Helloween

Αντικειμενικά είναι βαρύτονος που έχει έκταση και πάνω απο το τυπικό fach. 2 νότες είναι η διαφορά ουσιαστικά, ΑΛΛΑ το πως ακούγεσαι ΠΑΙΖΕΙ πολύ. Αν ήταν τενόρος 100 % τα χαμηλά που κάνει θα ηταν πολυ πιο κούφια και τα ψηλά του αρκετα πιο ευρωστά. Αλλα είναι ωραίος.

1 Like

Γειά σας ανήκω στην αιρεση του Αγίου Δέρις του ροζκερμα-εξηντα-εννιαρη και κάνουμε έρανο. Εκει πιστεύω οτι ΛΑΜΠΕΙ ο deris, που τραγουδάει πιο ελεύθερα και αλανιάρικα.

1 Like

Ποιοι είναι αυτοί οι ‘πάμπολλοι τραγουδιστές’ που ακούγονται σαν τον Kiske δηλαδή ?

o τυπος που ειναι lancer τώρα είναι κόπια, ωρες ώρες ο τρομπάιας ο εντγκαις, προσπαθούσε να ακουστεί κάπως έτσι. Επιρροή είναι σε αρκετούς σίγουρα.

Βάλτε όπου “αντικειμενικά” το “κατά γενική ομολογία” να τελειώνουμε με τις βλακείες.

5 Likes
1 Like

πωωωωωωωωωωωω ρε φιλε οδηγωντας σκεπτομενος :grin:την συζητηση που ανοιξατε αυτο ακριβως το κομματι σκεφτηκα και εγω, το signs of danger το οποιο ο Kiske δεν μπορει να το πει ΕΤΣΙ με καμια παναγια

νταξει διαφορετικοι τραγουδιστες αλλα αν ζυγισουμε τα πραγματα ΚΑΙ με καλλιτεχνικη αξια στο τι εχει κανει δηλ καθενας τους μεσα στα χρονια τοτε νομιζω οτι ο Andi κερδιζει.

2 Likes

kick & ban asap

τα Keepers είναι ο ορισμός του ευρωπαϊκού power metal . Η καλλιτεχνική τους αξία είναι μεγαλύτερη όλων των υπόλοιπων helloween album

επίσης, άποψη μου αλλά ο Κισκε έχει χαρακτηριστική χροιά . Δε νομίζω ότι ανάμεσα σε 10 κομμάτια δεν θα ξεχωρίσεις σε πιο τραγουδάει εκείνος π.χ.

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το πόσοι άλλοι μπορούν να τραγουδήσουν έτσι , όπως ισχυρίζεστε

Τεσπα, σε κάτι τέτοια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ … άκρη δεν βγαίνει ποτέ , για μένα δεν υπάρχει μπάντα helloween με Deris για κάποιον άλλον είναι ο καλύτερος τραγουδιστής που είχαν και πάει κλαίγοντας

:grin::grin:

τεσπα δεν την γουσταρω καθολου αυτη την συζητηση αφου και τους 2 τους αγαπαω αλλα νταξ υπαρχει και ο ερωτας :blush:

και ερχομουν να κανω ενα ουλτραφανμποϋδικο ποστ και μου το χαλασατε

2 Likes

άσε θα κάνω εγώ

Ο Κισκε και ο Χανσι Κουρς είναι ο κορυφαίοι εβερ στο στρουμφοπαπαουερ . Πηριοντ

5 Likes

Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για να ορίσει κάποιος την καλλιτεχνική αξία του οποιουδήποτε κομματιού τέχνης, ξεκολλήστε τη ζωή σας από αυτή την αυθαίρετη υπόθεση. Υπάρχει η επιδραστικότητα, υπάρχει η αποδοχή του κόσμου κ.α., αλλά δεν υπάρχει καλλιτεχνικό αξιόμετρο. Ξεριζώστε από πάνω σας το blueprint του Μέταλ Χάμμερ και των φίλων μεταλοπατέρων σας με τους οποίους μεγαλώσατε.

Kant, Hume και τόσοι άλλοι λένε ότι το γούστο και η (καλλτεχνική) κρίση είναι υποκειμενικά και έρχεται ο Μπάμπης από Κάτω Πατήσια να βάλει αξιόμετρα

4 Likes
2 Likes

τωρα μπορω να γραψω ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ MISSION MOTHERLAND;;;;;

3 Likes

Το μονο αντικειμενικο που μπορω να βρω παντως, ειναι αν τραγουδαει καλυτερα σε λαιβ η οχι(λολ ατ πλειμπακ).
Ολα τα υπολοιπα, ακομα και το γενικη ομολογία εινια να χαμε να λεγαμε. Θα πρεπςι να εχουν ακριβώς το ιδιο στυλ τραγουδισματος και φωνης για να συγκρινουμε, αλλα και παλι δεν ειναι υπερατου. Δεν εχει νοημα.
Δεν ειναι νεοκλασικαλ κιθαριστες και ο ενας παιζει ενα μπιπιεμ παραπανω απο τον αλλον για να τον πεις πιο γρήγορο(οχι πιο καλο παντως)

2 Likes

Φίλε chinaski, το να βλασφημεις το Χριστό, δεν σε κάνει μάγκα και προσβαλεις όσους Τον πιστεύουν. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

Δεν έβρισα κανέναν χριστο, “γαμωτοχριστοσου” είπα, μια λεξη που δεν σημαίνει τίποτα (για εμενα).αλλά αν σε προσβάλει, δεν θα επαναληφθεί

1 Like

Σαγαπαω
(γαμω το χριστο)

2 Likes

Από τις βαθμολογίες που έχουν μπει για τους Helloween βγαίνει ένα πρώτο συμπέρασμα. Οι περισσότεροι δεν έχουν ακούσει όλους τους δίσκους. Και εγώ προσωπικά το chameleon το άκουσα πριν 4-5 χρόνια για πρώτη φορά και μετά δεν το ξανακουσα.
Η δική μου λίστα είναι:
Keeper 2
Keeper 1
Walls of Jericho
Keeper legacy
Time of the oath
Better than raw
Dark ride
Gambling
7 sinners
Master of the Rings
Pink bubbles