Him

Έχει ξαναγραφτεί κάτι τέτοιο??Ε πείτε το ρε παίδες!

Πολύ αγχώδης είσαι. Chill out. Ναι υπάρχει

Δεν είμαι αγχώδης.Νευρική είμαι γενικά!
Επίσης οι απαντήσεις ήταν χέσε μέσα!
Ευτυχώς που δεν με πήρατε με τις πέτρες να λέω!

Γκει ιματζ λοιπον.Αθλια ψευτικα φωνητικα.Βογκητα που ακουγονται λες και παιζει σε τσοντα με τραβεστι και αλογα.Ψευτογκοθισμος.Δηθεν κλαψομουνιασμα.Αδιαφορες συνθεσεις :slight_smile:

Οκ tolkki…Κατάλαβα…
Είσαι αντι -ΗΙΜ

Οχι οχι καμια σχεση.Απλα εχω γουστο :smiley:

μενοχλεί το ψευτοσταριλίκι του vallo…
στα πρώτα τους αλμπουμ τα σολο της κιθάρας ήταν f#cked up…κάτω από το 12o τάστο δεν κατέβαινε…:lol:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=1752&page=20

συνεχίστε εδώ

εδώ. ξεθάβω

στα 2 πρωτα υπηρχαν αξιολογες συνθεσεις για το ειδος που παιζανε!!!
ιδιαιτερα με το razorblade εχω περασει ομορφες σεξουλιαρικες βραδιες!!!χαχχαχαα :stuck_out_tongue: 8) :wink:

Λες να εισαι ο επομενος Γκουσγκουνης της Ελλαδος?:stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol:

Παντως τωρα σχετικα με τους ΗΙΜ ειναι ενα συγκροτημα που προσπαθει με την εκκεντρικοτητα του να τραβηξει οπαδους οπως ειναι για μενα και οι Slipknot.Δεν εχουν να σου προσφερουν κατι αλλο εκτος απο μερικα τραγουδια οπως το πολυ καλο για μενα Join me in death.Πολλα love rock τραγουδια χωρις νοημα απο μια τραβεστο.

gnr μας λες μια την ηλικία σου?

τόλκι σου χω πει ότι σε γουστάρω με 1000???

αν όχι στο λέω τώρα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Υ.Γ Φέρε με τρόπο στο φλώρουμ αυτή που δεν σε θέλει και βάλτη να δει το ποστ αλλά μην πεις ότι είμαι μάμμυ οκ?

Οι 2 πρώτοι δίσκοι σκίζουν,το Deep Shadows απλά μέτριο,και το Love Metal αρκετά καλό,μετά τους βαρέθηκα.Έχω την εντύπωση πάντως πως το 90% όσων τους θάβουνε συνέχεια αλίμονο αν έχει ακούσει έστω κι 1 τραγούδι ολόκληρο πέρα απ’ το Join Me…

Για ποιό λόγο???:frowning:

Έλα ρε σύμμαχε!πέστα!:smiley:

εγω λεω αυτο το θεμα να εχει την ιδια μοιρα με το tokio hotel(η καπως ετσι)

εγώ λέω να γίνονται post on topic.

Εχει καμια ιδιαιτερη σημασια αυτο?

Παντως το τραγουδι που ειχαν γυρισει περσι νομιζω βιντεο κλιπ για το νεο αλμπουμ ηταν ΑΝΕΤΑ το χειροτερο της χρονιας :stuck_out_tongue:

Καποτε εχοντας ακουσει καμια 10αρια τραγουδια τους μου αρεσε μονο το Join Me…Τωρα ουτε αυτο μπορω να ακουσω :stuck_out_tongue:

θα συμφωνησω κ εγω με καποια προηγουμενα ποστς οτι στα πρωτα τους αλμπουμς ειχαν καποια πολυ καλα κομματακια… αλλα πλεον βλεπω συντομα τον ville ε καμια κλινικη αποτοξινωσης ως μονιμο ενοικο…