Helloween

Α ρε Ingo…α ρε Warrior… :frowning_face:

1 Like

How many songs from the new album can fans wait for on the upcoming tour?

Deris : We’re still working on the final setlist, but I’m guessing almost half of the new album will be on tour…I can assure everyone that not only things from the new album and classic hits will be heard, but there will also be room for songs that we haven’t played for a long time or at all.
(https://metalforever.info/article.php?id=35182)

3 Likes

τρρρρομερο cover εκτελεστικα και ηχητικα :eyes:

2 Likes

Έχουμε κ λεμε

Νεο τραγούδι helloween vs νεο τραγούδι maiden σημειωσατε άσσο.

Εινσι αυτή την στιγμή το skyfall το καλύτερο τραγούδι του άλμπουμ; είναι.

Περα απολλα τ άλλα το σημείο του andi “onwards to the skyyyy…” είναι το πιο gamma ray σημείο που ακούστηκε ποτέ σε μη gamma ray άλμπουμ το οποίο από μόνο του είναι μια ελπίδα για το μέλλον σε περίπτωση που ένα πρωί ο weiki δεν έχει αναπτήρα ν ανάψει τσιγάρο εκνευριστεί κ διαλύσει τα πάντα. Gamma ray με andi στα βοκαλζ.

Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι running wild βγάζουν άλμπουμ οπότε ίσως, λέω ίσως θα ήταν γαματο να μπουν στις συναυλίες σσν σαπορτ να αναβιωθουν εποχες noise.

1 Like

Kiske vs dickinson σημειωσατε ασσο. Ακουγεται ο kiske στις συναυλιες σαν να παιζει cd; Ακουγεται.

Τράβα στο παχνί, σε ψάχνουν…

Παιζει και συνδυασμος με μουστακι. Σε περιπτωση που ξερεις καποιον που ενδιαφερεται

Μη λινκάρεις σε webp ρε μπούμερ :stuck_out_tongue:

1 Like

Το οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις να με προβληματισει;

που κρυβεσαι?

1 Like

Περίμενε μωρε. Μετακομίζω κ παράλληλα δουλεύω κ δεν εχω ώρα . Πασιτο πασιτο :laughing:

Ειναι νωρις να κρινουμε στο συνολο γιατι οι κολοκυθες βγαλανε δισκαρα φετος. Θα κονταροχτυπηθουν στις λιστες στο τελος της χρονιας :sunglasses:

1 Like

χαβαλε κανω

3 Likes

Μου έχει κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχεις συγκρίνει το καινούριο Maiden με το καινούριο Helloween, εκθειάζοντας το πρώτο και θάβοντας το δεύτερο ακόμα περισσότερο…

Πάντως, σοβαρά τώρα, για εμένα και οι μεν και οι δε κυκλοφορήσαν αξιοπρεπέστατους δίσκους το 2021 που θα ζήλευαν πολλές νεότερες μπάντες.

Μου κανει εντυπωση οτι περιμενεις κατι τετοιο απο εμενα. Μαλλον δεν με ξερεις καθολου. Διαβασε ολα τα ποστ μου και θα καταλαβεις.

Μετά από μια μικρή ερεύνα, εκτός από τα συνεχόμενα σχόλια περί προδοσίας, κονσέρβας και περούκας τα ποιο σοβαρά και αντικειμενικά σου ήταν τα ακόλουθα :

«Στα αυτια μου το καινουργιο helloween ειναι ενας μετριος μουσικος αχταρμας»

«Η αγωνια να βγαλετε χολη για την μεγαλυτερη μπαντα του γαλαξια σας οδηγει σε επιεικώς γελοίες τοποθετησεις»

Αλλά οκ όλα καλά και σορρυ αν σε παρεξήγησα.

Βλεπεις ρε καημενε να συγκρινω πουθενα συγκροτηματα; Μηπως δεν μπορουμε να σχολιασουμε εδω μεσα αν μας αρεσει ενας δισκος; Για το δευτερο αφηνω να σχολιασεις εσυ

Εμένα μου φαίνεται το αντίθετο. Ότι υπάρχουν τόσες καλές κυκλοφορίες εκεί έξω σε τόσα είδη μουσικής, που προτιμώ να ακούω πολύ περισσότερα πράγματα από μικρές άγνωστες μπάντες από ότι τον 17ο δίσκο των Helloween ή των Μεηντεν

1 Like

Μα δεν χρειάζεται μόνο το ένα ή μόνο το άλλο, μόνο καινούριες μπάντες ή μόνο παλιές και αγαπημένες.

Btw το helloween ειναι άνετα στους 5 δίσκους που άκουσα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φέτος.

4 Likes

Συμφωνω, οπως επισης δεν χρειαζεται η ακυρωση νεων μπαντων επειδη βγαζουν αλμπουμ καποιες μεγαλες και κλασικες. Δε πα να βγαλουν και οι Helloween και οι Maiden και οι Metallica φετος αλμπουμ, το αλμπουμ που ως τωρα εχω ακουσει πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο ειναι το Gojira και το Leprous, και υπαρχουν δεκαδες αλμπουμ που εχω ακουσει περισσοτερο απο τα Maiden και Helloween προσωπικα. Σιγα τα τοτεμ πια.

3 Likes