Να ακούσεις κάποια στιγμή και κανένα παλιό τους!είναι πιο ωραία!
Προσηλυτισμός by Nephelie…
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ο τραγουδιστης ηταν καποτε ωραιος!Η τραγουδιστρια παντως ειναι ΘΕΑ!Αν δεν ημουν straight, θα την παντρευομουν!
ενα αχρηστο συγκροτημα ειναι
Ε ναι, αν έλεγες το αντίθετο θα σε λέγαμε gay, οπότε…
αφού γουστάρει τους μαλλιάδες
H.I.M.= Παιδική αρρώστεια… Τώρα αν σε ακολουθήσει και πιο μετά, πρέπει να το κοιτάξεις. Σαν την ανεμοβλογιά ένα πράγμα… όσο πιο μεγάλος την κολλήσεις τόσο το χειρότερο.
edit/ Κακώς ξεκίνησες το θέμα για τους ΗΙΜ από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Δεν είναι κριτήριο αυτό ούτε βάση για θάψιμο… Στην τελική και οι Depeche Mode πο_στηδες είναι.
:? :? 8O 8O
Αυτο ειναι το artwork του νεου αλμπουμ των HIM…:?
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=76912
Ένα αυτό κι ένα ο Σταυρός του Νότου…
Πωωω ρε τι περιεργο συγκροτημα ειναι τουτοι ρε, ξεκινησαν με το “love metal”(μπλιαχ) και συνεχιζουν να τα κανουν θαλασσα… :-s Ο μιστερ ville vallo σε συνεντευξη λεει οτι τα νεα τραγουδια του νεου δισκου θα ειναι “doomy”, ατοφιο doom metal…:lol:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=77598
Επειδή έχει πέσει πολύ θάψιμο,και επειδή αμφιβάλο αν κάποιος από εσάς τους ακουει από τα 11 του όπως εγώ,θέλω να πώ μόνο 3 πράγματα.
1:Το κοινό τους κατά κύριο λόγο αποτελίται πράγματι από έφηβους και ειδικά έφηβες,κυρίως 13-16.Σημαίνει κάτι αυτό?Δλδ εσείς όταν ήσασταν 16 δεν ακούγατε συγκροτήματα που άξιζαν?Η μήπως ακούγατε μόνο μπούρδες και τώρα την είδατε ώριμοι?Μην υποτημάτε τα 16,μπορεί να εκπλαγίτε από το τι μυαλό έχουν πολλά από αυτά.Άλλωστε δεν πιιστεύω να σας άρεσε όταν ήσασταν 16 και πιθανόν να σας κορόιδευε κάποιος μεγαλύτερος επειδή ακούγατε Metallica π.χ.
2.Μουσικά ναι,δεν πιστεύω ούτε εγώ ότι είναι κάτι το τρομερό.Έχουν όμως το δικό τους στύλ,και σίγουρα δεν χρειάζετε να 'ναι ένα συγκρότημα επιπέδου Arcturus για να το γουστάρει κανείς.Στο κάτω κάτω μαγκιά τους που έχουν καταφέρει χωρίς(στην αρχή) να έχουν ΤΟ σπρώξιμο να γίνουν τόσο γνωστοί.
Αυτά,ελπίζω να καταλάβατε ότι δεν πήγα να σας το παίξω κάπως,ούτε προσπαθώ να μειώσω τη γνώμη κάποιου.Αλλά με εκνευρίζει να θάβουν κάποιο 1 συγκρότημα με το οποίο έχω μεγαλώσει οποίο μου προκαλεί και κάποια νοσταλγία για πράγματα τα οποία έχω ζήσει(και πιστεύω ο καθένας έχει 1 συγκρότημα τέτοιου τύπου),χωρίς κάποιο και το σοβαρό επιχήριμα.
Αντε μωρε με τους χλεχλεδες!!!
Δεν μαρεσουν και ο λογος ειναι 1 VIle δεν μαρεσει στα κομματια και γενικα δεν μαρεσει η φωνη του!Αν ηταν καποιος αλλος μπορει να τους ακουγα που ξερεις ολα γινονται!
Σκέψου τους Hatebreed να παίζουν κομμάτια των HIM:lol: :lol: :lol:
Αντε παλι!!!:lightsabre: :evil: :blow: :x :x
Δεν ακουω Hatebreed!!!
Hatebreeder ειναι δισκος και κομματι των Children Of Bodom(Μπανταρα!!! )Απο εκει το πηρα!
Οι Hatebreed να παιξουν και Aguilera δεν με πειραζει!
Α,καλά οκ,μην ταράζεσε:lol:
Βασικά μια χαρά θα καουγόντουσαν οι COB,εδώ διασκευάσαν Britney,στους HIM θα κολλήσουν?
Και η διασκευη τα εσπαγε κανονικοτατα κιολας!
Αυτό να λέγετε,τρελή πώροση:metal:
Μαλακια ειναι βασικα… Το κανονικο μου αρεσει περισσοτερο :oops: