Thomen The Omen Stauch
Γιαυτο κ δεν ανεφερα τον Uli σαν μετρο συγκρισης αφου συμφωνώ σε γενικές γραμμές μ αυτο που έγραψες ( αν κ για μενα τα πιο πορωτικα γαμανε ντραμς τα επαιξε ο Dee στο rabbit) κ θα ηταν αδικο για τον Ντάνι. Αλλα ρε φιλε το ξέρεις το όργανο λιγη φαντασία θελει.
Jorg Michael επίσης. Αλλά ναι, τομεν και ingo γράψαν το εγχειρίδιο
Γκάμησε το άσμα
Uuuuuuniveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerseeeee…
Για πάμε:
και στο καπάκι:
Πολύ ωραία η συνέντευξη (τόσο ωραία, που Σπύρο από τη χαρά σου την έσπρωξες αφήνοντας το αποτύπωμα του μη ορθογραφικού ελέγχου - αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι
). Και φυσικά, πολύ ωραίος ο Andi και εξομολογητικός, ειλικρινής και αυθεντικός.
Περιμένω τον δίσκο στη γωνία. Οι άνεμοι της Άνδρου θα τραγουδάνε μαζί μου.
Αλλά, αυτό είναι που λατρεύω όταν είμαι σε μια μπάντα. Απλά πετάς ιδέες σαν κλανιές και κάποιος λέει «μου αρέσει αυτή η μυρωδιά»
ΘΕΟΣ
“Και πόσο ηλίθιο θα ήταν να ντουμπλάρω τον εαυτό μου, όταν έχω τον Michael Kiske στη μπάντα;”
Eίπαμε, αν οι Helloween προχωράνε με τόση επιτυχία σε αυτό που φαινόταν από αδύνατο έως απίθανο, το οφείλουν κυρίως στον Andi.
Andi thanks you and sends his regards.
Ευχαριστούμε και εννοείται ο Deris μεγάλη τυπάρα. Μόνο που ο Σπύρος σίγουρα δεν έκανε κάποιο λάθος στον ορθογραφικό έλεγχο… ![]()
Βγήκε και youtube ο δίσκος ελεύθερα.PLAY
Έχει παρα πολλή μουσική μέσα ο δίσκος.
Πολύ πληροφορία όντως.Θέλει ακούσματα.Πάντως σαν πρώτη εντύπωση μ’αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο.Έχω ξεχωρίσει το Giants on the Run προς το παρόν.
Εγω δεν τρελαθηκα… με αφησε ολιγον τι αδιαφορο … θα δοκιμασω και αλλα ακουσματα αλλα δεν μου εκανε κατι ιδιαιτερο οπως και το προηγουμενο που δεν μου αρεσε …(γενικα ειναι και τα δικα μου γουστα που πλεον δεν την πολυπαλεβω με το power)
Μόλις άκουσα το καινούριο album (για 3η φορά από το πρωί,lol) και πραγματικά δεν έχω λόγια!Απλά ξετρελάθηκα!
Μα τι φωνάρες όλοι τους, τι καταπληκτική δουλειά στις κιθάρες και τι άψογη παραγωγή! Όλο το album είναι ένας πετυχημένος συνδιασμός όλων των στοιχείων που χαρακτηρίζουν τον ήχο των Helloween και των Gamma Ray, αλλά και με μοντέρνες πινελιές,κάνοντας τον δίσκο να ακούγεται ταυτόχρονα κλασσικός αλλά και φρέσκος/μοντέρνος.
Bonus points για το (για άλλη μια φορά) καταπληκτικό εξώφυλλο από τον υπερ-ταλαντούχο Eliran Kantor, που “ντύνει” όπως αρμόζει αυτή τη φανταστική μουσική!
O Aντι πάντως την έγραψε τη χιταρα του πάλι με το A Little. Και υπερκαλτ βιντεοκλιπαρα…τέτοια θέλουμε ![]()
Από τις παουεριες ψηφίζω we can be gods. 0% λιπος
Το under the moonlight ξαδερφάκι του livin aint no crime
Εγώ να πω ότι με την πρώτη δεν μου έκανε τόσο κούκου όσο το πρoιγούμενο αλλά μεγαλώνει σιγά σιγά.
Είναι τα 2 τραγούδια πριν το Majestic που με αφήνουν κάπως κενό. Ομολογώ όμως ότι το πρώτο και το τελευταίο είναι ήδη κλασικά… προφανώς παίζουν το ρόλο τους τα δάνεια του Kai.
Πρωτο κ τελευταίο τραγουδι ειναι 10άρια ακατέβατα.
Ενδιάμεσα θελει μερικές ακροάσεις ακόμα πιστευω με τον καιρο θα στρωσει ακομα πιο πολύ.
Εχει πάντως φιλερς ο δίσκος. Η πρωτη πλευρα ειναι λιγο πιο καλή. Σε καμια περιπτωση σαν συνολο δίσκου δεν τον συγκρίνω με dark ride( δοαβασα κατι τετοια σχόλια στα σοσιαλ)
Θα γραψω το 10% απο αυτα που σκέφτομαι γιατι οκ ειναι νωρίς ακομα
Andi vs Kiske χαλαρο 3-0. Ηδη 2-0 απο το ημίχρονο .
Sascha σε παρακαλώ κανε λιγο περα τους παλιουρες κ ανέλαβε λιγο περισσότερο. Κριμα να μην εχετε καταλάβει ποσο κομματάρα ειναι το hand of god. Δηλαδή ειναι μια ωραια κατεύθυνση.
Weikath με απογοητευσες περισσότερο κ απο τον Αρη που αποκλειστηκε απο κατι ανύπαρκτους στην ευρωπη. Συνελθε πλιζ.
Αυτα προς το παρον. Καινούργια κυκλοφορία helloween παντα χαιρόμαστε.
ναι ισχύει ήθελα να το σχολιάσω αυτό, andi deris μόνο, ο kiske προσωπικα με κουράζει άπειρα εδώ.
επίσης στο πρώτο κομμάτι ρε παιδιά, στα μισά που σκάει το ακουστικό σημείο με hansen, πήγε κανείς άλλος σε άλλες αποχές ή μονος μου ανατριχιασα γαμώ το κεφάλι μου…?
Πρώτη ακρόαση και από μένα
Για μένα ανώτερο το προηγούμενο το οποίο ίσως λόγω ανυπομονησίας ή for whatever reason με είχε πιάσει με την πρώτη
Θα πάρει ακροάσεις γιατί το θετικό είναι ότι με κάνει να θέλω να το ξανακουσω
Μια χαρά είναι για Halloween 2025. Συμφωνώ κιόλας ότι έχει μια ωραία παραγωγή όπου νιώθεις μια υποβόσκουσα 80ιλα αλλά δεν είναι καθόλου παλιακη
Μετα απο μια ακροαση μπορω να πω πανευκολα πως το βρισκω πολυ καλυτερο του προηγουμενου δισκου τους. Μετα απο 4 χρονια, ομολογω οτι δε θυμαμαι ουτε καν πως πανε τα περισσοτερα τραγουδια του “Helloween”, ενω δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε και καποιο τραγουδι φοβερα εκτος ισως απο το Best Time και το Skyfall σε καποιες στιγμες.
Στο Giants & Monsters υπαρχουν ηδη 6 τραγουδια που γουσταρω παρα πολυ απο το πρωτο ακουσμα (Giants On The Run, A Little Is A Little Too Much, We Can Be Gods, Into The Sun, This is Tokyo, Hand Of God) , ενω δεν υπαρχει ουτε ενα τραγουδι που να με αφησε πληρως αδιαφορο.
ΥΓ. Κλαιω, τωρα βλεπω οτι ολα τα τραγουδια που μου αρεσαν τα εγραψε ο Deris, εκτος απο το Hand Of God που ειναι του Gerstner. Καλα πηγε αυτο για τον Weikath. Ο οποιος εχει γραψει μονο 2 τραγουδια?! Εχει ξαναγινει αυτο σε αλλον δισκο τους?