Him - 13-14/9/2007

Ήμουν στο προηγούμενο λάιβ Χιμ, γιατί έπρεπε να προσέχω την Νεφέλη κ να γράψω κ κανένα ριβιού για το σάιτ που μάλλον κανείς σας δεν διαβάζει, γιατί όλοι είστε στο φόρουμ

Οι Χιμούληδες είναι συμπαθείς, όταν ο μορφονιός δεν βαριέται (πολύ).

Το λάιβ όμως αξίζει για το κοινό : και πάμπολλες κοπέλες θα δείτε κ το γεγονός ότι περνάνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα σας επηρεάσει.

Άρα σπεύσατε.

Αν δεν ήμουν εκτός Αθηνών, θα πήγαινα μάλλον (για την δουλειά μεν, αλλά οκ)…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λουκ δεν μας περισσευουν…:stuck_out_tongue:

Καλα, πηγες και για νταντεμα στο μικρο??? :lol:

Nαι. Μικρούλα είναι. Να την πατήσουν ?

Δούλευα όμως παράλληλα ! Ακούραστος ιππότης της ενημέρωσής σας !:lol:

1)Ετσι και δει οτι τη θαυουμε:p την εκατσα… (Γιατι εγω θα την πληρωσω…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

1. Κeep up the good work!8)

έι!δεν είμαι μικρούλα!(και μεταξύ μας…όλο κορίτσια είχε!δεν είχα κίνδυνο!:smiley: αν κι έτσι όπως φώναζα πως δε μου χίμηξε καμία!)

μετά έπαιξαν και τη μπουκάλα?

Οχι ρε κλείσαν πρώτο τραπέζι πίστα σε Κελεκίδου Μακρή Μαρτάκη Απέργη με την μεσολάβηση του αγαπητού μας συμφορουμίτη PANAGIOTIS :smiley:

Nomiza oti brhka ena forum pou asxoleitai o kosmos pou akouei sovarh mousikh.Edw blepw milame gia tous HIM kai to SUmmer wine tou paliopousta tou ville vallo(ston kolo).Eleos re blakes pia.Eleos.

Εχασες ρε φιλε, εδω ειμαστε ασοβαροι…

Γεια σου…

Θα πάω στο live,από περιέγεια,να δώ πως ακούονται live τα κομμάτια που άκουγα από το γυμνάσιο.Ελπίζω να παίξουν καλά,και να μην είμαστε στριμογμένοι όπως γίνεται συνήθως.

Από τις εντολές του Μωυσή - Ηλία

1. Παρακαλείσθε να μην κάνετε quote μηνύματα τα οποία πρόκειται να σβηστούν. Αν θέλετε να απαντήσετε σε ένα τέτοιο μήνυμα, κάντε το χωρίς quote αλλά και με το απαιτούμενο ύφος.

ασε να λενε. ξεχασανε οι μεταλς της αθηνας τι λεγανε οταν βγηκε το πρωτο αλμπουμ. “ρε συ, αυτοι καλουτσικοι ειναι”.:lol:

λαιβ παντως το πιστευω οτι δεν ακουγονται. ειχα δει ενα σε βιντεο και ο βιλλε τους χαλαγε ΠΟΛΥ.

ο βιλε βαλο

edit : Αν συνεχίσω έτσι δεν θα είμαι για πολύ μαζί σας

Ελπιζω να μην ακους Queen ή Judas Priest.

:lol2:

Πάντως γενικά πολύ της μόδας είναι το συγκεκριμένο επιχείρημα για να μην ακούς κάποιο συγκρότημα. Valo, Molko, Halford… Τί σας νοιάζει ρε τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; :stuck_out_tongue:

Βρε συ, δεν είπαμε να μην quot-άρεις?

Kαι ναι πήρα το εισιτήριο!:yahoo: τώρα το θέμα είναι πως θα πάω…
Πάντως σύμφωνα με όσα λέτε προβλέπω να έχει πολύ κόσμο στα βραχάκια!:lol:

Χαχ και ποτε ακουμε τις αποψεις των μεταλλων της Αθηνας;

Ναι μαλλον θα εχει αρκετο κοσμο στα βραχακια του Λυκαβηττου, λογω της τιμης του εισιτηριου. Δηλαδη οι περισσοτεροι θα θελαν να πανε Χιμ για τη φαση και μονο , κι επειδη το εισιτηριο ειναι τσιμπημενο λενε ε ας παμε στα βραχακια τουλαχιστον. :wink:

Εχουμε επλιδες να πεσουν;

Μπραβο ρε αντε να γινομαστε πολλοι σιγα σιγα:D

όλεεε!!!8 μέρες ακόμα!!:smiley: :smiley: