Him

Ο Ville τα έχει με το Βασίλειο Κωστέτσο!

Όχι αυτοί, τα σκυλιά τους!!! :lol3:

Οι him ειναι μαπες κ σιχαμενοι

Μαρούλια???:-s :-k :-s :!:

Εχω διαβασει καπου πως οταν εχουν συναχι δεν φυσανε τη μυτη τους αλλα τη σκουπιζουν με τα χερια…

Βασικά με τα μανίκια, απ’ ότι διάβασα στο metal-temple… Όπως και να’χει όμως +1000 είναι αισχροι και κυναιδοι…

Και μονο απ αυτο ειναι αηδιαστικοι,θα ξερασω!!!:? :thumbdown: :dunno:

#-o #-o #-o #-o #-o #-o

Τωρα που θα βγαλουν και τον πιο “βαρυ” δισκο που εχουν βγαλει ποτε(ετσι λενε, γκουχου γκουχου:lol: …)8O 8O

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#-o !!!

Ελεος κ που σχολιαζουμε τετοια (banda…) τους δινουμε αξια
ας το κλιδοσουμε…σκατα στουw HIM:lol: :lol:

Είσαι βλάσφημος. [-X

Έτσι και το μάθει η Νεφέλη κακομοίρη μου!!! :lol:

Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
κράτα μεεεεεεεεεεεεε!!θα τον δείρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

μα γιατί ασχολείστε καλοί μου άνθρωποι?αφήστε να ασχοληθούμε εμείς που μας αρέσουν!
Μη με πληγώνετε!!:frowning:

Οποιος ξαναπληγωσει τη Nephelie θα εχει να κανει μαζι μου!!!

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Thanx bill!!you’re my hero!!:lol:

Οι ΗΙΜ έχουν αξία από μόνοι τους.
Δυστυχώς κάποιοι σαν τα πρόβατα, επειδή το διαβάσατε κάπου και σας άρεσε, μας το παίζετε “άντρες” και “βαρβάτοι” χαρακτηρίζοντας τους HIM “για κοριτσάκια”, “αδελφές” και άλλες τέτοιες βλακώδεις εκφράσεις.
Δε σας αρέσουν; Μη γράφετε. Άντε μπράβο. Πολύ μάγκες την έχετε δει κάποιοι πριν καλά καλά βγείτε από το αυγό σας. Για συμμαζευτείτε λίγο.

Thanx bill, αλλα ο μονο που τους υπερασπιζεται εδω μεσα (και χωρις να του αρεσουν) ειμαι εγω… Αλλα, τιποτα, ε Νεφελη? Ουτε ενα ευχαριστω… :stuck_out_tongue:

:-k Βασικά σε αυτό έχεις δίκιο…μετά από κάποιο σημείο και μετά σταμάτησα να διαβάζω τι γράφετε!
Ευχαριστώ πάντως κι εσένα!!Βέβαια οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ό,τι και να λέμε!:frowning: Απλώς καλό είναι να τους κρίνετε μόνο από τη μουσική τους και όχι από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις!(στο κάτω κάτω που ξέρετε ότι ο ville είναι gay?:-s )

Οπότε ευχαριστώ κι εσένα και τον Κωστή!!:smiley:
you’re my heroes too!

Για να στο λεμε κατι θα ξερουμε!!!:wink:

Toν έχεις δοκιμάσει ρε???:lol:
(μη με προκαλείς…)