Και εγώ μια από τα ιδία. Ο δίσκος όντως έχει πολλά Deris era στοιχειά, θα μπορούσαν να το αναμείξουν το πράγμα λίγο περισσότερο ώστε να σπάσει αυτό το hard rock ύφος στα μισά του άλμπουμ.
Για μένα, αν και ξέρω ότι πολλοί διαφωνούν, ο Deris θα μπορούσε να τραγουδά λίγο λιγότερο. Για παράδειγμα τα φωνητικά του στο Angels δεν ταιριάζουν καθόλου, όπως και στο pre-chorus του Rise Without Chains. Μπορεί να είμαι παράξενος αλλά σε διάφορα σημεία μου διακόπτουν την ροή του τραγουδιού…
Το Golden Times είναι πολύ καλό και θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει τα Mass Pollution και Cyanide προσθέτοντας μια άλλη ευπρόσδεκτη νότα στην μέση του δίσκου.
To Angels είπε ο Kiske ότι το χε γράψει ο Σάσα καιρό τώρα μόνο για κείνον (για τη φωνή του) , οπότε makes sense. Φαντάζομαι στο πνεύμα του “και οι 2” μαζί σωσαν και τα lines που δώσανε στον Andi.
Έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο kiske, νομίζω ένα 40% είναι ο Deris στο σύνολο. Εγώ απλά είπα ότι θα ήθελα περισσότερο Deris γιατί κωλογούσταρα το Cyanide που είναι πιο Deris κι από τον Deris Κάποιος άλλος μάλλον ήθελε μόνο kiske και του κακοφάνηκε αυτό το 40%. Βέβαια οι περισσότερες συνθέσεις είναι Deris era οπότε προχώρα άφοβα, θέλω την άποψη σου.
Ρε τι ακουμε σημερα απορώ αυτοι που λενε οτι δεν τραγουδαει ο Deris μαλλον δεν εχουν ακουσει Robot King…ειμαι στην τριτη ακροαση μέχρι στιγμης πραγματικα το Down in the Dumbs μαζι με Robot King αλλο έπος ειναι διπλα σε Skyfall και Fear of the Fallen για εμενα με το Out for glory και Rise without chains να ακολουθoύν …Best time διασκεδαστικό Μass pollution με μπερδευει αν και Live θα ακουγεται πολυ καλύτερα…Το angels αρκετα ενδιαφέρον μου θυμιζει εποχες dark ride…Και τέλος το Golden times απ τα bonus που απλα γαμάει θα μπορουσε να βρισκεται άνετα στον δισκο στην θεση του Cyanide
Αν θυμίζει κάτι ειναι απο εποχή keeper legacy κ gambling. Βλεπε invisible man κ dreambound αντίστοιχα που επίτηδες τις αναφέρω επειδη ειναι κ αυτές συνθέσεις γκερστνερ.
Ναι ισχυει αυτο που λες για legacy και gambling αν και εμενα μου θυμισε και dark ride…anyway θα επανελθω με πιο πληρη αποψη μόλις λιώσω το album…Παντως αυτο που εγραψες για τα bonus του gambling πιο πριν δεν μπoρω να συμφωνησω παραπάνω…
Now pair your minds and access virtual network Overlord Link to the data feeds, administer the system nodes Lead on the breaches, embrace the whole world Fire the mighty, oust their regimes
Conquer the world, rule forever and ever Vanquish the masses, be king of them all Make them a force as they follow the order Extinction complete, and mankind all gone