Ειμαι εδω μονο μια μερα αλλα καταφερα σε αυτη τη μερα να κανω καμια 70αρα ποστ.
Με λενε Μαριο,ειμαι απο την Πατρα,ειμαι Παναθηναικος και ειμαι 14 χρονων.
Αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι οι Cradle of Filth,οι Maiden,οι Μetallica,oι Black Sabbath,o Οzzy και αλλοι πολλοι.
Αγαπημενος μου κιθαριστας ειναι ο god Randy Rhoads.
Drummer ο Joey.
Μπασιστας ο Cliff.
Και τελος τραγουδιστης ο τιτανιμεγιστοτεραστιος Ozzy.
Κοιτα στην αρχη ειναι λογικο να εχεις πολλα να πεις καθως υπαρχουν πολλα θεματα που δεν εχεις εκφρασει τις αποψεις σου.Μακαρι να ταιριαξεις στη παρεα και να μη βαρεθεις…
Γειά σου ρε Μάριε μεταλλάκι, που σε 1 μέρα μέσα έκανες τόσα posts όσα δεν έχω κάνει εγώ σε ένα μήνα περίπου που έχω γραφτεί!!!
Μου έδωσες την ευκαιρία να δω κάποια topics που δύσκολα θα έβλεπα αλλιώς… (led zeppelin vs pink floyd??? τι λέτε ρε παιδιααααααα, σαν να συγκρίνουμε τον Κινγκ Κονγκ με τον Γκοντζίλα! :lol: (καλό θέμα για poll πλάκα πλάκα)
hint: δε ξέρω τι λέτε, αλλά ο γκοντζίλα δε παίζεται
Καλή παραμονή στο φόρουμ λοιπόν!
ΥΓ: Θυμήθηκα πως εγώ όταν γράφτηκα δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να συστηθώ εδώ… Πρόσεξα αυτό το thread με μια μικρή καθυστέρηση…! Anyway, better late than never! :p:p:p
Σεβαστη η αποψη σου για εμενα αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι απο εδω μεσα που να την αφουγκραζονται.Τεσπα,κακως κανεις και θιγεις αυτο το θεμα εδω μεσα γιατι εισαι εντελως off topic…
On topic, Metal13 κανεις πολυ καλη δουλεια εδω περα και μου αρεσει και το νεο θεμα που ανοιξες με την ιστοριουλα.Συνεχισε ετσι!