Hansen σε συνεντευξη στο ροκχαρντ: “Χρειαζόμασταν μόνο δύο ρυθμικές κιθάρες κι όχι τρεις”
(HELLOWEEN interview (Kai Hansen) - Rock Hard Greece Συνεντεύξεις Rock Hard Greece)
Hansen σε συνεντευξη στο ροκχαρντ: “Χρειαζόμασταν μόνο δύο ρυθμικές κιθάρες κι όχι τρεις”
(HELLOWEEN interview (Kai Hansen) - Rock Hard Greece Συνεντεύξεις Rock Hard Greece)
Όμορφα κ ωραια σας αγαπάω όλους κ αγαπάω κ τους Βρετανούς αλλά πραγματικά σταρχιδια μας οι maiden.
Όταν το πρωτάκουσα πραγματικά και εγώ ξενέρωσα και σύντομα επανήλθα μόλις μπήκε το Fear of the Fallen, τώρα βέβαια μετά από πάμπολλες ακροάσεις το γουστάρω αρκετά παραπάνω, αλλά πάλι θεωρώ ότι λίγο το κουράζει ο Kiske παρόλο που τον υπεραγαπώ.
Και στα υπόλοιπα συμφωνώ κάργα, ειδικά με angels και golden times, εκτός από το Skyfall. Α και το Cyanide για κάποιο λόγο μ αρέσει πάρα πολύ, έχω κολλήσει με το ρεφρέν του.
Ναι αλλά λέει ότι και στα live ακούς ΚΑΙ τις 3 κιθάρες και δεν είναι κανένας πιο χαμηλά.
Τεσπα το καλό είναι ότι όσο περνάνε οι ακροάσεις τόσο πιο πολύ μου αρέσουν και τα κομμάτια που στην αρχή δεν μου έκαναν κουκου όπως το Mass Polution. Καλά το Cyanide μου άρεσε από την αρχή.
Ναι αλλα ασχετο το ενα με το αλλο.
Δυστυχώς μετα απο μερικες ακροασεις ο δισκος ειναι ακριβως αυτο.
Κριμα γιατι σε ενδεχομενη συναυλια θα πρεπει να υποστουμε αρκετα δευτεροτριτα τραγουδια.
Ναι αλλά όχι
Ειπες
ο Hansen λεει στο δισκο εχουν 2 κιθαρες και εσυ μετα λες για τα live. Δηλαδη καταλαβες απτο δισκο που εχει 2 κιθαρες, οτι στα τραγουδια αυτα στο live θα εχουν λογο υπαρξης οι 3. Αγνοω το νηπιακου επιπεδου τελευταιο ποστ σου και σε ρωταω να μου πεις ενα σημειο που ακουσες 3 κιθαρες να εχουν νοημα.
Υποθέτω πως καταλαβαίνεις ότι σε μια ηχογράφηση μπορεί να υπάρχουν όχι απλά 2 κιθάρες αλλά εκατοντάδες, στρώματα κιθάρας το ένα πάνω στο άλλο ή κιθάρες που παίζουν διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, ρυθμική κιθάρα και από πάνω δύο κιθάρες που παίζουν δισολία.
Δεν ξέρω, πρώτη φορά τα διαβάζεις αυτά ;
Ενταξει, τα παραταω απλα. Το σκεφτηκα οτι μπορει να το πηγαινες εκει, αλλα δεν το πιστευα. Προφανως και ενας κιθαριστας μπορει να ηχογραφησει 200 κιθαρες αν θελει σε ενα τραγουδι, τωρα πως αυτο σημαινει οτι οι 3 κιθαρες εδω εχουν νοημα μονο εσυ ξερεις. Δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε και καμια μαλακια που γραφουμε ή μια λαθος εκτιμηση που καναμε.
Η αγωνια να βγαλετε χολη για την μεγαλυτερη μπαντα του γαλαξια σας οδηγει σε επιεικώς γελοίες τοποθετησεις. Ετσι δεν ειναι σαντοουκινγκ εξηνταεννια;
Ρε συ Σαντοκινγκ, ειλικρινά.
-Άκου τον δίσκο, εδώ οι 3 κιθάρες γαμάνε
-2 κιθάρες έχει ο δίσκος
-Ναι αλλά στα λάηβ ακούγονται και οι 3 καθαρά και δεν είναι κανένας πιο χαμηλά
-2 κιθάρες έχει ο δίσκος
-Ναι αλλά σε μια ηχογράφηση μπορεί να είναι εκατοντάδες ΑΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ
Πες έκανα λάθος και όλα κουλ, συμβαίνει, δε χρειάζεται να πεις σε πόσα κανάλια έγραψαν.
on topic, ποιος σκέφτηκε ότι τα 2 μπόνους έπρεπε να είναι μπόνους και όχι στον δίσκο, απορία το έχω.
Το να εννοώ ότι οι 3 κιθάρες έχουν νόημα γιατί θα βοηθούν στην απόδοση των συναυλιών σας πέρασε από το μυαλό;
Επίσης λέει ότι χρειάστηκαν μόνο 2 ρυθμικες κιθάρες. Υπάρχουν και lead κιθάρες ωστόσο.
Κλερβογιαντ αγόρι μου ώρα για ύπνο
2 ρυθμικες κιθαρες ειπε ο Καϊ
Μην με ερεθιζεις
Δεν μπορειτε απλα να συμφωνησετε ολοι οτι με αυτα που παιζουν και οι μεηντεν και οι κολοκυθες, στο στουντιο θα μπορουσαν να εχουν εναν κιθαριστα (για να μην πω μισο) να τα ηχογραφει ολα, και ο λογος υπαρξης τριων κιθαριστων και στις δυο μπαντες ειναι ξεκαθαρα το μαρκετινγκ αφου και στο λαηβ θα μπορουσαν να τα αποδιδουν ολα μια χαρα με δυο κιθαρες?
Απο τα live στην ηχογραφηση και παλι πισω. Ειπα οτι τα παραταω το ξερω, αλλα κατι τελευταιο. Ναι φυσικα υπαρχουν οι lead κιθαρες οπου οντως ειναι 3 στο δισκο. Υπεθεσα ομως οτι δεν εννοεις αυτες γιατι εκανες αντιπαραθεση με maiden και ειπες
Δηλαδη οι maiden δεν εχουν πανω απο 2 στρωματα κιθαρας σε καμια ηχογραφηση; Ουτε 3 σολο σε καποιο κομματι; Στο red and the black ας πουμε;
Δεν χρειαζονται κιθαριστες, ειναι ολοι ηθοποιοι
Τι διαβαζουμε βραδιατικα.
Περιμένω τώρα ένα “ναι αλλά στις συναυλίες κλείνουν τον Gers” για να κλείσει και αυτός ο κύκλος και να πούμε ξανά για τον δίσκο :")
@Greektrooper Αν δεν το άκουσες ακόμα ολόκληρο, άκου τα 2 μπόνους, είναι καλύτερα από τον μισό δίσκο
Μπορείς να υποθέτεις οτιδήποτε θέλεις, όπως επίσης και να διαβάζεις αυτά που θέλεις και να καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις. Δεν συμφωνούμε τελείωσε το θέμα, πάμε παρακάτω
Εσβησες το “με αυτα που παιζουν”, το οποιο ηταν πολυ σημαντικο στο ποστ μου.
Συγκεκριμενα, αυτα που παιζουν τα ηχογραφει αν χρειαστει κι ο τεχνικος για τις κιθαρες τους.
Δεν ειναι εκει το point.