δεν προκειται να σχολιασω τουσ χιμ γιατι ειναι ασχολιαστοι!!!
η ρατσιστικη συπμεριφορα του κομπλεξαρα που ανοιξε το τοπικ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ…!!
δεν προκειται να σχολιασω τουσ χιμ γιατι ειναι ασχολιαστοι!!!
η ρατσιστικη συπμεριφορα του κομπλεξαρα που ανοιξε το τοπικ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ…!!
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Tolkki περιμενω απαντηση…
rock εχεις δικιο φιλε.Οι Χιμ γαμουνε!!!
χαχα…τπτ πιο εξυπνο??οι χιμ ειναι ελεινοι και το λεω αυτο επειδη δνεμ αρεσει καθολου η μουσικη τους…στ @@@@ αν ειναι γκευ , λεσβιες, by , transexual , κ οτι αλλο στο διαολο ασ ειναι
Eιναι απο αδιαφοροι εως χαλια.
+1 .
Χωρις φυσικα να θελω να υπερασπισω τους HIM (αν και ειναι πολυ in να τους κραζουν οι μεταλλοροκαδες) αλλα…
Ρε φιλε rock καταλαβε το επιτελους:
Επειδη δεν σ αρεσει η μουσικη μιας μπαντας δεν παει να πει οτι ειναι ελεεινη… Βαλτο στο μυαλουδακι σου…
Ναι όντως, του το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο, ότι δηλαδή δεν πρέπει να κρίνουμε ένα συγκρότημα από τις σεξουαλικές προτιμήσεις των μελών του.
Καλα, αυτο εξυπακουεται αφου (σχεδον) ολοι εδω μεσα ακουμε Judas Priest και Queen…
Βασικα εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι θαβουμε τοοοοσο πολυ τους HIM και οχι μπαντες σαν τους Sentenced που μολις ειδαν την επιτυχια των πρωτων εγκατελειψαν το (αρκετα ενδιαφερον) στυλ τους για να παιξουν κατι παρομοιο με HIM…
Πολύ σωστό αυτό για sentenced…
Συμφωνω απολυτα!Απλώς υποτιθεται η Sentenced παιζαν κατι ποιο βαρυ.Αν και στους πρωτους δισκους αληθευει …(Καμια σχεση με τα επομενα τους!)
οι Sentenced ειναι οι μετεπειτα Poisonblack?
Περίπου:p
Βασικά έιναι η μπάντα του Ville Laihiala, του τραγουδιστή,κιθαρίστα τους
α ok, γιατι αυτοι οντως HIMιζουν…
ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!
κι οσοι τους βριζουν να καουν στην κολαση. ο vile ειναι αντρας! αντε πια με ολους τους δηθεν “αντρες” πο βριζουν τον βιλε. τον ζηλευεται!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Backstage Pass - Η αναγκαιότητα των Himanescence
Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ! In Korovesis we trust!!!
Γλειφτη!!!
Τι γλείφτης βρε? Εγώ και ο monte είμαστε η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος σε τέτοια θέματα!!! (εγώ το κεφάλι και αυτός τα γράμματα )
Και οι δυο μαζι ειστε η αλλη οψη??
Sorry!! Off-Topic…
Οι HIM επιτελούν κοινωνική προσφορά . Χαρίζουν άπλετα το γέλιο.