Him - 13-14/9/2007

Για την παραμονή των εκλογών???:stuck_out_tongue:

Μη ξεχνιόμαστε…:stuck_out_tongue:

Επιφανές μέλος του forum προτιμά να φωνάζει Vileeeeeeee στο κάγκελο από το να δει την Εθνική με την Ισπανία…

Oπως ειπε και ο Mr. Montecristo, οταν δεν βαριεται καλουλα ειναι.Αυτο μου τη δινει περισσοτερο πανω του.Δωσαμε λεφτα για παρτη σου ρε φιλε, κανε σωστα τη δουλεια σου πλεον!

Ηταν η πρωτη HIM συναυλια που ειχα παει (και μεχρι στιγμης η τελευταια) και ηταν η χειροτερη ολων των εποχων(για τετοια γκαντεμια) ! Μαστουρωμενος, μεθυσμενος, δεν ξερω τι σκατα ηταν, μιλαμε… μουρμουριζε, ξεχνουσε τα λογια, πηγε να κοιμηθει ορθιος στο τελος lol παντως αυτο που ειδα τοτε δεν λεγοταν με τιποτα συναυλια!Μονο η μπαντα απο πισω επαιζε σωστα.Απ’οτι ακουσα ομως τα live που ακολουθησαν ηταν πολυ καλυτερα… Σκεφτομαι ισως να παω του χρονου.

Νεφελακι δωσε φιλακι στον Villouko!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βασικά είχε μόλις χωρίσει,για αυτό τα είχε βάψει μαύρα.Αν θυμάσαι στη μέση του Poison Girl είχε πεί 'I hate this song ‘cause it remonds me of a certain peroson’.

Οχι, δεν το θυμαμαι.Δεν νομιζω να ειχε χωρισει… επειδη πριν 3 χρονια ημουν τρελη ΗΙΜ fan :-s πιστεψε με, ειδικα εκεινη την εποχη ηξερα σχεδον τα παντα περι HIM και Valo.Μην σου πω οτι τοτε ηταν στην καλη φαση με τη δικια του αλλα δεν εχει νοημα τωρα να συζηταμε τα προσωπικα του και του καθενος.Ακομα και σκατα πες να ηταν, η δουλεια ειναι δουλεια και δεν χωραει πολλους συναισθηματισμους.Επειδη λοιπον τοσα χρονια απο την τσεπη των fan εχει χεστει στο χρημα και εχει γινει τοσο γνωστος, οπως τον σεβομαι εγω που παιρνω τους δισκους του ετσι να με σεβεται και εκεινος που δινω τα λεφτα μου για να τον δω.Τελος.

Συμφωνώ μαζί σου σε όσα λες,αλλά είμαι σίγουρος για αυτό που σου λέω.Και το διάβασα,αλλά και παιδιά που ξέρω και είναι μανικά για τη μπάντα μου το πανε.Αν και δεν έχει σημασία,για τους λόγους που ανέφερες.

http://www.newgnr.com/gunsnroses177.jpg

Δεν νομιζω καμια απο εδω μεσα που ειναι τρελαμενη με Him να κανει κατι αντιστοιχο για τον Vile Vallo…:lol: :stuck_out_tongue:

οι maiden πλέον έχουν γεράσει. Εντάξει. Οι Him γιατί παίζουν όμως τόσο λίγο;!

Αντικειμενική δε γίνεται να είμαι αλλά πέρασα υπέροχα!!:smiley: πραγματικά μου άρεσαν πάρα πολύ κι ήμουν και κοντά στον Linde!!(αχ!!)Μου φάνηκε κι εμένα ότι έπαιξαν λίγο αλλά έπαιξαν 18 τραγούδια και μερικά παλιά!
κάτι φάλτσα τα έκανε ο βίλε αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός, όπως και ο linde με τις κιθάρες!θεός!!!
Κρίμα που δεν ξαναβγήκαν!

ΗΙΜ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:smiley:

Σίγουρα θα ήταν αρκετά gay…:stuck_out_tongue:

Sorry nef:p

:cry:

Έτσι έτσι…
Πολύ καλύτεροι απο πέρσι και μου άφησαν και γλυκιά γεύση παίζοντας Sabbath για φινάλε (όπως και πέρσι αλλά αυτή τη φορά με solo)

Σε έβρισα στα δικά μας εσένα:
http://www.forums.gr/showthread.php?p=511157#post511157

πεστα ρε τζιμ θεέ!!!καλά το νεφελούλα έγραψε!!:lol:
δεν το είδα αυτό που λες ότι του πετάξαν…:-s

Να πω και γω τη γνωμη μου για το λαιβ…

Νταξει παιδια, ο Ville θεος, τι να λεμε τωρα… Ολη η μπαντα σκηνικη παρουσια πολυ ωραια, και ακουσαμμε και κομματαρες Join Me In Death, Right Here In My Arms, Kiss Of Dawn, κλπ…

Αντε να μας ξαναρθουν…

Και επιασα και πενα του Linde!!!8)

Είδες πόσα post έχω εκεί έτσι;8) 8) 8)

Στο Under the rose αν θυμάμαι καλά του πέταξαν ένα πράσινο ανικείμενο ( δε μπορούσα να διακρίνω τι ήταν).Σα να τα πήρε ο Ville,έσκυψε,άφησε το τραγούδι στη μέση και γύρισε και το πέταξε πίσω…

Όλο και κάποιος θα μας διαφωτίσει…:-k

//Αν και μάλλον αναπτήρες του πετάξανε και λέω βλακείες…:stuck_out_tongue:

Σε ροζ φακελακια δεν τα βαζουν συνηθως; :lol:

επρεπε να παιζανε το sweet leaf! αν δε το παιξουν αυτοι, ποιος θα το παιξει;

περιμενω μουτζες τωρα απο καποιον συγκεκριμενο.:lol:

Μπα, μολις μου λεει οτι συμφωνει… Θα ηθελε κι εκεινος τα το παιξουν…

Ναι να το παιξουν αφου πρωτα η Ατζελα Δημητριου παιξει διασκευες σε Porcupine Tree και Iron Maiden για να γουσταρουμε.