Him

Μπά όχι όλοι, υπάρχουν(υπήρχαν) οι Sentenced και ειδικά οι Amorphis που είναι από τα κορυφαία γκρούπ της ηπείρου.Τι να λέμε τώρα.Tales… , Tuonela, Elegy, και το καινούριο που είναι απίστευτο.
Τώρα ον τόπικ, όσον αφορά τους Him δεν χρειάζεται να τους κρίνουμε γιατί δεν αξίζει πιά, τα’χουμε πεί όλα.Βγάλανε εναν, δυό δίσκους που είναι κάπως ανεκτοί και από κει και πέρα τέρμα.0.

stratovarius \m/

Προσωπικα συνεχιζεις και λες μαλακιες και οταν ερχοντε τυποι τυπου Arcade και στην λενε για τα βαρυσημαντα μαργαριταρια που πετας κατα καιρους , παρεξηγιεσαι … σκεψου το αυτο .

Οταν λες τετοιες εξυπναδες μην καθεσαι κατω απο ντουβαρια γιατι θα πεσουν να σε πλακωσουν , σταματα τις αηδιες του τυπου εχουν ξεσηκωσει οι παντες τους Εurope , δλδ ελεος χαλαρωσε λιγακι , νταξ καλοι ειναι … αλλα εσυ οπως το πας θα μας πεις οτι ολη μα ολη η μουσικη σκηνη , ανεξαρτητου ειδους εχουν ξεσηκωσει τους Europe . Hμαρτον δλδ . Οσο για το Malmsteen αστο , μηπως εχεις ακουσει ποτε κανα πολυπλοκο σολο που να παραπεμπει στον Μalmsteen

Oι Stratovarius οντως επηρεαστηκαν απο Helloween οπως και πολλες αλλες μπαντες στο συγκεκριμμενο χωρο .
Ακου το Eagles Fly Free απο το Keeper το 2 και ακου το Chasing Shadows απο το Dreamspace …και θα δεις τις ομοιοτητες η την αντιγραφη θα ελεγα . το συσκεκριμμενο κομματι δε , αν το ακουσεις σε καποιο Live θα νομιζεις οτι ακους Ηelloween . (Τους εχω δει στην περιοδεια του Dreamspace στο Ροδον και ειχα παθει σοκ)

Επειδή προσπαθείς και καλά να μου την πεις σοβαρά αλλά δεν μπορείς, θα σου πως ότι είσαι μανάβης και άσχετος…
ΝΑΙ μαλακάκο οι Stratovarius έχουν ξεσηκώσει Malmsteen και πρώιμους Europe (δλδ πριν το Final Countdown), όπως και όλο το europower ιδίωμα… Και όλοι μαζί έχυον ξεπατικώσει το Kill the King των Rainbow… Όπως και οι Helloween άλλωστε…
Επειδή όλ’ αυτά είναι λίγο δυσνόητα για τ’ αυτάκια σου, τα επαναλαβάνω μήπως τα εμπεδώσεις…
Όσο για το γεγονός ότι μου την έλεγε ο Arcade είμαι πολύ περήφανος που δεν έχω φάει την πλύση εγκεφάλου του Πετρίδη και των απογόνων του, όπως εκείνος… Οι πολλοί την φάγανε…
ΥΓ. Είσαι μεγάλος μανάβης, όπως και τα περισσότερα Φινλανδικά συγκροτήματα που σου αρέσουν…

Καλυτερα ασχετος μαναβης παρα ειδημων σαν και σενα …

Εβγαλα το Stratovarius και οπου ΧΧΧΧΧΧΧ ειναι τα groups που εχεις αναφερθει κατα καιρους που λες οτι εχουν επηρεαστει απο Malmsteen , Rainbow , και Εurope . Ολη αυτη η αιτιολογια μου θυμιζει παπαγαλια απο διαφορους ειδημονες του ειδους , μεταλλοπατερες , που εχουν γραψει κατα καιρους σε φυλλαδες τυπου Metal Hammer , Rock On , Metal Invader

Ευχαριστω που υπερχεις εσυ ΠΟΙΟΤΙΚΕ ΤΕLISVAS , και μετα αναρωτιεσαι γιατι σε προσφωνουν ΚΑΤΕΛΗ

Επί της ουσίας δεν απαντάς… Προφανώς επειδή δεν σου αρέσουν οι Rainbow, o Μalmsteen και οι Εurope τα λες αυτά…
Είναι ή δεν είναι επηρεασμένο το europower απ’ αυτούς; NAI ή OXI; Αυτό απάντησε μου… Τα “ποιοτικά” και τα άλλα που μου τσαμπουνάς τ’ ακούω βερεσέ… Ποτέ δεν το έπαιξα ούτε ποιοτικός, ούτε κυρίως ειδήμων… Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα αρκετά νεότεροι από μένα σε ηλικία που ξέρουν και έχουν ακούσει περισσότερα…
Και επειδή ξεφύγαμε με δική μου ευθύνη, αφού το topic είναι για τους HIM… προτείνω ν’ ανοίξουμε ένα νέο topic στο οποίο μαντέψτε τι θα κάνουμε…

Θα φτιάκουμε τη μονάδα μέτρησης φλωροσύνης με βάση τους HIM…

Πόσο σας αρέσουν οι ΗΙΜ…

Κλίμακα μέτρησης 0 εως 10

Εγώ ψηφίζω 6

-10

:slight_smile: 8) :wink: :!: :!: :!: That’s right.

paei katw ap’to 0?

einai ligo gia to poytso

ΗΙΜ!!!

δυστυχώς η Φινλανδία έβγαλε αυτά τα εξαμβλώματα από τα σπλάχνα της. Κρίμα και είναι όμορφη χώρα…

0 στα 10!!!

Πολυ μισος ρε παιδια…Γιατι ετσι?Ακουσα ΗΙΜ πρωτη φορα το 98,ενα EP και τολμω να πω οτι ηταν αρκετα καλοι,ο ηχος τους δεν ειχε καμια σχεση μ’αυτο που παιζουν σημερα!Αλλαξαν γιατι αυτο πουλαει(αυτο ειναι το κακο της υποθεσης)!Σημερα ειναι ενα ακρως αδιαφορο group(my opinion).

Δυστυχως, σημερα το διαβασα αυτο το τοπικ…

Η Νεφελη μου ειπε να το επαναφερω στην απικαιροτητα… Ε, δεν μπορουσα να της χαλασω χατιρι…:stuck_out_tongue:

HIM suck ass :smiley:

Βασίλη έλεος σήμερα!!τι έκανα το καημένο??:frowning:
Μια χαρά είναι οι ΗΙΜ!μην τα ξαναλέμε!!

Δεν μου Αρεσουν!

Ούτε εμένα, πλην (πολύ) ελαχίστων τραγουδιών τους…

Μα, το σωστο αυτο ειναι…:lol: :lol:

Αντε, ξεχωριζω ενα funureal of hearts και ενα right here in my arms…

Αλλα μεχρι εκει!!:stuck_out_tongue:

+1
Τί να μας πούν και αυτοί ρε παιδιά???
Και σιγά τον ωραίο άντρα τον ville…:-k
[-X [-X [-X

Ειναι μπλιαχ… Τους απεχθανομαι…[-X