Helloween

Εχμ το κομμάτι έχει ακριβώς όλα αυτά που φοβόμουν σχετικά με τον νέο δίσκο.Αναχρονιστικό, με εξαναγκασμένα keeper vibes και υπερβολές και στην διάρκεια και στην ερμηνεία του Kiske.Προφανώς υπάρχουν και τίμια σημεία, αλλά όταν έχεις φτάσει το hype μέχρι το θεό με την ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΡΑ σου, τότε αυτό δεν είναι αρκετό.

Υποθέτω ότι όσοι θα γούσταραν με ταξίδι στο χρόνο θα είναι οκ, προσωπικά πιστεύω πως το reunion έγινε ξεκάθαρα για την κονόμα από το tour, παρά λόγω οποιασδήποτε έμπνευσης για νέα τραγούδια.Μακάρι να κάνω λάθος και να ακούσουμε και φρέσκα πράγματα με την κυκλοφορία.

3 Likes

Ή και αυτό

Μα ποιος πίστευε ότι κάναν reunion λόγω έμπνευσης; Όλοι ξέραμε ότι εμπορικά τους συνέφερε όλους και meanwhile ειχαν γίνει τα PRιλικια και είχαν ωριμάσει οι συνθήκες. Ούτως ή άλλως η ιδέα για το άλμπουμ ήρθε πιο μετά, πιθανότατα για να έχουν λόγο να συνεχίσουν το πανηγυρι (που καλά που το ξεκίνησαν γιατί έχυσε όλη η Ελλάδα , δάκρυα χαρας)

Και γενικά σε κάτι τέτοιες φάσεις είναι πρόβλημα
των fans ότι περιμένουν παππάδες. Και οι 2 μεριές εχουν να βγάλουν δυνατό άλμπουμ 10+ χρόνια, το να βγάλουν τώρα επειδή βρέθηκαν όλοι μαζί μια αλμπουμάρα που θα θερίζει και θα αντέξει στο αρχικό hyping σχεδόν δε θα στέκει. Ότι είχε ο ξέρω γω ο Kai στα σκαριά το νέο Halloween αλλά το φύλαγε για όταν θα γίνει το ριγιουνιο.

6:46 η ώρα 7 πιάνω δουλειά νομίζω μπορώ να το ακούσω 3η φορά σήμερα.

Φοβερο ντραμινγκ από Loble κ κάτι σημεία που καλπάζει ( sorry steve) ο Markus

3 Likes

Φοβερό το σημείο με το μπασάκι πραγματικά, τόσο κλασικά Helloween

3 Likes

Ρε ειστε σοβαροί; το ghosts των paradise lost το συζητούσατε 16 μερες. Εδω μιλάμε όταν τραγουδάει ο Hansen “hey little alien little grey” ερχεται ο ίδιος ο bowie κ του δίνει καινούργια περούκα.

Κ σε τραγουδι των helloween η αγαπημένη μου φράση από πιτσιρικάς “we have lift off”

5 Likes

Κομματάρα το Ghosts! Αλλά ήταν χιτάκι.

Ίσως περιμένουμε να ακούσουμε την επίσημη έκδοση με καλύτερο ήχο κτλ. Εγώ πάντως μία φορά τη μέρα το τιμάω το Skyfall.

3 Likes

6 η ώρα το πρωί στο άδειο λεωφορείο στο δρόμο προς δουλια κουρνιαζω στην αγαπημένη μου θεση κοντά στη μηχανή που βγάζει από κάτω ζεστη κ ακουω την τραγουδαρα. (Σποιλερ: το τραγούδι το άκουγα ολο αυτό το διάστημα μέχρι το fade out κ λίγο πριν τελειώσει το ξαναεβαζα να παιξει) . Ξαφνικα κ ενώ πρέπει να τον είχα πάρει λίγο-τον ύπνο- πετάγομαι κ σκέφτομαι τι ακουσα μόλις τωρα; Μήπως ειδα κάνα μικρο όνειρο ο καμμενος; Το βάζω να ξαναπαίξει εκει στο τελος του fade out πιέζοντας με μανία τ ακουστικά μέχρι να μπουν στον εγκέφαλο να δυναμώσει (!!!) ο ήχος.

ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ HANSEN !!! SOMEWHERE OUT IN SPACE ΦΩΝΑΖΕΙΣ;;;

Το εχανα αυτο το σημείο αφού ποτέ δεν τελείωνα το τραγούδι για 3 δευτερόλεπτα. Μετα θυμήθηκα ότι κάποιος το ειχε γράψει εδώ μέσα.

Έπειτα ακουσα το in the valley of the kings.

5 Likes

Enjoy this glimpse into the full triple-gatefold cover art

16 Likes

Νάτα και τα δαχτυλίδιααα

2 Likes

Επικό έπος! Φανταστικός ο καλλιτέχνης λέμε.

3 Likes

αυτο θα το ηθελα σε εναν τοιχο του σπιτιου μου…

2 Likes

λέτε να είναι καλό;;;

4 Likes

Heloween κ καλό βιντεοκλίπ δεν πανε μαζι αλλά ελπίζουμε

Το I Can διαφωνεί μαζί σου

3 Likes

Ε αυτό λέω 1 στα 20

1 Like

Το 7λεπτο πάντως υπάρχει ήδη στο Spotify, για να είμαι ειλικρινής προτιμώ το 12λεπτο.

2 Likes

Skyfall (Single Edit)

Όπως φαντάστηκα η album έκδοση του τραγουδιού (αν και ακούσαμε μόνο τα 7 λεπτά) είναι κλάσης ανώτερη από την Alternative Vocal Mix έκδοση που είχε κυκλοφορήσει. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή ακούμε πολύ περισσότερο Kiske και λιγότερο Deris το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο τραγούδι (είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι). Σε γενικές γραμμές το κομμάτι είναι έπος και ένα πολύ καλό δήγμα για το album, βέβαια από την άλλη δεν συγκρίνετε με κλσσσικούρες όπως Halloween και Keeper.

2 Likes

Δουλειά ειμαι βέβαια. Βραδάκι παρέα με τζιν τονικ να δουμε κ το βίντεο

1 Like

Κλάσεις ανώτερο το alternative, επίσης ο deris τραγουδάει μια στροφή άντε 2 το πολύ, μάλλον εννοείς τον Kai Hansen που στο alternative edit σχεδόν μονοπωλεί τα φωνητικά, οπότε αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις Deris από Kai μάλλον και αυτά που έγραψες δεν έχουν και τόσο σημασία

1 Like