Helloween

Το να σχολιάσεις, να αναλύσεις και να συζητήσεις με επιχειρήματα είναι το ζητούμενο νομίζω, το να κράζεις μόνο από την άλλη…

1 Like

Εννοείτε, μακάρι να βγάζουν όλοι καλούς δίσκους και να μην ξέρουμε τι να πρωτοακούσουμε.

Συμφωνώ αν και προσωπικά δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό κάτι αξιόλογο «στα συγκεκριμένα ήδη» από κάποια καινούρια μπάντα. Επιπλέον δεν εννοούσα σε καμία περίπτωση ότι τα καινούρια Maiden και Helloween είναι αριστουργήματα, αλλά έχουν έναν φρέσκο αέρα και είναι καλύτερα σε σχέση με ότι κυκλοφόρησαν και τα δυο συγκροτήματα εδώ και πολλά χρόνια.

3 Likes

:heart:

Μπήκα να πω ότι στο Fear of the Fallen εκεί που ο Andi με τον Kiske κάνουν διφωνια στο " Listen to your heart " είναι το highlight του δίσκου για μένα

3 Likes

Το αγαπημένο μου κομμάτι από τη δισκαρα*, με τα skyfall, robot king και down in the dumps να ακολουθούν με μικρή διαφορά. Και το mass pollution μπαίνει και αυτό πολύ δυνατά, μεγάλη hard rock κόμματαρα. Και το rise without chains σπουδαίο κομμάτι της andi περιόδου, όπως και το πιο old school out for the glory

*Με απολύτως αγαπημένη φράση το a voice in the choir στο ρεφρέν, αποθέωση. Αλλά και αυτή που αναφέρεις δεν πάει πίσω!

2 Likes

Συνεχίζει το skyfall να είναι το καλύτερο τραγούδι. Εύκολα ναι. Μάλιστα ίσως είναι ταυτόχρονα κ το καλύτερο gamma ray κομμάτι της τελευταίας 15ετιας.

Σας θυμίζει η ινστρουμενταλ εισαγωγή το follow the sign; οχι; πάμε παρακάτω.

Το τραγούδι απογειώνεται όπως το σκάφος του εξωγήινου μετά την μέση το “γιε γιε γιεεεα” του Hansen (γαμησε μας ρε hetfield) που η αλήθεια είναι ότι χτυπάει σε μια ευαίσθητη χορδή κάπου μέσα στην καρδιά μου κ το “ει μικρε εξωγήινε μικρέ γκρι”

☆ Colton: So Mulder, what do you think? Does this look like the work of little green men?
Mulder: Grey.
Colton: Excuse me?
Mulder: Grey. You said green men. A Reticulan’s skin tone is actually grey. They’re notorious for their extraction of human terrestrial livers. Due to the iron depletion in the Reticulum galaxy.
Colton: You can’t be serious.
Mulder: Do you have any idea what liver and onions go for on Reticulum? ☆

Κ έπειτα μετά το “τρέχουμε γυριζουμε καιγόμαστε” εμφανίζεται κ το μεγαλείο των helloween.

Το ότι από αυτα τα σημεία κ μετά ο kiske ακουγεται λιγότερο μάλλον είναι τυχαίο εγώ δεν είμαι κομπλας κ αντέχω την φωνή του .

https://www.facebook.com/photo/?fbid=464915208331383&set=a.257052319117674

Helloween

2 ώρ. ·

🎃😢 It is with great sadness that we learned about the passing of Uwe Karczewski, who designed the orignal cover artworks of our classic albums “Walls Of Jericho”, “Keeper Of The Seven Keys Part I” and " … Part II". His legacy remains as well as our gratitude. Rest in peace, Uwe!

— λυπημένος.

5 Likes
7 Likes
Summary

Σετλιστ χθες πρώτη συναυλία

8 Likes

Ανατριχιλα και μονο στην αναγνωση του setlist. Ελπιζω να τους δουμε και εδω συντομα

4 Likes

Ναι αλλά πέσαμε στον αριθμό των τραγουδιών

2 Likes

Με τα χρονια ειναι λογικο να σου πεφτει καμια φορα (ο αριθμος τραγουδιων)

PS: θα γραψω καποια στιγμη ενα παραληρημα για τον τελευταιο δισκο τους, ενα χρονο μετα και παιζει παρα πολυ συχνα στα ηχεια μου ακομα

4 Likes

Πανατονπαιξω κι έρχομαι…

5 Likes

Τι ειναι αυτο ρε μλκ.

Σε άλλους πέφτει (ο αριθμός των τραγουδιών)…

…και σε άλλους τους σηκώνεται… η διάθεση!

Αυτά είναι τα παράδοξα της ενασχόλησης με τη μουσική και της μεγάλης αγάπης σε μουσικούς και συγκροτήματα!

3 Likes

Τους είδα Μιλάνο -το '17 νομίζω ηταν- και παρόλαυτα πάλι ζήλεψα :joy:

2 Likes

Στο ιδιο live ημασταν.Το σετλιστ ηταν ονειρικο και το μονο που σκεφτομουνα ηταν πως ηθελα να το ξαναζησω με (αμιγως) Ελληνικο καφροκοινο.
Αληθεια εκεινο το live που υποτιθεται θα ανακοινωνονταν για Φθινοπωρο τι να εγινε;

2 Likes

Σημασια δεν εχει μονο το σετλιστ αλλα και η κανονικοτητα του εισιτηριου. Καλα δεν τα λεω αι λοβ μεταλ;

1 Like

Θα ερθουν μαζι με Mercyful Fate ρε :laughing:

1 Like

Και η κανονικότητα των ερμηνειών των τραγουδιστών :stuck_out_tongue: