας, του χρόνου μπορεί να γράψω και κάτι πιο
αντικειμενικό
Στο 5 που μπαινει το σολο και μετα τραγουδαει ο hansen εφαγα ενα φλας επιστροφη στο παρελθον 30 χρονια πισω περιπου και πηγα να δω αν ειχα ετοιμασει την σχολικη μου τσαντα για το σχολειο… … Το τραγουδι ηταν οτι ακριβως περιμενα να ακουσω απλα να θυμαμαι το παρελθον…δεν πεθανα και ολας υπερκλασικουρα…( ειμαι απο αυτους που power πλεον δυσκολα μπορω να ακουσω … το θεωρω το ποιο στασιμο-κλισε-και επαναλαμβανωμενο ειδος)
Αυτό το γαμημενο τελευταίο 3λεπτο
Το γαμημενο τελευταίο 3λεπτο
Μπράβο ρε Γερμαναράδες
Α ρε γαμημενε Hansen μου θύμησες την κοπέλα που τα είχαμε 8 χρονια από το 1995 κ ξαφνικα χωρίσαμε κ πληγωθηκα κ ουτε ήθελα να την δω ούτε να μάθω τι κανει δεν μ ένοιαζε κιόλας αλλά τώρα μετα από τόσα χρόνια θα ήθελα να την δω να της δώσω μια αγκαλιά κ να κάτσουμε όμορφα κ ωραια να θυμηθούμε τα παλιά.
Love you re malaka γουελκαμ χοουμ.
Για οσουs δεν πρόλαβαν https://ulozto.net/file/RhEKdWi9uRW9/helloween-skyfall-2021-rar?fbclid=IwAR1rGYbnAnDe6ifQU1I2qNncJwv4lzuhTSldoA-xCBVwmvqurGsynJ-LNjk
Μπαρδον και συγγνώμη που διακόπτω αλλά ανακοίνωσαν ημερομηνίες για το 22 και είμαστε στην απεξω. Τι σκατα; έχω το εισιτήριο από το 19 και το κοιτάω και είναι και ασχημο κι ολας. Έχει κανείς info τι θα γίνει;
Καλά, μόνο εμένα μου θύμισε η εισαγωγή και το ρεφρέν το Just a little sign?
Φωνητικά Kai και Andi ωραίοι, Kiske πιο κάτω, περίμενα κάτι περισσότερο. Μουσικά, τα verse ok, κάποια ωραία σημεία μετά το δεύτερο chorus και τα σόλο και φυσικά τα τελευταία 3 λεπτά σούπερ. Γενικά το κομμάτι κακό σε καμία περίπτωση δεν είναι αλλά όχι κάτι τρομερό.
Τέλος ο ήχος, στα ντραμς κυρίως, γενικά όλα δηλαδή, σταθερά αποστειρωμένα κακός (όπως δηλαδή σε όλα από Rabbit και μετά).
και windmill έχει μέσα κι απ’όλα.
Μα τις κολοκύθες από την στιγμή που το διάβασα έχεις δίκιο!!
Για το φίλο Dr. Stein μην ανησυχείς θα ανακοινωσουνε και εδώ μόλις βρούνε κενό σιγουρα