Σε ποιο αλμπουμ προτιματε τη φωνη του Hetfield?

Αυτο ακριβως. Εγραψες αυτο που ειχα στο μυαλο μου.:wink:

Νομίζω αριστερά βλεπετε το εξύφυλο
<---------------------------------------------

Όχι, κάνε λίγο δεξιά, δε φαίνεται.

---------------------------------------------------------------------->

Ναι. οκ.

Γενικα με τους Μεταλλικα εχω ενα προβλημα.

Τα φωνητικα στα στουντιο αλμπουμ δε μ’ αρεσουν και ειναι πολυ κατωτερα απο οτι στις συναυλιες.

Απο την αλλη στις συναυλιες η μουσικη δε βγαζει καθαρο ηχο.

Αν μπορουσα να εχω μουσικη απο το στουντιο μιξαρισμενη με φωνητικα λαιβ θα ηταν ο,τι καλυτερο.

Ο Χετφιλντ δεν εχει και απειρο ταλεντο φωνητικα και το μεγαλυτερο προσον του ειναι το παθος,που δε φαινεται στα στουντιο.

Παντως οσο περναγε ο καιρος βελτιωνοταν.

Δλδ τα χειροτερα του ηταν στο Kill’em All

και η καλυτερη εποχη του πιστευω ή στο Black Album ή στο Load

SAY WHAT? Τα φωνητικά στο στούντιο χειρότερα από αυτά στις συναυλίες;
Μιξαρισμένη “κονσέρβα” μουσική σε λάιβ??? Και οι άλλοι στη μπάντα τι θα κάνανε; Θα πηγαίνανε σινεμά;
Ο Χέτφιλντ ΔΕΝ είναι τραγουδιστής ΜΟΝΟ. Παίζει και κιθάρα κάτι που σημαίνει πως είναι λίγο δύσκολο να συγκριθεί με τους περισσότερους τραγουδιστές, γιατί η καταπόνηση στα λάιβ είναι πολύ μεγαλύτερη.
ΔΕΝ φαίνεται στο στούντιο το “πάθος” του Τζέιμς?

:thumbup: :dizzy:

Φωνη Hetfield=…[SIZE=“4”]…And Justice For All[/SIZE]

Black Album. Ειναι το Nothing Else Matters δεν μπορω αλλιως… :slight_smile:

ναι ρε φίλε και εμένα το αγαπημενο μου κομματι ειναι το Nothing Else Matters αλλα ένταξει το ρεσιταλ που δινει ο Χετ στο Blackned και στο Dyers Eve δεν υπαρχει σε άλλο δίσκο

Συμφωνώ ότι η φωνή του είναι μακράν η καλύτερη στο Justice, ένα πιο δύσκολο τεχνικά άλμπουμ. Προτιμώ, όμως αυτό το τελείως ωμό, ανώριμο, ακατέργαστο έως και ερασιτεχνικό του Kill’em All. Μου κάνει πολύ πιο φυσικό και in your face…

Στο And Justice for all, στο Master of Puppets και στο Black Album.

Στο Ride the Lightning χαλαροτατα(που ειναι γενικοτερα το καλυτερο αλμπουμ των Metallica:D)

Ετσι.
Απολυτα σωστος.

Γυναικα ειμαι … :p:p Βασικα ενω τραγουδα μεταλ ξαφνικα σου τραγουδα μια μπαλαντα και σε στελνει αυτος ο ανθρωπος… Και τι μπαλαντα… Σε κανει να θες να τα βαλεις τα κλαμματα … ( Που τα βαζεις δλδ … )

Black Album πρώτο ? Ού ρε προδώτες ού. 8O:-k:?[-X#-o

Load

τα φωνητικα του εδω μου βγαζουν το πια εντονα συναισθηματα

γιατι μου ειναι εμμονη ιδεα πως το load ειναι το αγαπημενο του αλμπουμ?

ειδικα κατι τραγουδια οπως bleeding me, outlaw torn ακομα και until it sleeps τα απογειωνει με τη φωνη του

To πιστεύω κι εγώ αυτό… :-k

δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο αλμπουμ…γενικα δεν μ αρεσει η φωνη του…ταιριαζει ομως με τη μουσικη των metallica οποτε και δεν με ενοχλει…