[SIZE=“4”]St Anger[/SIZE]!!! απιστοι!!!
Εχεις δικιο. Σ’αυτο το αλμπουμ επιδεικνυει τελεια την τεχνικη “κοκκορακι”.
8O8O8O8O8O8O8O
Στο Black album πιστευω ειναι λίγο καλύτερος. Δεν μου αρέσουν οι Μetallica και τόσο, πόσο μάλλον η φωνή του. Αντικειμενικά εκεί πιστευω ότι έχει καλύτερες στιγμές…
νομιζω οτι με βαση το a day that never comes στο death magnetic θα εχουμε τον καλυτερο hetfield φωνητικα ever…
Oσο και να μ’ αρεσουν οι Μεταλλικα αποφευγω να ακουω τις στουντιο εκτελεσεις των 3 πρωτων δισκων.
Εκει η φωνη του Jaymz μου φαινεται εντελως αδουλευτη.
Στο …Αnd Justice αρχισε να μ’ αρεσει.
Στο Metallica ακομα περισσοτερο.
Και ασχετα με το αν υπηρχαν ανταξια τραγουδια στα δυο επομενα ή οχι θεωρω πως εκει κορυφωθηκε η φωνη του.
Ασχετα αν δεν ειναι το δυνατο σημειο της μπαντας.
Ολα αυτα μεχρι να προσγειωθουμε αποτομα στο St. Anger.
Γιεπ. Και γενικά πιστεύω πως οι κατς είναι λαιβ μπάντα, οπότε πάντα προτιμώ λαιβ εκτελέσεις, παρά τις αντίστοιχες στουντιακές. Αλλος ήχος, άλλη μπάντα.
+11111111111111111111 :lol:
Bασικα ειδικα στα φωνητικα αυτη ειναι η αποψη μου.
Αλλα πολλες φορες οταν παιζουν στη σκηνη ξεφευγουν αλλαζοντας (ή πολλες φορες χαλωντας) τα κομματια που λατρευουμε.
Αποψη μου μην πεταχτει κανας μεταλλιφαν να μου την πει.
Για μενα το ιδανικο θα ηταν ενα μιξαρισμα των live φωνητικων και του στουντιακου παιξιματος οσον αφορα τους 'ταλλικα.
black album παντααα:metal:
νομιζω οτι το μεταλικα ειναι κορυφη ως προς τα φωνητικα του χετφιλντ.βεβαια δεν εχω ακουσει τους τρεις πρωτουςδισκους τους εκτος απο καποια μεμονωμενα κομματια
Τον απολαμβάνω πιο πολύ στο Load
εγω ειμαι ανωμαλος που μου αρεσει το ride the lightning(το κομματι εννοω…) πιο πολυ στη στουντιο εκτελεση παρα σε live!!!