Helloween

Και αν θέλει τραγουδάει κιόλας !!!

Καλυτερα οχι… :stuck_out_tongue:

Την φωνη δεν μπορει να την μιμηθει, οχι, ακομα κι αν ειναι χαλια σαν του Χανσεν.

Παω να πιω το κακαο μου και ξαπλωνω. Εσυ χαιδεψε λιγο τον γκιωνη σου μπας και συνελθεις.

Ενω την κιθαρα οποιος και να την παιξει ακουγεται το ιδιο. Νομιζα εγραφα σε μουσικο φορουμ, με συγχωρειτε.

Το προσθεσα το σημαντικο σημειο στο ποστ σου και παλι μου φαινεται η πιο αστοχη δηλωση για μουσικη που εχω διαβασει ποτε μου.

Παραδέχομαι πάντως ότι έκανα μαλακια που ανέφερα τους Maiden λες και δεν ξέρω ότι θίγονται οι φίλοι maiden-αδες.

Και απαντάω εδώ για να πω ότι φυσικά και οι Maiden στο στούντιο χρησιμοποιούν πολλές κιθάρες. Αλλά νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε τις διαφορές στον ήχο των μεν και των δε.

Πάω να χαϊδέψω τον γκιωνη μου να συνέλθω

Δεν νομιζω.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση η συζητηση θα επρεπε να επικεντρωνεται στο αν εχουν νοημα οι 3 τραγουδιστες και οχι οι χιλιαδες στρωσεις κιθαρας που ακουει ο σαντοουκινγκ πριν χαιδεψει τον γκιωνη του.

1 Like

Τις χαζομαρες που παιζουν οι μεηντεν στα reunion και οι helloween στο τελευταιο, ναι.

Σε ευχαριστω, θελεις καποιο κουλουρακι? Αυτοκολλητο? Αστερακι? Μπραβο, ξερω γω.

Flame για το καινούργιο χελογουιν
!

1 Like

Προτιμώ το φλέημ για τις κιθάρες ή για τα κρεντιτς ή γιατί λείπουν οι κολοκύθες από το εξώφυλλο, από οποιαδήποτε attention whore πάντως

Και δεν εχουμε φτασει καν στην περουκα του Χανσεν με την οποια καποιοι ειναι ευαισθητοι
Σορρυ, το ψοφιο ρακουν εννοω

1 Like

Ενα θρυλικο συγκροτημα εβγαλε νεο δισκο, εχει τους τρεις τραγουδιστες της ιστοριας του μαζεμενους, εβαλε και τρεις κιθαρες, αλλα 20-30 μλκς σε ενα μουσικο φορουμ καπου στο πουθενα τσακωνονται για το αν εκανε καλα η μπαντα ή οχι και δινουν οδηγιες. Λογικο, ξερουν καλυτερα απο τους ιδιους τους μουσικους :rofl:

Καλα θα παει αυτο, θα επαιρνα πατατακια και μπυρα μεχρι να ξαναδιαβασω τπτ για μουσικη, αλλα ειναι αργα, οποτε παω για νανι. Καληνυχτα σε ολους.

3 Likes

600 θερμίδες τα 100 γραμμάρια, ξέχνα τα αυτά που ήξερες

8 Likes

Καλημέρα σας. Καρδούλες στα δύο τελευταία ποστ. Θέτουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι επραξαν σωστα. Να μαζεψει και ο harris τον diannο, τον bruce και τον blaze αφου ειναι σιγουρη η επιτυχια. Στα αυτια μου το καινουργιο helloween ειναι ενας μετριος μουσικος αχταρμας.

Γιατί δεν πέφτω από τα σύννεφα;;;

Τωρα που το ξαναακουω μαλλον συμφωνω μαζι σας. Ειναι μνημειο του ευρωπαικου power metal επειδη τραγουδανε τρεις.

Καλημερα.

Whaaaaaaat? Says who? Α, ο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Καλώς. Να μας ρωτήσει ο Harris, τι ακριβώς θα κάνει την επόμενη φορά, έχεις δίκιο.

Αυτό μάλιστα. Προφανως μπορουμε να μιλησουμε για μουσικη, τα συναισθηματα που βγαζει ενας δισκος, το αν αρεσει ή οχι ενα τραγουδι. Οταν η κουβεντα πάει στο αν αρεσει το περουκινι ή αν οι τρεις κιθαρες πρεπει να γράψουν σε 64 ή 128 κανάλια για να έχουν την ίδια τονικότητα σε live που το κοινό είναι κάτω από 2.000 κόσμος και το venue βρίσκεται στον 37ο παράλληλο, τότε μόνο μία πρόταση μπορεί να καθορίσει την κουβέντα: στα @@ μας, μην ασχολείσαι, βάλε κάτι άλλο.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, επειδη εισαι και λιγο παρεξηγιαρης, απο πανω γινεται ψιλοχαμουλης με παρομοια μνμ. Οπως ειδες ηδη, “ακουω” την αποψη σου για τον δισκο και τη σεβομαι.

Αν ο Harris μας διάβαζε (σίγουρα μας διαβάζει ο Αρχηγός, είναι γνωστό αυτό), θα γελούσε με τα χάλια μας. Αυτό που όλοι ξέρουν καλύτερα από τους επαγγελματίες πρέπει κάποια στιγμή να το κοιτάξουμε. Και δεν μιλάω μόνο για μουσική. Συνεχίστε, σας διαβάζω με ενδιαφέρον.

Καλά που έχω κι εσένα, μόνο εσύ και ο @kbil με σκέφτεστε. Ποπ κορν ήθελα να γράψω, αναλογίστηκα τις θερμίδες, πήγα στα πατατάκια (βάζω κόφτη, αλήθεια) και με προσγείωσες. Ευχαριστώ.

3 Likes

Λάθος σύγκριση. Στους Helloween είναι απλα θέμα δομής της μπάντας / συμβολαίων . Ο Σάσα είναι στους Helloween 2 δεκαετίες, βασικότατο μέλος. Όταν δίνεις τα χέρια να κάνεις ένα (initially) one-off ριγιουνιο με Kai, σήμαινε ότι φέρνεις άλλη μια κιθάρα. Ότι η φάση βοηθάει στα shows ναι, αλλα δε γινόταν να λειτουργήσει αυτό το πρότζεκτ αλλιώς anyway.