Τα καλύτερα σολο πάντως του κομματιού είναι του “νέου” και όχι του Kai ή του Weiki… ε το video τώρα… οκ
https://www.youtube.com/watch?v=gLV530n3kMw
Το video δεν μου άρεσε. Πολύ The Angel And The Gambler με καλύτερα γραφικά βέβαια.
Ok, αν σου αρέσει περισσότερο η Alternative εμένα η γνώμη μου περισσεύει. Ο Deris τραγουδούσε μέρος του πρώτου και δευτέρου verse τη δεύτερη γέφυρα και κάμποσα backing, αν δεν κάνω λάθος…
Εμενα μου αρεσει η εκδοση που ο Kiske τραγουδαει οσο το δυνατον λιγοτερο, ποια ειναι αυτη για να την βρω?
Hey little alien what have they done to you… τόσο ωραίο και τόσο cringy ταυτόχρονα!
Το καλύτερο σημείο για μένα είναι εκεί που λέει κάτι …and fear of the night o Kiske, τι φωνάρα ρε πούστη;!
πολύ μου αρέσουν τα φωνητικά του Κισκε εδώ. Και τα δεύτερα του Ντερις πάρα πολύ ωραία , οι φωνές τους είναι πολύ ταιριαστές
Ένα είναι το νόημα που αποκόμισα από το βιντεο κλιπ . Ο Ντερις είναι ο Αιρον Μαν
Α, και ο Μαστεην μας τα λέει εδώ και 30 χρόνια ότι κάτι παίζει με το Hangar 18. Διαδώστε
Η κομματάρα παραμένει κομματάρα απλα όπως κ με το Halloween χάνεται πολύ πράγμα. Μιλάμε για κομματι που ανα 20 δευτερόλεπτα έχει κάποιο καινούργιο σημειο.
Με Hansen συγκινήθηκα είναι αλήθεια τα έχω πει σε άλλο ποστ. Μας έλειψες μαλακα.
Στα σημεία του Andi έκανα την χεβιμεταλ φάτσα μου.
Kiske οκ φωνάρα αλλά αναχρονιστικος ο πουστης κ αντιτουριστικη φάτσα. Πρέπει να υπάρχει.προχωράμε.
Ο Markus ειναι λατρεία κ αν με ρωτούσαν με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελα να πιω μπύρα θα ήταν αυτός.
Ο Sascha σκεφτηκε τι άλλο περίεργο να έχω πάνω μου εκτός από το κούρεμα κ διάλεξε την κιθάρα.
Dani οκ drummer ειναι τι να πεις; μηχανές.
Weiki αλλη λατρεία μαζι με Markus θα ήμασταν αχτύπητο τριδυμο για μπύρα. Λατρεύω τα παντελόνια του.
Γενικά προτιμώ την προηγούμενη έκδοση που ακούσαμε.
Βιντεο. Οκ δεν ειναι Νολαν κ ουτε ειναι αίσχος. Μαλακιουλα θα το χαρακτήριζα. Οταν έχεις να ξεπεράσεις την σαλαμανδρα του time of the oath
δεν έχεις θεσει ψηλά τον πηχυ. Προχωράμε.
Θέλω το μπουφάν που φοράνε κ αν το βγάλουν για πώληση θα κάνει κανα 180ευρω κ να πανε να γαμηθουν αλλα το θέλω.
Επίσης κάτι προσωπικό ασπουμε. Από τότε που μετακόμισα back to the roots στην σαλονικα βλέπω σε τοίχους αυτο
Οποτε ο Κοελιο ειχε δίκιο.
Υγ: τωρα το παρατήρησα. Τα ντεπον δεν χρειάστηκαν.
Έχουμε και τους στίχους:
I fell from the sky
So don’t ask me why
I’m feeling so down
Watching the stars falling down from the sky in the night
Crashing from out of the heavens they’re burning so bright
Descend through the atmosphere, glowing with fiery light
Dragging a tail of white sparkles, and oh, what a sight
Oh, where did I go, how could I know
Defies all reason now
I fell from the sky
So don’t ask me why
I’m feeling so down
Attacked, shot down and wrecked
There’s no turning back
To find my way home
Hey little alien, little grey
Where’s the place your people stay
Have you found a place beyond
Where eternity moves on
Let me detach you, help me find
What goes on in your captor’s mind
For eternity awaits
On the brink of our escape
We’re twisting, we’re turning
We’re running, we’re burning
Out on the run through the maze
On through the madness
No time for sadness
And no one can show us the way
Through Hangar 18
The tension now grows
We’re getting so close
Enter the ship, start the engine and open the gates
Of Hangar 18
Onwards to the sky, the stars are bright, they’ll shine forever
On and on we fly, so far away
Hey little alien
What have they done to you
Are there survivors here
Or have they all just disappeared
I fell from the sky
So don’t ask me why
I’m feeling so down
Attacked, shot down and wrecked
Was no turning back
To find my way home
The dark, the fear of the night
And the pain settles down deep within
Coming home to a place still unknown
And the hope as I dream is undying
When the sky falls, and the world you know comes crashing down
When the sky falls, and everything is changing
Changes came across the sky, welcome to the other side
And everything is changing
When the sky falls
When the sky falls
Οκ την κάνουν την δουλίτσα τους οι στίχοι απλές λεξούλες τους έγραφε κ ένας 15χρονος
I fell from the sky
So don’t ask me why
I’m feeling so down
περιμένουμε από weikath κάτι πιο…βαθύ.
Πως κ δεν κόλλησε κάτι για το χεβιμεταλ;
Όλα καλά. Ικανοποιημένοι.
και ειναι αληθεια αυτο…2003 νομιζω ηταν που τον πετυχαμε σε ενα μαγαζι αθηνα,δεν θυμαμαι ποιο…εχει κλεισει ενα dj σετ μια μερα πριν το λαιβ helloween,ηξερε τι εκανε ο τυπος ηθελε να το διασκεδασει οποτε δεν το ειχαν ανακοινωσει καν σαν event(αυτο συχνα συμβαινει και καλως νομιζω για να ειναι πιο “ελευθερη” η διασκεδαση και να ρεει η φαση οσο ξημερωνει ),
δεν ειχε και πολυ κοσμο(μεχρι να το παρουν χαμπαρι οι κοντοχωριανοι και να αρχιζουν να μαζευονται) οποτε εκατσε στην παρεα μας μετα απο προτροπη μου να πιουμε καμια μπρια παρεα,ηπιαμε τις μπυρες μας,μπαινοβγαινε στα decks ,
παρτυ ανιμαλ ο τυπος τρομερα ευγενικος,“γηινος” με καλη διαθεση και για κουβεντα για μουσικη all around και γενικα ειχε παιξει και καλη μουσικη…γενικα μια απροσμενα ομορφη have fun νυχτα…
το ονομα του μαγαζιου δεν θυμαμαι…παντως κααααπου ειναι καταχωνιασμενη και μια φωτογραφια απο τοτε…anyway…
αναμενουμε το καινουργιο helloween λοιπον…ελα να βλεπω χαρα
Με μια ακροαση, μου αρεσε περισσοτερο κι απο το skyfall.
unisonic-ίζει λιγάκι ?
πολύ ωραίο
επίσης όμορφα δεύτερα φωνητικά, αυτή τη φορά του Κισκε στον Ντερις
Σύνθεση grosskopf καταρχήν. Ωραίο κολλητικό ρεφρέν κ πρώτη εντύπωση πολύ καλή.
Β side unisonic που ήδη είναι B side Helloween, άρα not bad
Επίσης μ άρεσε και το reaction παρακάτω, προσωπικά το 12λεπτο skyfall σε όλη του τη δόξα είναι πάρα πολύ καλό για 2021 σύνθεση mix από Gamma Ray / Helloween / Europower γενικότερα…με αρκετό fan service βέβαια αλλά πολύ δυνατό πάραυτα.
Πολυ καλο και το indestructible,90s αυρα με unisonic ρεφρεν ,και συνθεση Grosskopf ,not Gropθσκοφ(live in the uk) thanks @Ixnay
Παντως οτι και να ποσταρετε απο εδω και περα θα κρατηθω να τα ακουσω οταν κραταω την ολοκληρωμενη δουλεια στα χερια μου,θα κρατηθω…ειμαι απο “αυτους”
@matia o Παναρας που ποσταρες και παω αμεσως να απολαυσω το reaction μιας και τον γνωριζω προσωπικα,εχουμε εργαστει πολυ παλιοτερα μαζι καναμε και λιγο παρεα,κανα λαιβ κτλ,ειναι και γααααμω τα παιδια,αυθεντικος,αυτο που φαινεται στα βιντεακια του, και ενω ηδη μοιραζομασταν την ιδια τρελα με τουε guardian power κτλ,ειναι ο ανθρωπος που μου εβαλε πρωτη φορα να ακουσω theater
Αυτο μαλιστα.