Him

Χάνω πάσαιδέα για 'σένα:lol: :stuck_out_tongue: #-o [-X

απο τα πιο ποζεραδικα ψευτο-γρουπ
για να τα λεμε ολα ομως εχουνε μερικα πολυ καλα τραγουδακια πχ “the sacrament” “heartache every moment”
δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινα σε συναυλια τους

καλα που υπαρχουν και οι 69eyes και λεμε οτι υπαρχουν και χειροτερα απο τους Him

Πως λέμε υπάρχουν και χειρότερα…:lol:

Καλά,ντάξει,δεν λέω τπτ άλλο…join us in death people!!!:lol:

όλο μλκς λέω σήμερα,τι έχω πάθει?:frowning:

Τετοιες ιδεες οπως καποιων μελων απο εδω απλα δν ταιριαζουν σε μεταλαδες και ροκαδες.Ταιριαζουν σε κατι αλλους.

Οι ΗΙΜ εμενα μου αρεσουν σαν συγκροτημα.Εχουν βγαλει καποια πολυ ωραια τραγουδια.
Το τι κανει ο Βιλε στην ζωη του και το αν μου αρεσουν αυτα που κανει ή οχι δν εχει καμια σχεση με τη μουσικη τους.Καμια απολυτως.

Μήπως θα πρέπει να του ρίξουν καμμιά κατάρα οι Pagan Altar ??? Λέω τώρα…:stuck_out_tongue:

Μην λές τέτοια και φτάσει στα αφτιά τους και κάνουν τα λόγια τους πράξη…σκέψου τους HIM να ακούγοντε σαν Sleep?Το γέλιο του αιώνα θα 'ναι:lol:

HIM?? χχααχχαα. Μηδεν. Ας σοβαρευτούμε.

Προσκυνηστε τον φοβερο, τρομερο, απιστευτο, ανεπαναληπτο κ νεο συμβολο του “metal”…Ville Valo :lol: :lol: :tomato: :wacko: :hippy: O ανθρωπος που θα σωσει τη metal…:bleh: :lol3:

Λάθος κάνεις…την έχει ήδη σώσει:p :smiley:

O Ville ειναι ΘΕΟΣ λεμε …

:bow2: :bow2: :bow2: ¨Ετσι να μαζευόμαστε οι HIM φάνς με τσαμπουκά

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ομως οι Νegative ειναι καλυτεροι . Ο Ville εχει αρχισει να κουραζεται …

Αν ενοείς Type O Negative,συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,μοα (συμπαθιτικότατη) pop μπάντα με τους ήρωες του goth(γιατί είναι μεγάλη μπάντα),είναι άκυρη σύγκριση,η Type O ήταν πάντοτε ποιο ψηλά.:slight_smile:

ΝΕGATIVE …http://www.youtube.com/watch?v=lxQpFvHqg2I

Αν μιλάμε για τους Type O Negative, κι αυτοί κουρασμένοι μου φαίνονται εμένα, περισσότερο κιόλας… καμια 10αριά χρόνια τώρα. Α ρε Peter Steele, περιμέναμε περισσότερα!

Xexe, ώστε ΗΙΜ φαν φίλε red pyramid? :slight_smile: Να γιατί έγραψες πριν λίγο στο τόπικ του goth rock οτι θεωρείς υπερεκτιμημένους τους Sisters… Να ήσουν ο μόνος φαν των HIM που να το έλεγε αυτό, θα πήγαινα πάσο. Αλλά είστε αρκετοί/ες! Κάτι ήξερα πριν λίγο σε αυτά που έγραψα για τους sisters… Παραπέμπω τον κόσμο εκεί για σχόλια πάνω στο θέμα αν είναι.

Για τους HIM δε θα πω πολλά. Ο ίδιος ο Ville Vallo θεωρεί βασική τους επιρροή τους Sisters (αλίμονο κιόλας να μη τους θεωρούσε!). Κατα τ’ άλλα, ωραίο γκρουπάκι οι ΗΙΜ, ωραίος και ο Ville, στυλάκι, φωνή, όμορφα τραγουδάκια… αλλά οκ, cool, είπαμε.

Καταλαβαίνω πάντως γιατί αρέσουν.

Πέσαμε έξω τελικά φαίνεται… :slight_smile:

Δεν έχω διαβάσει ακόμα τι έγραψες,πρόσεχε:lol: :stuck_out_tongue: :lol:

Κοίτα,δεν λέω ότι δεν αξίζουν,ότι δεν έχουν επιρεάσει κόσμο,τεχνικά όλα καλά,και γω περίμεν ανα μου αρέσουν,αλλά δεν μου έκαναν το κλίκ τελικά.Μυστήρια πράγματα…

Όσο για HIM,μου φέρνουν αναμνήσεις,για αυτό μου αρέσουν τόσο.

Αρκετά HIM,πολύ σιρόπιαστοί όμως,κρίνοντας απο το κομμάτι.Είμαι βέβαιως ότι όταν θα ξαναφάω χυλόπιτα θα τους ακούω:lol:

[QUOTE=red pyramid;178124]Δεν έχω διαβάσει ακόμα τι έγραψες,πρόσεχε:lol: :stuck_out_tongue: :lol:

θα απαντήσω, αλλά στο τόπικ για το gothic, μια που εδώ το θέμα είναι οι ΗΙΜ :wink: