δε με ενοχλει. μπορει να τα κανει πιο κουλτουριαρικα. που ξερεις…
Και μετα να ριξει η Εφη Θωδη ενα Freezing Moon…
χαλαρα πληρωνω οσο οσο για να το ακουσω (και να το δω) εννοειται!
ας σταματησουμε το οφ τοπικ. υπαρχει και το τοπικ βαριεμαι.
Που να παιξει και Carnage…
Ειστε ψοφιοι; Αααα; Καρνατζ!
Χρόνια είχα να πορωθώ τόσο με τη φωνή του. Από το Secret Gig για την ακρίβεια, για να μην πω κι από το ΡΟΔΟΝ. Φανερά βελτιωμένος χάρη στην αποτοξίνωση, κυριολεκτικά και μεταφορικά (κυριολεκτικά αφού η μείωση του ποτού άφησε τη φωνή του ανακάμψει και μεταφορικά αφού και η κάποια απόσταση από τη Jonna βελτίωσε λιγάκι τη ψυχική του κατάσταση), ωστόσο απόμακρος σε ό,τι είχε να κάνει με το κοινό, φάνηκε ότι ήρθε απλώς για να “εργαστεί” όσο καλύτερα μπορούσε. Μερικά εξ αυτών τα είπε και με κάποιο πάθος, άλλα τα’πε με πόρωση. Μας έλειψαν οι μπαλλάντες που έχουν αφαιρέσει (οριστικά;) από το ρεπερτόριο τους, πάλι καλά που υπάρχει και το “Join me”. Εκείνο που με σόκαρε ήταν το πόσο αδυνάτισε. Ήταν που ήταν διάφανος τώρα έγινε αόρατος. Αμόλησε κι ολίγον Summer Wine εμβόλιμα σε κάποιο τραγούδι αλλά δε θυμάμαι ποιο.
Εκείνο που του πέταξαν έχω την πεποίθηση ότι ήταν προφυλακτικό σε πράσινο γυαλιστερό φακελλάκι, γι’ αυτό το’πιασε με μία ελαφρά … σιχαμάρα και το απομάκρυνε. Αφού δε μας ξέχεσε πάλι καλά.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!
έγραψα το ριβιού κ ανεβαίνει. ήταν καλοί. διαβάστε το γιατί έχω συμπεριλάβει μια ειδική ανάλυση γι ατο σχήμα. θέλω γνώμες
Ρε παιδια τι να πω? Παρολου που δεν ακουω και παρα πολυ περασα υπεροχα.(καλα πως μπορεις να μην περασεις καλα με μια κοπελια στιν αγκαλια σου σε ολη την συναυλια? )Μου αρεσε ο ville αλλα το μονο που μου την εσπασε αυτα τα γαμημενα τα τσιγαρα του και οταν ο κιθαριστας πεταξε την gibson:(
Πολύ σημαντικό αυτό!
εντάξει μωρέ, ο linde την πέταξε,γιατί νομίζω κάτι χάλασε (κάτι τέτοιο άκουσα!)τέλειος ήταν πάντως!
Που την πεταξε???8O 8O
πάντως όχι στο κοινό!
βασικά στα πλαινά την έριξε και του φέραν μια νέα, την οποία επίσης κοπάναγε στο τέλος της συναυλίας!:lol:
Την είδε και Slash το παλιοποζέρι…
ουστ απο δω που θα μου βρίσεις τον linde!!<3 <3
Κριμα που δε μπορεσα να παρευρεθω
Εχασες:p
Καλός ο ήχος, ο κόσμος κλασικά emo :lol: αλλά από σκηνική παρουσία λιγάκι κοιμισμένα τα πράγματα… Βαριόταν ο Valo;
Μερικά βιντεάκια που τράβηξα:
Join Me:
Killing Loneliness:
http://www.youtube.com/watch?v=UoYkqoAG8OY (G 8 O Y είναι, αλλά το μετατρέπει σε χαμογελάκι…)
Right Here In My Arms:
Under the Rose, Part 1:
Under the Rose, Part 2:
Wicked Game, Part 1:
Wicked Game, Part 2:
The Sacrament:
Ωραια τα videakia:wink:
Έλα ρε…πως κι έτσι;
πολύ ωραία βιντεάκια φωτεινή!ευχαριστώ!!
Δεν ηρθα λογω του αγωνα της εθνικης.Φαντασου μου εμεινε το εισητηριο στο χερι.Μαλακια παιχτηκε
O Valo ta teleutaia 2 xronia menei sxedon panta akinitos mprosta sto mikrofono otan tragoudaei…opote dn nomizw pws variotan 8)