Εχω ακουσει οτι ο vallo Live η φωνη του ειναι γμτπ και sucks, αληθευει?:-s
Στο rockwave '04 νομίζω ήταν λίγο… για κλάματα.
Σάμπως και ακούγεται καθόλου, ένα video που είδα στο youtube από περιέργεια το έκλεισα στα 20 δευτέρολεπτα… Δεν άντεξαν τα αυτάκια μου τέτοιες τσιρίδες από τις γκόμενες…Έλεος σαν λυσσασμένες κάνανε:lol: :lol: :lol:
εχεις δικιο θα τις περιμενω απεξω.Ετσι και αλλιως το εισητηριο μου το πηρα 20ευρω.Θα το πουλησω σε κανενα εξω απο την συναυλια.Ολο και καποιος θα το παρει!
Oλο και κάποια στερημένη θες να πεις καλύτερα…
:lol:
Sta Rock Am Ring k Download Festival tou 2005 htan ekseretikoi.
Psakste sto youtube gia mia sinaulia pou edwsan sto Bressels stis 7-7-07 gia na deite ti na perimenoume…
Nomizw pws kaliterepse kapws i fwni tou alla an dn kopsei auta ta tsigara pou kanei ka8hmerina…8a ton klaime se ligo kairo
Νεφέλη where are youuuuu???
εδώωωωωωωωωω!!αλλά ακόμα δεν έχω πάρει το εισιτηριάκι…
2 φορές τους έχω δει, μία στο Rockwave του 04 μαζί με Placebo και Starsailor και μία στο Αθηνών Αρένα… Δεν πάω και τρίτη που να με τραβάνε 5!
Ποπο μαλακα βασανιστηριο!
παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, τα δυο πρωτα him ηταν μια χαρα δισκοι. οχι τιποτα αλλο, αλλα ειπα να υπερασπιστω και την καημενη τη νεφελη που ολο την κραζετε.
μεταλλαδες. πφ.
:lol:
Ρε ποιον ειπες μεταλλα ρε. :lightsabre:
Ωχ, ο ville φοραει καπελακι…αλα brian johnson:lol:

δεν εισαι μεταλλας;;;8O
δηλαδη…:-s
[SIZE=“5”]ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ[SIZE=“6”];[/SIZE][/SIZE] :lightsabre:
μ’αρεσει να σου κλεβω τις ατακες.
ville απλα θεος
λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα
:lol: :lol:
Δεν πήρες ακόμα?
8O Και έγινε sold out έμαθα…
:lol: :lol: Ε τους καφρους :lol: :lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:lol: :lol: (Είδα και την Νεφέλη στον χορό η κάνω λάθος?:lol: )
Pεεεε!!!σταματήστε να κοροιδεύετεεεεεεεεε!!Γιάννη βοήθεια!!!
όπως και να έχει το βιντεάκι είναι τραγικό!πρέπει να ήταν πολύ ξεφτίλα η όλη κατάσταση!ευτυχώς εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο!
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ!!!