Him

NEGATIVE … http://www.youtube.com/watch?v=OXLCCgexeo8

Δεν τους εχεις δει live γι αυτο το λες…

Δεν νομίζω να ήρθαν ποτέ ελλάδα…εξωτερικό τους είδες?

Vienna και γ…νε .Ημουν εγω και περιπου 900 γυναικες τουλαχιστον 25 χρονια νεοτερες απο μενα :lol:

Αν δεν κάνω λάθος έχουν έρθει πέρσι ή πρόπερσι, και έπαιξαν στην πίστα που τραγούδαγε ο Πλούταρχος στο Αθηνών Αρένα…:stuck_out_tongue: 8)

Αυτο δειχνει ποσο καλοι καλιτεχνες ειναι που δεν κολλανε να παιξουν ακομα και με τον Πλουταρχο…:stuck_out_tongue: 8)

Το Dead Again σε χάλασε ?

love metal… LOL! pio poly pop group mou kanoun para metal h opws alliws 8eloun na legontai

Πιο σιγα γιατι θα ματωσουν τα αυτακια του Βιλε!

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!! sth synaulia ths a8hnas pantws den htan k poly eugenikos (to na 3ineis ta magazia sou 8ewreitai eugenikh kinhsh???)

frozen_angel, όχι μόνο αγνόησες το προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα, αλλά αγνόησες και τις προτροπές των χρηστών για να σταματήσεις να γράφεις με greeklish. Σε παρακαλώ, γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες από εδώ και πέρα…

Στην Φινλαδια ναι…

συγνωμηηηηηηηηηηηηηη τωρα το ειδα!!! παιδια χιλια συγνωμη δε θα επαναλειφθει (εχω συνιθισει απο αλλα φορουμ που επιτρεπεται!)

Βίλε Βάλο σκύψε να στο βάλω…το φωτόσπαθό μου :lightsabre: :lol: :lol: :lol:
Δεν εξηγείται αλλιώς η φωνή του τυπά…κάτι θα παίρνει…

[FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“2”]ΘΕΟΙ[/SIZE][/FONT]\:D/ :-({|=

ΑΚΑΚΑΚΑΚΑΑΑΑΑ!!!Τι ακουω Χριστε… Η ευγενεια του ειναι κατι που σοκαρει, οχι μονο σ’αυτη αλλα και σε πολλες αλλες συναυλιες!:wink:

Εγώ προσωπικά δεν τρελλαίνομαι.Δεν ακούω σχεδόν καθόλου…

Να κλειδωθει πριν απαντησω

Nαι, να κλειδωθεί πριν απαντήσει

Γιατί το λες αυτό?