Ναι δεν εχουν κανεναν απολυτως λογικο συνειρμο τα τελευταια επεισοδια, και δυστυχως δεν το βλεπω να στρωνει. Κριμα, και σηζον 1 και 2 ηταν ολα τα λεφτα.
η 1η ηταν πολυ γαματη,η δευτερη,αν και με απεργια στη μεση και πετσοκομμα,ηταν αρκετα καλη και βλεποταν ευχαριστα,αλλα η 3η…χαλια…απλα,δεν βγαινει κανενα νοημα…
Εμενα παλι το αναποδο …
Η 1η μαρεσε αν κ ηταν λιγο B-Movia , η 2η λιγοτερο και 3 μαρεσει πολυ !
Θαχεις βρει καποιο κρυφο νοημα τοτενες, γιατι παντελως αδιαφορο ειναι σεναριακα
Εγω το εχω παρατησει σε καποια σεζον αλλα ουτε θυμαμαι σε ποια.
+1…Μου αρέσει πολύ ο 3ος κύκλος αν και το σημερινό δε με τρέλανε τόοοοσο!
Μα καλά ο Sylar πέθανε στο 13ο επεισόδιο!πως τον αναστήσανε χωρίς καμία εξήγηση?:-s
πολλά κουλά σε αυτό το καινούργιο επεισόδιο#-o
Καταρχάς agree με Νεφέλη.Ο Sylar πάπαλα,πως στο καλό εμφανίστηκε???
Επίσης μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις power του Peter.Τώρα πως λειτουργούν??μπορεί να έχει μόνο μια κάθε φορά??αν γίνει αυτό είναι ένας αρκετά καλός λόγος να σταματήσω να βλέπω την σειρά…:?
Γενικά μέτριο επεισόδιο,μακάρι να γίνει καλύτερο γιατί ήταν μια καλή σειρά…
Now playing: Paramore - Let The Flames Begin
via FoxyTunes
Ελπίζω μόνο να μην αποκτήσει δια μαγείας και πάλι δυνάμεις ο hiro και σταματήσει το χρόνο πριν πέσει το αεροπλάνο. με κουράζουν τα πολλά μπρος πίσω. Ο sylar απέθαντος έτσι; πφφφ
meh. Aτσαλακωτος ο Νοα…
ισως στρωσει. Κουλα ομως, αλλα ισως.
το ειχα κατεβασει καιρο κ τωρα αξιωθηκα να το αρχισω, απο τα πρωτα 10 επεισοδια φαινεται καλο αλλα απο οτι διαβασα κ εδω πεφτει απο τον 3ο κυκλο κ μετα… υπαρχει κανεις που το βλεπει ακομα?? να το παρατησω??
εκει που τελειωνει η λογικη και η σκεψη,ξεκινα το heroes…και γω δυστυχως ειδα 2 σεζον περιπου και κατι…η σειρα ειναι απελπιστικη απο ενα σημειο και μετα…ανετα βλεπω τα απαντα του Ρωμα,παρα να κατσω να ξαναδω εστω και ενα επισοδειο…
καλυτερα να σταματουσε στην πρωτη σεζον…
τωρα το τραβαν οσο δεν παει…
παντως εχει τον σαιλερ που ειναι και μαμω τους χαρακτηρες…τουχαλιστον στις 2 σεζον…
μονο Σαηλερ,ναι\m/
και Peter, αλλά τον γάμησαν τον χαρακτήρα μετά:(
κρίμα για την σειρά.
ρε σεις για πειτε, να το συνεχισω???
εμ,απο τα παραπανω,take a wild guess:roll:…
Άμα δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις συνέχισε το. Εγώ κάπου στα τελειώματα του 3ου κύκλου το σταμάτησα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος. Απότι έχω διαβάσε ο 4ος είναι ακόμα χειρότερος. Γενικά άμα θες να το συνεχίσεις μην περιμένεις να δεις κάτι αντίστοιχο του 1ου κύκλου.
ε το κοβω τοτε γιατι ειναι ανουσιο απο τη στιγμη που δεν θα το δω μεχρι τελους…
thanks…
οφτοπικ: καμια καλη καινουργια υπαρχει??
Breaking Bad(2008-) και Mad Men (2007-)…
και τα δυο ηθελα να τα τσεκαρω…
συνεχιζουν εως σημερα?
λενε τιποτα??