Him

Κατσε, εχω εναν υποστηρικτη τους σε θεση μοντ. Περιμενε… :stuck_out_tongue:

ενταξει, πρεπει να παραδεχτω οτι η κιθαρα αναμεσα τους ειναι οντως πολυ ωραια…:stuck_out_tongue:

Δεν ειναι θεμα ψαρωματος monte.Το θεμα ειναι οτι το 80% των posts εχει σχεση με την “Λουλου” “Λουκια” Ville Valo.Επειδη ημουν και εγω ΗΙΜ fan στο παρελθον δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ κουραστικο ειναι να λες “Ακους ΗΙΜ?” και να λενε “Οχι μωρε, με την Λουλου, τον παλιοgay που βογκαει”.Ποσο θα ηθελα ενας ανθρωπος να μου ειχε πει "Δεν μου αρεσει η μουσικη τους, ουτε οι στιχοι τους."Και εκτος απο αυτο, ειναι το λιγοτερο αθλιο να σε κρινουν επειδη ακους ΗΙΜ.Και υπαρχουν πολλαααα ατομα σ’αυτο τον κοσμο που κραζουν επειδη ακους Ville-τη λουγκρα και γουσταρεις!

Πυραμιδακο στα εχω ξαναπει… δεν προκειται να σταματησουν τετoιου ειδους σχολια για το συγκεκριμενο band.Kαλυτερα να το αποδεχτεις…:wink:

Συμφωνώ απολύτως με soul thorn…αν είναι να συνεχιστεί άλλο αυτή η κουβέντα τότε το topic να ονομαστεί ville valo και όχι ΗΙΜ.Και αρκετά γελάσατε με αυτό το θέμα παίδες.Σε εμάς αρέσει όοοοοοοοο,τι και να λέτε και σας έχουμε γραμμένους…μα την Παναγία βαρέθηκα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου όταν τους κατηγορείτε…μου αρέσουν για τη μουσική που πάιζουν,για το στυλ τους και για άλλα τόσα πράγματα.Αν δε σας αρέσουν δεκτό αλλά έχει και η πλάκα τα όρια της. Πάτε κάπου αλλού να γελάσετε, φτανει πια με αυτό το θέμα.

Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο οι Negative.Ειναι θεουληδες :-s

αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει σε μια συνεντευξη του ville οτι τους θαυμαζουν κ οτι ειναι κ επιρροη τους. not sure… ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. παντως νταξει εγω ξερω κ τυπους που βριζουν τους him κ στα pc τους εχουν περασμενα τα απαντα!!! :lol: :lol: :lol: τελειως ελεος…

Λοιπον, για να καταλαβαιτε οι φανς γιατι τους/την κραζουμε τοσο. Πρωτον λετε οτι το περιοριζουμε στον Βαλο. Λογικο δεν ειναι απο την στιγμη που το ιδιο το συγκροτημα ειναι υπο την απολυτη σκια του??? Σε ολα τα συγκροτηματα γενικα ο frontman λαμβανει περισσοτερο προβολη αλλα αυτο με τους ΧΙΜ ειναι τελειως κουφο. 8 στα 10 διαφημιστικα και εμπορικα ποστερς, εξωφυλλα, τηλεοπτικες διαφημησεις, συνεντευξεις κτλ. με το ονομα HIM παρουσιαζουν ΜΟΝΟ τον Βαλο. Οποτε λυθηκε αυτο.
Τωρα για το οτι τον κραζουμε για ξεφωνημενη. Ε, μα αυτο παει να πουλησει, προβαλλοντας το και εντονα, αυτο αλλους θα τους προσελκησει και αλλους θα τους απωθησει. Δεν καταλαβα, τον Χαλφορντ και τους Πριστ γιατι δεν τους κραζουμε?? Μηπως επειδη ποτε δεν το εκμεταλευτηκε αυτο σαν μουσικος και η μουσικη του αυτη καθε αυτη σπαει κοκκαλα και δεν στηριζετε σε hype??
Οχι τπτ αλλο αλλα να μην φαινομαστε αδικα κακοι.

δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ πολυ κουφο να συκρινονται οι him με τους priest. νταξει μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο. πιθανονο πιστευουν οτι σαν μουσικοι δεν μπορουν να δωσουν πολλα κ ετσι προβαλουν απλα τον ville. αλλα νταξει εμενα κ σε live που τους εχω δει καλοι μου φανηκαν. απλα αυτο που πουλανε οι him ειναι τα “love metal” τραγουδια κ οκ σε καποιους αρεσουν (κ σε μενα αρεσουν μερικα αλλωστε) σε καποιους οχι. περι ορεξεως…

Οκ,προσπαθώ να το εξηγήσω για μια φορά.ΔΕΝ είναι γκέι ούτε πουλάει ομοφυλογφιλικό προφίλ.Έχει κυρίως κοπέλες φανς και βασίζεται πολύ και στην όλη απήχηση που έχει στο γυναικείο κοινό.

Τον Χάλφορντ και τους Πρίστ δεν τους κράζετε επειδή ο τύπος έκανε μέχρι το 1998 να μιλήσει για τις προτιμίσεις του και εκτός αυτού τραγουδούσε και σε ένα γκρουπ που πουλούσε ‘‘αντριλίκι’’.

Και οι Πρίστ βασίστηκαν σε hype όπως και κάθε μπάντα στο σύμπαν.Το image τους,τα εξώφυλλα,κάθε τι σε αυτούς είναι ένα trademark.Κάθε μπάντα έχει τέτοια και κάθε μπάντα έχει εποχές στις οποίες το trademark είναι της μόδας και εποχές στις οποίες δεν είναι.

Όσο για τη μουσική ξαναλέμε:Θέμα γούστου και μόνο.Αν βάλεις σε εμένα να ακούσω το Painkiller το μόνο που πρόκειται να μου σπάσει η μουσική είναι τα νεύρα όπως σε εσένα το Join Me.

συνεντευξη βιλε και παλιου ντραμερ απο το 1997
ειναι στα φιλανδικα αλλα διπλα εχει την μεταφραση στα αγγλικα
με λιγα λογια ηταν υποψηφιοι για κατι φιλανδικα βραβεια ΕΜΜΑ (τα οποια οπως σχολιαζει καποιος, πηρανε και για τις 2 κατηγοριες που ηταν υποψηφιοι : rookie of the year,debut album of the year)
επιπλεον αναφερωνται στην μπαντα με τον ορο heavy metal
οπως επισης γινεται λογος και για το ειδος που παιζουν, το LOVE METAL δηλαδη! οπου και σχολιαζουν οτι στοχευουν σε ακροατηρια μικρων κοριτσιων…!!!

Και τι το τόσο περίεργο έχει η δήλωση?Άλλοι την εποχή που ξεκινάγανε είχανε ως στόχο αντρικό ακροατήριο που άκουγε μέταλ.Δεν βλέπω που είναι το αρνητικό…

τιποτα αρνητικο

ισα ισα που ητανε ξεκαθαροι απο την αρχη

απλα με τετοιο στοχο δεν μπορουμε να μιλαμε για ποιοτητα
γιατι οταν στοχευεις το συγκεκριμενο κοινο,την θυσιαζεις μπροστα στην εμπορικοτητα!

Μα βασικά μην ξεχνάς ότι όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες στοχεύαν σε ένα συγκεκριμένο κοινό,π.χ. οι Manowar μόνο σε μεταλλάδες και κυρίως άντρες.Είναι αυτός λόγος να πείς ότι δεν έχουν ποιότητα.Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσαμε να μιλήσομε για ποιότητα γιατί δεν θυμάμαι εγώ τουλάχιστον να υπάρχει κάποιος μετρητής για αυτό το πράγμα πουθενά.Ακόμη και αν ήθελες όμως να μιλήσεις για ποιότητα,θα έπρεπε να το κάνεις κρίνοντας το κάθε τι ξεχωριστά για το είδος και το στόχο του.Και με βάση τους στόχους τους και το είδος τους οι HIM τα έχουν πάει εξαιρετικά,τουλάχιστον κατ’ εμέ.

για τους στοχους τους τα χουν παει καταπληκτικα
αυτο ειναι σιγουρο

απλα νωριτερα ειχαν γινει κατι συγκρισεις με αλλα γκρουπς
και οταν ξεκινας με σκοπο να πουλησεις ε τοτε δεν μπορει να μιλησεις για μουσικη
οι manowar και ολοι οι παλιοι οταν ξεκινησαν δεν ητανε τα πραγματα ετσι
α)τα πρωτυπα που υπηρχαν σαν image που χουν περαση ητανε σε φαση page plant και οχι vikings και δερματινα
β)ξεραμε και ξερουμε ολοι την μπαντα και οχι τον τραγουδιστη τους

αμα ειναι να κρινω το ειδος τους
δεν μπορω, καθοτι το love metal υφισταται μοναχα για αυτους
σε συγκριση με το ευρυτερο γκοθ ροκ\μεταλ ειναι απο αδιαφοροι εως συμπαθητικοι!

Κοίτα,αν τα πάρουμε με ειλικρίνεια τα πράγματα όλες οι μπάντες εκτός απο κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα ξεκίνησαν για να πουλήσουν.Δεν νομίζω π.χ. οι Paradise Lost να ξεκίνησαν να παίζουν για την ιδεολογία και για αυτό να συνέχιζαν.

Άσε που με αυτό το σκοπό να ξεκινάς,αν η μουσική που παράγεις αξίζει τότε δεν κάνει καμία ουσιαστική διαφορά.Τη μουσική ακούμε όχι τους σκοπούς και τις προθέσεις των δημιουργών της.

Δεν μου λέει κάτι.Και απ’ τους Doors(τους οποίους και αντιπαθώ) ξέρουμε κυρίως τον Morrisson αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη μουσική τους.

Γνώμη σου:wink: όχι,δεν το λέω ειρωνικά

Σε αυτή την περίπτωση η μουσική είναι “ψεύτικη”. Αν βέβαια κάποιος γουστάρει, εμένα δε μου πέφτει λόγος.

Μόνο που αν αυτή η ίδια μουσική είχε κυκλοφορήσει κάτω απο άλλη ταμπέλα και σου τη πλασάρανε με άλλο όνομα δεν θα έπαιρνες χαμπάρι:wink: οι νότες μετράνε,ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Δε διαφωνώ. Αλλά θα ήθελα να ξέρω ο μουσικός που γουστάρω παίζει για τα φράγκα πχ, ή για τη ψυχή της μάνας τους:p

Και πολλές φορές αυτό φαίνεται στη μουσική κάποιου.

Γιατι κολλατε?

1. Πρωτα παιζεις τη μουσικη που γουσταρεις και αφου εισαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα κανεις οτι μπορεις για να πουλησεις. Για μενα οποιος συνθετει με γνωμονα τον αν θα πουλησει η οχι δεν ειναι καλλιτεχνης.

2. Οι ΗΙΜ αντικειμενικα τωρα ειναι μια συμπαθητικη ψευδο-γοτθομπαντα. Καποιοι μπορει να γουσταρουν παραπανω, καποιοι καθολου. Το κραξιμο που τρωνε δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει με τη μουσικη τους και γι αυτο τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουνται κατα κορον ειναι “αντε μωρε με τον παλιο-πουστη τον Βαλο”.

Απλα πραγματα…

οι paradise lost και οι καθε paradise lost ξεκινησαν απο καυλα!
του σκεπτικου : πωπω γαμανε οι celtic frost.θελω να παιξω και γω τη δικια μου μουσικη!

οι him και ιδιαιτερα ο valo,συμφωνα με δηλωσεις του ακουει black sabbath,trouble,iron maiden,metallica κλπ
και ομως τετοιο δισκο δεν εβγαλε ποτε.γιατι ηξερε οτι αμα τον εβγαζε δεν θα πουλουσε!
γενικα αλλο να κοιτας να βγαζεις μουσικη που να αρεσει στο ειδος σου
και αλλο να κοιτας να βγαζεις μουσικη που να αρεσει στο mainstream κοινο!