καλα παλια ημουνα κι εγω πορωμενη με χιμ αλλα ειχα φαει το κραξιμο!!! βεβαια μετα τους βαρεθηκαν γιατι καταντησαν γελοιοι…
Ενω στην αρχη της καριερας τους εσφιζαν απο σοβαροτητα…
Το ντεμπούτο τους είναι απο τα πάρα πολύ καλά καψουρο-γκόθικ δισκάκια που κυκλοφορούν,και απο αυτά που αξίζει πραγματικά να έχει κανείς.Και το Razorblade Romance είναι πολύ δυνατός δίσκος,σε μαι εποχή που το συγκρότημα δεν είχε τόση επαφή με τη ποπ πλευρά του και το όλο στυλ τους ήταν πολύ πιο ροκ.Πέρα απ’ τα κομμάτια και το γεγονός ότι τους γουστάρανε τουλάχιστον 3 στις 5 κοπέλες που ήταν στην ηλικία των 14-20 (και βάλε) η μπάντα αντιμετόπιζε πολύ σοβαρά τη μουσική της,άλλλωστε τότε η Ελλάδα ήτανε απο τις λίγες χώρες στις οποίες ήταν δημοφιλείς…μετά κάπου κάπως χαλάσανε,αλλά στην αρχή σκίζανε:) προσωπική άποψη
Listless. I’m not going to lie to you.
sorry…
Σοβαρο ειδος…
Να φανταστώ ότι π.χ. οι Iron Maiden και τραγούδια τύπου Be quick or be dead είναι πιο σοβαρά? Και για να μη παρεξηγηθώ να γράψω καλύτερα τι ενοώ:όταν έγραφα καψουρο ενοούσα ερωτικό,καθότι αυτή είναι καθαρά η θεματολογία τους και το στυλ τους.Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ τουλάχιστον τον έρωτα τον θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα και ενδιαφέρομαι για όποιον μπορεί να μιλήσει με ενδιαφέρον τρόπο για αυτό.
Για εμένα τουλάχιστον οι HIM το κάνουν(βασίκα το κάνανε) αυτό.
Το θέμα είναι Metal Laws(και κάθε ένας που γενικά δεν πάει τη μπάντα) ότι τα πάντα μπορούν ν θεωριθούν είτε γελεία είτε σοβαρά,οτιδήποτε ανάλογα πως τα παρουσιάζει κάποιος και ταυτόχρονα απο ποια πλευρά τα αντιλαμβάνεται κάποιος άλλος.Όπως εσύ θεωρείς (εσύ και τόσοι άλλοι) τους HIM και το στυλ τους,το είδος τους μή σοβαρό,άλλο τόσο θεωρώ π.χ. εγώ (και τόσοι άλλοι) γελείες άλλες μπάντες,είτε τους Maiden,είτε οποιδήποτε άλλο γκρουπ.
Το θέμα είναι ότι αυτά είναι προσωπικές απόψεις,δλδ δεν μπορεί κάποιος να πί ότι αντικειμενικά κάποια πλευρά έχει δίκιο ή άδικο,γιατί άλλωστε να πρέπει να έχει κάποιος δίκιο και ο άλλος άδικο?
Εξακουλουθώ να πιστεύω πάντως ότι ποιο πολύ κόλλημα υπάρχει
1)Με το όλο image της μπάντας
2)με την απήχηση του Ville στο γυναικείο φύλο (με λίγα λόγια αν ήταν η ζήλια ψόρα:p )
παρά με τη μοσική ή τους στίχους της μπάντας:wink:
Εδιτ:πριν αρχίσετε το θάψιμο,δεν έχω τίποτα με τους Maiden,παράδειγμα ήταν
Σημαντικο παραγοντας ο ερωτας στην μουσικη αδιαμφισβητητα αλλα αν μου βαζε η δικια μου τραγουδι του Βγαλε Βαλο την μεγαλη ωρα θα μου πεφτε. Πως να το κανουμε ειναι πουστε ολη η ατμοσφαιρα που βγαζουν τα τραγουδια τους. Σαν να εχει κανα αγκουρι στο πορτ-μπαγκαζ του. Το 80% τουλαχιστον των ανδρων δεν το βρισκει ερωτικο το ηχοχρωμα τους, τι να κανουμε? Γιατι κατσε, ερωτικος ειναι και ο David Coverdale αλλα αυτος το εχει, δεν στοχευει μονο σε 15 χρονες και αδερφες.
Καλα, για το ζηλεια-ψωρα τι να πω??? Οτι δεν τον βρισκω ασχημο αλλα αποκρουστικο?? Καμμια σχεση με την αρρενοπωτητα και οταν μιλαμε για αντρα θελουμε αρρενωποτητα και οταν μιλαμε για γυναικα θυληκοτητα, τοσο απλα. Ασε που απηχηση σε groupies και τραβελια δεν θα θελα ποτε να εχω.
Ρε.Αυτος βριζει τους Μεηντεν ρε.
Οκ,λοιπόν,πρώτα απ’ όλα πιο χαλαρό το τόνο παρακαλώ.
Τη δεύτερη παράγραφο και το τέλος θα το προσπεράσω,μιάς και πρώτον πάει σε άλλα εντελώς θέματα,αν και έτσι απλά για να σου απαντήσω θα σου πώ ότι αυτός είναι ο δικός σου τρόπος σκέψης:wink: προσωπικός πολύ πιο αποκρουστικό βρίσκω τον De Maio και τον macho τύπο άντρα παρά τον Βάλο.
Τώρα και απ’ τη πρώτη παράγραφο τι να σχολιάσω,αυτά είναι και καλά επιχηρήματα?Και γκέι να ήτανε,που για να το πώ χαλαρά πέρα του ότι δεν είναι σίγουρα έχει πάει με γυναίκες που σε ποσότητα αλλά και σωματική διάπλαση μάλλον οι πιο πολλοί ούτε στα ονειρά τους δεν βλέπουνε,αυτό δεν είναι επιχήρημα για τη μουσική του την οποία και σχολιάζουμε εδώ ή προσπαθούμε τουλάχιστον.
Φορ δε ίνφο,το κοινό των HIM είναι πολύ περρισσότερο απο 15χρονά και ομοφυλόφιλους:),ειδικά στο εξωτερικό,άλλωστε,και μόνο σε 15χρονά να απευθηνόντουσαν που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάτι το μειωτικό σε αυτό,καλύτερα απο το κοινό τους να αποτελείται απο καπί με παρωπίδες(εδώ αυτό το χρακτηρισμό τον δίνω γιατί και εσύ με το δικό σου ποστ δεν μου έδωσες και πολλές επιλογές).
Αν ο Coverblade πάντως θεωρίται ερωτικός,καλύτερα να γίνω ασέξουαλ:p
Αν σου αρέσει αυτό το πράμα, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Πρώτα απ’ όλα εδώ έχει πέσει πολύ φώτοσοπ
Δεύτερον,ναι μου αρέσει,το να μην αρέσει σε κάποιον το δέχομαι,το να το προσβάλλει όχι
Τρίτον,αν το πάμε έτσι,πιο γελείο μου φένεται τούτο
Ίσως, δε διαφωνώ… Αλλά το πας αρκετά χρόνια πίσω…
Αν στη φώτο που πόσταρα ο βάλο φαίνεται για άντρας, ε τι να πω… Μια εικόνα = 1000 λέξεις.
Kαι τα 2 εμφανισιακα γελοια ειναι.Το δευτερο ομως προκαλει μονο γελιο.Το πρωτο και αηδια.
Ρε βλαμμενε φριντομ τι πουσταρεις τον γκεη με το ροζ στρινγκ βραδιατικα,θα’χουμε εφιαλτες :lol:
Να τον βλέπεις στα όνειρά σου μανάρι μου :lol:
Κοίτα,πρώτα απ’ όλα άντρας είναι και λόγο σώματος όπως όλοι.Το τι στυλ άντρας και το τι ορίζει ο καθένας ως άντρας ή γυναίκα συναισθηματικά και εμφανισιακά είναι πολύ διαφορετικό.
Αυτό όμως που λέω και έχουμε φτάσει σε σημείο να χρειάζεται να συγκρίνουμε πράγματα και να τα μειώσουμε,είναι ότι ρε γμτ,και έτσι όπως είναι,τι σημασία έχει?Και σαν άντρας να μην φενότανε γιατί να με/σε/μας νοιάζει?Η μουσική του σου αρ΄σει?Αν ναι ωραία.Αν όχι πάλι ωραία,όσο όμως δεν το μειώνεις.Είτε αυτό είναι οι HIM είτε οι Manowar είτε το οτιδήποτε.
Και δεν λέω να μη πεί κανείς κάτι αρνητικό για το ίματζ,αλλά ο τρόπος που θα το πεί έχει τρομερή σημασία και επίσης αυτό το λές όταν έχεις πρώτα πεί κάτι σοβαρό για τη μουσική.Αλίμονο αν τα μισά ποστ εδώ έχουν κάποιο σχολιασμό για κάτι άλλο απ’ την εμφάνιση του Βάλο και αυτό συμφένει επειδή ο περρισσότερος κόσμος δεν έχει καν κάτσει ν ακούσει για να διαμορφώσει άποψη,απλά μπαίνει και γράφει για να βρίσει.Κάτι ανάλογο με το τόπικ των Tokio Hotel,των Manowar,κτλ.Το ίδιο λυπηρές είναι όλες αυτές οι περιπτώσεις…
πυραμίδα ψάρωσε κ άλλο. σε παρακαλώ…
ντάξει,αν δεν μιλάει κι κάποιος σοβαρά τότε τι το έχετε ανοικτό?Για παραθερισμό?Κάντε το τόπικ με τις πιο όμορφες φαν των HIM,ξέρω 'γώ
ρε τι gay που ειναι αυτος ο vallo, πωω ρε χειροτερος κι’απ’την kotoko ειναι, πωπωωω
Gay ειναι ρε ο γυναικωτος ο Lemmy, που θα πεις τον Βαλο γκευ… Συγνωμη αλλα δεν μου αφησες αλλη επιλογη…
τι να πουν και οι poseroi που εχεις κολλησει εσυ για avatar!!