Helloween

Για το άλμπουμ λέω ρε, δεν ασχολούμαι με τα μαλλιοτραβήγματά σας :stuck_out_tongue:

Αν και for the record, και οι τρεις που αναφέρατε είναι δικαιωματικά τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά power συγκροτήματα, με μικρές αποστάσεις μεταξύ τους (οι Helloween πρώτοι μεταξύ ίσων ας πούμε - και με έναν αστερίσκο για το αν συμφωνήσουμε ποτέ τι είναι τελικά οι Running Wild, power ή κλασικό metal), οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Ε;

1 Like

Οκ το τελευταίο είναι καλό αλλα πέρασαν 20 χρόνια για να βγει ολόκληρος δίσκος Guardian της προκοπής. Γαμαει το Heading…αλλα εγω μεγαλωσα με Land of the free οπότε έχω αδυναμία εκεί.
Helloween στην πορεία έβγαλαν και ένα gambling with the devil που είναι πολυ σοβαρος δίσκος, κατά τα άλλα προφανώς κατηφόρα κι αυτοί μέχρι το reunion. Αλλά βλέπεις οτι με τα 2 τελευταία πήραν κεφάλι χαλαρά ως η κορυφαία power metal μπάντα. Που να έπαιζαν και power metal δηλαδή :stuck_out_tongue_closed_eyes:

@GRACCHUS_BABEUF running wild τρομακτικά καλό σερί δίσκων μέχρι 2000 αλλά όντως είναι power metal ; μεγάλη κουβέντα

2 Likes

Άλλο πάλι και τούτο

Και τι παίζουνε δηλαδή ρε μάστορα, αν όχι power; Glam/sleaze? :innocent:

1 Like

Εεε power/glam κτλ προφανώς :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Συνεχίζω να μην μπορώ να το δεχτώ, γιατί ακόμα και live να το εξετάσουμε το θέμα, μοιράζονται πλέον αυτή την πρωτιά με τους Guardian. Ο προηγούμενος δίσκος των κολοκύθων πέρασε και δεν άγγιξε. Και ο φετινός δεν έχει ολότητα τελειότητας, όπως το “The God Machine”.

1 Like

Εν τω μεταξύ τα τελευταία 15 (και κάτι ψιλά) χρόνια έχουν κάνει φοβερό comeback και οι Stratovarius ε

Δεν ξέρω αν το έχει πάρει χαμπάρι κάνας άλλος

4 Likes

Εντάξει τώρα αυτα είναι θέμα γούστου, live πέρσι έδωσαν σεμινάριο για το πως είναι ενα γαμάτο live χωρίς λοιπές ταμπέλες. Θεωρώ οτι η συναυλία τους είναι στις κορυφαιες μεταλ συναυλιες γενικώς. Guardian γαμω περναμε αλλα μέχρι εκεί.

1 Like

Καμία σύγκριση Helloween ως " pumpkins united" με Blind Guardian από το 2017 και μετά σε θέμα λάιβ εμφανίσεων

Halloween πρώτου τουρ reunion με τα 3ωρα γεμάτα κλασικς είναι τοπ 3 συναυλιακή εμπειρία ζωής

Helloween Αθήνα στο Release ομοίως φανταστικό λάιβ

Καμία σύγκριση σε κανένα τομέα …Προσωπική άποψη

3 Likes

Το τελευταίο τους έφτασε επιπεδα elements 1,για να μην πω κ episode κ γινω υπερβολικός .

Εκτος απο τους ιδιους εννοεις;

Ρε θα μεταμορφωθεος σε κολοκυθα!!!

5 Likes

Μονο που τα δυο πρωτα βγηκαν οσο οι αλλοι εβγαζαν Imaginations και Nightfall, αρα…

Κατα τα αλλα. και σορρυ για το οφφ τοπικ :

• A Night At The Opera 8.5/10
  • A Twist In The Myth 8/10
  • At The Edge Of Time 9/10
  • Beyond The Red Mirror 6/10
  • The God Machine 7.5/10

Οι Helloween με εξαιρεση 1-2 αλμπουμς απο το 2001 εως σημερα εχουν μονο 6αρακια στην καλυτερη :sunglasses: Ειλικρινα απορω με οποιον γουσταρε ποτε Blind Guardian και δεν βρισκει το At The Edge Of Time εξαιρετικο δισκο. Ολα τα τραγουδια φοβερα, ουτε υποψια φιλλερ, και μερικα επη.

ΥΓ1. Gamma Ray αδιαφοροι απο το πρωτο εως το τελευταιο τραγουδι :smiling_imp:
ΥΓ2. Το καλυτερο live Helloween δεν μπορει καν να πλησιασει για μενα το χειροτερο live Guardian.

Ακούστηκες φίλος, επόμενη γραμμή :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ε ναι ρε είπαμε, Guardian στα 90s όλοι νιώσαμε, αλλά Helloween πιο σημαντική μπάντα και το reunion απο τα σπουδαιότερα πράγματα που συνέβησαν στο μεταλ γενικά
Αυτά που λες για gamma ray τα αφήνω στην κρίση του κοινού

1 Like

Λαθος ολα απο το δευτερο κομμα και μετα :stuck_out_tongue:

Μονω ο θεως μπορη να μαι κρυνι

2 Likes

Only judge can god me :pray:

3 Likes

Για να βοηθήσω λίγο με το ανούσιο υπερατού που στήσατε, με αρκετές περισσότερες αποψαρες

3 Likes

Υπεργαμάτοι και οι Blind Guardian, απλώς εγώ είμαι τίγκα Χανσενικός.

2 Likes

Ποιο Elements! Τουλάχιστον 2 ή 3 από τα post-TT άλμπουμς το έχουν αφήσει χιλιόμετρα πίσω.

Θέλω να πω και “ποιο Episode” αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμος για τέτοιο hot take γιατί δεν τα 'χω ακούσει όλα τα τελευταία πολύ καλά. Όταν όμως νιώσω ότι τα έχω αφομοιώσει θα ξεσπαθώσω, γιατί η μπαντάρα κάνει φοβερά πράγματα χωρίς τον ψυχασθενή.

Χμμμ…

Είσαι μία ύπαρξη μίσους και αγάπης.
Τη μια με κρατάνε 10.000 watt να μην σ’ αρπάξω και την άλλη, θέλω να σου στείλω μπουκέτα από μπίρες.

1 Like