Ta sxolia dika sas
Edw to palikari mas o No1 erasths kai seks simpol in ol de gouorlnt oui8 xis mpoifrent de singker ov de mpant negkativ
Ta sxolia dika sas
Edw to palikari mas o No1 erasths kai seks simpol in ol de gouorlnt oui8 xis mpoifrent de singker ov de mpant negkativ
8O Αγοράκι είναι αυτό??? 8O
Σορρυ εσω δλδ τι πρεπει να σχολιασουμε ??? Για να καταλαβω δλδ … μηπως ηρθε εδω και στην επεσε … δεν παει να βγαλει φωτος με ολο το ναυτικο ντυμενη σαν Αλικη … γιατι πρεπει να μας νοιαζει δλδ , αν τον παιρνει η τον δινει ???
Μπορεις καλλιστα να πεις και να σχολιασεις την μουσικη του και οχι τις σεξουαλικες προτιμησεις του και δεν νομιζω ποτε ο τυπος να το επαιξε ο Αντρακλας … οποτε δεν εχω να σχολιασω τιποτα … και προσπαθω να καταλαβω το ολο σκεπτικο σου .
Όχι άλλα τόπικς με HIM
Νησάφι πιά.
Έλεος.
Το να κάθετε ο κάθε ένας, κομπλεξικός, και να σχολιάζει σε έναν καλλιτέχνη [είναι δεν είναι καλή η τέχνη του] την σεξουαλική του ταυτότητα, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως είναι άνανδρο, κομπλεξικό [το ξανάγραψα, το ξέρω] και κατινιά.
Για αυτό άντε, να προσέχουμε λίγο τι λέμε και τι γράφουμε?
Koita problima me tous gay den exw…Exw me tous poustides.Kai opoios katalabe katalabe.Ante giati polu fileleu8eroi to paizetai edw mesa alla otan tous blepete oloi tous krazete.Aste re na eimai koblexikos>Tetoies lougkres egw de tis goustarw.Eipame na eisai omwfylofilos alla oxi kai proklhtikos.An prokaleis thn ga***es
Πιάστε έναν σκέτο στον άνδρα τον πολλά βαρύ 8-[
8O 8O 8O
Και η φιλοσοφία του μάτσο άντρα δλδ είναι καλύτερη ε;
True.
Κανεις δεν εχει προβλημα με τους ομοφυλοφιλους.At least,δεν εχω εγω.
Αφου σεβομαι εκεινον/ην/ους με τετοια ιδιαιτερη σεξυαλικη προτιμηση (και το τονιζω μη φυσιολογικη-θεωρειται ανωμαλο απο την ιδια τη φυση!) ,ας σεβαστουν και εκεινοι εμενα και να μην προκαλουν.Κατα τα αλλα ο καθενας στο κρεβατι του δεν με απασχολει,ουτε με ενδιαφερει τι κανει.
Ας πιασουμε και τους μανιοκαταθλιπτικους τρελαρες να πουμε και την γνωμη μας ρε παιδι μου …
Piastous ki autous
Ερχοντε και αυτοι για Live … αν τελικα παω να εχω μαζι μου λες ζουρλομανδυα μηπως τον παισει καμμια κρισαρα ???
:lol:
Exw promh8eutei egw sta noumera tou.Mh mou agxwnesai.Asto panw mou
Τώρα που έβρισες τους HIM μπορείς να νοιώσεις κι εσύ άνδρας πολλά βαρύς…
Αντε να γράψουμε τίποτα μήπως και αποκτήσει νόημα αυτό το topic…
Αν και γενικότερα η Σουηδία μαμάει μουσικά τη Φινλανδία…
Είχες δεν είχες, πάλι στους Europe το φέρνεις…
Με τίποτα, αλλά έχει κανείς αμφιβολία γι’ αυτό που έγραψα;
M’αρέσει που όταν δημιουργείται topic για τους HIM φωνάζετε όλοι σας ‘‘όχι άλλο ΗΙΜ/φτάνει πια’’ και μετά από λίγες μέρες δημιουργείτε ΕΣΕΙΣ topic για το valo.Τι να πω???Αν δε σας αρέσουν μην ασχολείστε πια μαζί τους…Έλεος δηλαδή…
oK 8a pw th gnwmh mou mousika gia tous him pera tou oti tous 8ewrw skatiflwrous…Loipon:Mousika to koino tous (kai dikaiologimena)einai apo hlikies 11-16 kai kuriws koritsakia.Mporei kapoios na mou pei giati den exoun fans se pio wrimes hlikies???(An xoun einai apeiroelaxistoi kai oi perissoteroi atoma me treles anhsyxies).FWnitika pali:An se opoiondipote tragoudisth ksexaseis kapoio zarzavatiko megalou mege8ous sto port bagaz tou sigoyra 8a mporei na bogkiksei opws o ville giati bogkaei ,DEN tragoudaei
Ενώ το κοινό των Stratovarius είναι μεγαλύτερης ηλικίας; Μετά το Visions δεν νομίζω.Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω την εμμονή στο θάψιμο των HIM. Τα χουμε χιλιοπεί ότι είναι ΓΤΠ, γιατί πρέπει να επαναλαμβανόμαστε κάθε φορά που θα δωθεί αφορμή;
Προσωπικά έχω την άποψη ότι σχεδόν όλοι οι Φινλανδοί μουσικά είναι ΓΤΠ…
Η αλήθεια είναι ότι οι Stratovarius ξεφεύγουν λίγο, διότι ξεπατίκωσαν Helloween - Malmsteen και πρώιμους Europe…
Μετά η μπάλα χάθηκε διότι οι πιο πολλοί Φινλανδοί πήγαν να ξεπατικώσουν εντελώς ανεπιτυχώς τους Stratovarius…
Οπότε ΓΤΠ
Πλην COB βέβαια…