Hendrix / Gallagher

Για να σας δώ τώρα λούγκρες…

Το Τζίμη ή το Ρόρυ?

R.I.P both… LOL

Jimmy

Δυσκολο…σαν κιθαριστας Hendrix, σαν συνθεσεις Gallagher

Όντως.Και γι’αυτό μετά από λίγη σκέψη προτίμησα Gallagher.

Μπορει να μην ξερω τελεια τον Gallagher αλλα ενας μπορουσε να αναλωθει σε ερωτικες περιπτυξεις με την κιθαρα του (sic) οπως ο Hendrix…

ακομα μια ακυρη ψηφοφορια…
πατε καλα :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: ](,) ](,) ](,) ](,)
Ο hendrix απλα δεν συγκρινετε γιατι ειναι αυτος που εκανε τιν κιθαρα να ακουγετε οπως ξερουμε…
κ ο Gallagher ειναι ενας απιστευτος κιθαριστας αλα κ τραγουδιστης αλα δεν νομιζω να συγκρινετε με τον hendrix οπως κ κανεις αλος…

Χεχεχε!
Μα αγαπητέ μου όλα στημένα σε αυτό τον κόσμο (και στο forum βεβαίως βεβαίως)
Είμαι ή δεν είμαι ο επίσημος προβοκάτορας του rocking να 'ούμε…

H poutsa me th bourtsa.

Hendrix xwris skepsh.

Gallagher λόγω συνθέσεων

an kai oligon akyro thread psifizw Rory Gallagher.
giati mporei o hendrix na itan 8eos kai na ekane terastia pragmata se mia pentaetia, omws afta pou ekane o rory se 25 einai akoma poio 8eika.

HENDRIX reeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Και οι δύο βέβαια. Ο καθένας έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη Rock.

I m not awake yet !

Ψήφισα Hendrix γιατί η ηλεκτρική κιθάρα όπως τη γνωρίζουμε ακόμα και σήμερα είναι παιδί του… Οποιαδήποτε συγκριση μαζί του είναι αδόκιμη, ωστόσο θεωρώ τον Gallagher τιτάνα οπότε συγχωρείται ο Θανάσης…
Ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί με τον Hendrix είναι ένας και μοναδικός

[size=7]B L A C K M O R E[/size]

Meta ton HENDRIX, oloi (ma OLOI) oi ki8arestes htan ligoi. Den yphr3e kai mallon den 8a ypar3ei kapoios pou na sygrh8ei mazi tou. Ki8aristes san ton Gallagher yparxoun dekades.

Kalo dhmopshfisma 8a htan as poume to Hendrix-Page.

Ψηφιζω Gallagher οχι γιατι ειναι μονο καλος κιθαριστας-και σαφως πολυ καλυτερος ο Hendrix-αλλα γιατι τον προτιμω σαν συνθετη οπως προειπαν και μερικοι αλλοι.
Rory ρε! \m/

[size=7]B L A C K M O R E[/size]

Χαβαλέ και τους τρείς…

A Million Miles Away…

O Hendrix δεν είναι κανένας μεγάλος παίχτης. Απλά είχε απίστευτες ιδέες και ήχο. Τεχνικά πάρα πολλοί τον πατάνε. Συνθετικά χμ…Smith (Stuart), Βlackmore είναι cool.1000δες σαν τον rory ?? Χμ, που είναι ?

Χμμμ.
Δύσκολο.Μάλλον όμως κλίνω πιο πολύ προς Rory. Υπέρτατος.
Αν και Gilmour είναι η μεγάλη αγάπη…