Hendrix / Gallagher

Αυτο.

o hendrix ekane tin arxi.protoporos gia tin epoxi tou .o prooros thanatos tou voithise na anadeixthei se mitho.oson afora tin texniki ligo kaliteros o hendrix alla se sinthetiko epipedo nomizo oti o rory einai akseperastos…

Άν και άτοπη η σύγκριση, στην καρδιά μου πάντα 1ος ήταν, είναι και θα είναι ο τρισμέγιστος Rory Gallagher.

Η προσφορα του jimmy ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο αυτην Gallagher αλλα μουσικα μου απεσει πολυ περισσοτερο ο gallagher

Όντως Hendrix 8)

Και ο Uli Jon Roth

^
](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,)
](
,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](*,)

Χεντριξ με τεραστια διαφορα. Συγκρινουμε τον καλυτερο κιθαριστα μ’εναν πολυ καλο. Ουτε καν τον πλησιαζει ο Γκαλαχερ.

+1000000000000000000000000000000000000000000000000

ΑΘΛΙΟ THREAD … ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ … !!!

Ακριβώς! [-X

Είναι ντροπή να συγκρίνουμε και άδικο για τον εκπληκτικό Rory!

παλιοτερα θα ελεγα Hendrix ανετα, αλλα τωρα που εχω ασχοληθει και με Rory λιγο δεν ξερω…

“FIRST THERE WAS JESUS, AND THEN THERE WAS RORY” 8)

τελειως ακυρο.δεν μοιαζουν ουτε στο ενα χιλιοστο.και οι 2 ειναι καταπληκτικοι κιθαριστες αλλα νομιζω οτι ισχυει FIRST THERE WAS JIMI,AND THEN THERE WAS GUITAR και μετα τα υπολοιπα

ο θεος ειναι ενας…RORY GALLAGHER

Eλεφαντας vs μυρμυγκι

gallagher βεβαια!!

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In Rory we (used) to trust! Πως να το κανουμε, τα τραγουδια του με χτυπαν κατευθειαν στην καρδια!8)

Ποτέ δε μου άρεσαν, τους θεωρώ υπερεκτιμημένους. Σιιιγαααα πιά τις μορφές. Έλεος δηλαδή, έχουν υπάρξει πολλοί σημαντικότεροι κιθαρίστες. Βασικά απο τύχη κατάφεραν ό,τι κατάφεραν. Ο Χέντριξ γρατζούναγε την κιθάρα και αυτό το έλεγε μουσική, και ο Γκάλαχερ χτυπιόταν πάνω κάτω σκούζοντας και αυτό το έλεγε τραγούδι (καλύτερος ο Γκάλαχερ των Oasis). Περισσότερο κακό παρά καλό έκαναν στο ροκ εν ρολ, σκεφτείτε μόνο πόσο μπροστά θα είχε πάει η μουσική μας αν δεν είχαν υπάρξει αυτοί οι κύριοι. Σκεφτείτε.

#-o

για σύγκριση, ούτε λόγος, hendrix.

συμφωνάω ε…

philby mode onyeah yeah yeah
yeah yeah yeah
philby mode off