Hexvessel - Dawnbearer (2011)

Hexvessel - Dawnbearer (2011)

Κάποιοι γνωρίζουν εδώ και καιρό περί τίνος πρόκειται, οπότε θεωρούσα αναμενόμενο ότι θ’ αποκτούσε τη δική του προσωπική γωνιά. Φαίνεται όμως ότι όσοι έμαθαν, συνεχίζουν να σαλπάρουν μαγεμένοι από τις σειρήνες του Dawnbearer.

Το πλοίο θ’ ανοίξει πανιά μόνο για όσους αποζητούν το ταξίδι. Για όσουν είχαν το θάρρος να επιβιβαστούν, πήραν τη μεγάλη απόφαση ν’ αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους. N’ ακούσουν τι έχουν οι ερινύες τους να πουν και ν’ αρχίσουν να ελπίζουν πάλι στον ερχομό της αυγής.

Κάτι παρεμφερές φαίνεται να επιδιώκει και ο ιθύνων νους του Dawnbearer Mathew McNerney, κατά κόσμον Kvohst, βγάζοντας προς τα έξω ενδόμυχες σκέψεις και προσωπικές αναζητήσεις, περιτυλιγμένες από ταξιδιάρικες μελωδίες και ποιητική έκφραση.

Άραγε, βρίσκεται η αλήθεια στον τίτλο? Θ’ αποτελέσει την πυξίδα για τον καπετάνιο που περιμένει να ξημερώσει μια καινούρια ημέρα? Ίδωμεν…

Οι τολμηροί ανταμοίβονται:
Death Knell Tolls

The Tunnel At The End Of The L

Solomon’s Song (η διάρκεια στο βίντεο είναι πλασματική)

Αυτά τα ολίγα από μένα, αφήνω τα υπόλοιπα στους επίδοξους ρομαντικούς. Λόγοι, αντίλογοι, περί μουσικής, κονσεπτ, συνεργασιών, ξέρετε εσείς…

ps: 1o μου θρετν και είναι για δισκάρα, κανονίστε!
ps2: πινκς σε σεσημασμένο γιούζερ που με προμήθευσε με το ενοχοποιητικό υλικό ενώ στο βιλαμπάχο ακόμα έτριβαν.

Τούτο φαίνεται ενδιαφέρον τα μαλα, ίδωμεν.

φημες λενε οτι θα κουβαλαει κοπιες σημερα ο αγγλος.

Πρέπει να ναι πολύ ωραίος δίσκος αυτός …άκουσα 4 ή 5 κομμάτια και ήσαν καταπληκτικά! Ωραία χαλαρωτική μουσική, ψυχεδελική και ‘‘ταξιδιάρικη’’, όπως μου αρέσει! Ειδικά τα [I]The Tunnel At the End of the Light[/I] και [I]I Am The Ritual[/I] είναι όλα τα λεφτά!

Γεια σας, διάβασα ριβιου από μπλογκ γνωστού χρήστη, και τώρα που μπήκε η άνοιξη θέλω κι εγώ παγωτό, αλλά δε βρίσκω πουθενά παγωτατζήδικο. Όποιος ξέρει, πμ. Ευχαριστώ.

έχεις πμ.

Eίστε υπέροχοι, και το οικογενειακό καλύτερο απ΄ το χωνάκι.

Eπιδιόρθωση (εντιτ ντε):

Μονομιάς ξεχωριζουν τα Ι am the ritual, diamonds, Tunnel. Πέστε μου πως δεν είμαι ο μόνος που βρίσκει μια συγγένεια με τις φωνητικές γραμμές του Μορισσευ. Με δυο ακροάσεις αρέσει αρκετά, και συγκυριακά πέφτει άψογα πάνω στην άνοιξη.

bump.

Η ατμόσφαιρα του δίσκου σε αιχμαλωτίζει. Ο Κβοστ σαν δρυίδης μας ταξιδεύει σε μαγικά μέρη. Ακούστε το.

Πολύ όμορφος δίσκος.
Δεν τον έχω ακούσει τόσο ώστε να μάθω κάθε κομμάτι απέξω αλλά έχει κάτι μαγικό ρε παιδί μου.
Θα ξαναεπανέλθω.
Ακούστε το όλοι, ναι.

θα επανέλθεις εννοείς. ή θα ξανάρθεις. διάλεξε!

ΒΑΝ γνωρίζεις που μπορούμε να το βρούμε σε φυσικό φορμάτ?

Nuclear Winter πιθανότατα έχει.

Αναθάρρησε το θρεντ για τη δισκάρα ρε! Υπάρχει ακόμα γούστo :stuck_out_tongue_winking_eye:

[SPOILER]Ανάθεμα τους σεπτικ φλες σας :!:[/SPOILER]

Για να πω και κάτι, τσεκάρετε το παρακάτω οι die hard fans
[B]http://clubmegatherion.blogspot.com/2011/03/world-without-us.html[/B]

και distroball έχει :smiley:

Ό,τι είπαν τα παιδιά, distroball το έχει σίγουρα

αριστούργημα. μάλλον Αριστούργημα. τόσο συναισθηματικά έντονος. πράγματι “κομιστής”. κομιστής τόσων πολλών ξεχωριστών συναισθημάτων. γλυκά μελαγχολικός, στοιχειωτικός, ταξιδευτικός. η ακρόασή του σου γεννά πλήθος σκέψεων. σκέψεων περίεργων, περήφανων, ονειροπόλων παράλογων. απαισιόδοξων και το αντίθετο. βασανιστικών και ταυτόχρονα ζωτικά αναγκαίων. αντίθεση, η μαγική λέξη.

δίσκος για περίεργες ώρες. για στιγμές όπου το ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι άλλο, αλλά απλά δεν μπορείς να μην τον ακούσεις. για εκείνες τις στιγμές όπου η μοναξιά είναι ευπρόσδεκτη και λυτρωτική. ωστόσο, νιώθεις ότι επιβάλλεται να μοιραστείς την μαγεία του με άλλους. τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς να τον ακούσω. από την άλλη δεν μπορώ να κοιμηθώ αφού τον ακούσω.

I am the ritual.

πσ. πού μπορώ να βρω λύριξ? :oops:

Στο site της Svart Records είχαν σε pdf όλο το booklet

edit, για να σε βοηθήσω επειδή δεν πρόκειται να το βρεις μόνος σου (καθώς δεν υπάρχει λινκ στο σάιτ που να σε οδηγεί εκεί), κάνεις κλικ εδώ. Αλλά καλύτερα αγόρασε το από distroball, κανά 12ευρω θα έχει http://www.myspace.com/distroball

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
Στο Repeat εδώ και κανά μισάωρο… Αλλά είναι το πρώτο track που άκουσα, φαντάζομαι έπονται και άλλα τέτοια

φχαριστώ μπαν!

Απολαύστε ένα βιντεάκι από πρόσφατη συναυλία:

[B]“I Am The Ritual”[/B] (Live in Helsinki, 27/05/11)

:stereo: