Him

Αμα ερχεται καποιος και σου λεει “ελα παρε με”, τι συμπερασμα βγαζεις εσυ με αυτο??:-k

Πολλά και διάφορα!αλλά το έχει πει ποτέ αυτό και δεν το έχω διαβάσει?[-X

Προσωπικες εμπειριες!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

έλλειψη επιχειρημάτων…[-X [-X [-X

γιατί όμως δεν έχουμε όλοι μας τέτοιες προσωπικές εμπειρίες? Μήπως τις κυνηγάς εσύ? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Εγώ είμαι ο υπέρτατος προστάτης της Νεφέλης και δεν ακούω κουβέντα!!!8) 8) :stuck_out_tongue:

Ολοι μας την προστατευουμε, αλλα λιγη καζουρα που και που δεν εβλαψε ποτε κανενα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βλάπτει εμένα!!!:lol: Ευχαριστώ Δημήτρη!!!:smiley:

Δεν το κλειδώνουμε σιγά σιγά λέω εγώ…:lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γιατι οταν ειμαι σε μαγαζι και παιζει το “καλοκαιροκρασο” με πιανει παντα κατουρημα; Και μην πειτε οτι φταιει η μπυρα. :stuck_out_tongue:

Σίγουρα η μπύρα…(ο ville δεν έχει καμία σχέση [-X )Εγώ πάντως όταν το ακούω νιώθω μια ευθυμία!!:smiley:

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο να το πω;;; :-k

:lol:

Η μαλακια ειναι οταν οι τουαλετες του μαγαζιου ειναι γεματες. Αναγκαζομαι να βολευτω με οικοδομες. Τελευταια παντως συμβαινει και με τον καφε.

Παππούλη ντροπή σου!!Σαν ΝΕΟ παιδί κι εγώ είμαι ευτυχισμένο!αλλά που να καταλάβεις εσύ…γέρος άνθρωπος!!:lol:

Ρε συ Ζαφ γίνεσαι αηδιαστικός!!!:lol:

Και εγώ μια ανία βαρεμάρα…

:lol: :stuck_out_tongue:

Δεν πάτε καλά!!τι ξενέρωτοι άνθρωποι!!τστστσ
Παραδεχτείτε επιτέλους ότι το τραγούδι είναι ωραίο!!!:stuck_out_tongue:

Λες και ακουω Dream Theater…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Νεολ-έρα! [-X

Mη συγκρίνουμε το Champions League με την Α Ερασιτεχνική έτσι?..

:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: έγραψες!!!

Το τραγουδι ειναι ωραιο. Ο τραγουδιστης(παραδοξως:p ) ειναι ωραιος. Η τραγουδιστρια ειναι ωραια. Το videoclip ειναι ωραιο. H ζωη ειναι ωραια.:smiley:

Και μιας και εγραψα στο τοπικιδιο, το Killing Loneliness ειναι επισης πολυ ομορφο τραγουδι…:oops: