Him

Μα έτσι ξεκινά κάθε μπάντα
αλλά όταν το ξεκινάνε επαγγελματικά αλλάζει η νοοτροπία

Βασικά απο όσο μπορώ να σου πώ το πρώτο τους άλμπουμ είναι αρκετά στα χνάρια γκρούπς όπως οι Type O negative,και ανάλογους πειραματισμούς κάνανε στο τελευταίο τους.

Το τελευταία δεν το έπιασα,αν θές να το εξηγήσεις καλύτερα…

ναι οπως τα λες
αλλα οι him ξεκινησανε με εμπορικη νοοτροπια
αλλαζουμε το “δυσκολο” ονομα σε κατι πολυ “ευκολο”
εξωφυλλα μοναχα με τον τραγουδιστη στη αρχη

το οτι ειναι τρελα εμπορικοι φαινεται και απο το χρυσο τους στην αμερικη!

αυτο που λες να εξηγησω ειναι το εξης
αλλο να θες να πουλησεις στο κοινο των μεταλαδων και αλλα να θες να πουλησεις στο κοινο των mainstream,τη στιγμη που επικαλεισαι μουσικους σου μεντορες τους black sabbath και σια!

Ακόμη και έτσι να είναι για εμένα αυτό που μετράει είναι το τι φτάνει στα αυτιά μου και όχι οι προθέσεις ενός καλλιτέχνη.

Οκ,τώρα κατάλαβα τι ενοείς,αν και νομίζω ότι οι Black Sabbath και μπάντες σαν τους Maiden Που αναφέρει ως επιρροή ο Valo εδώ και χρόνια θεωρούνται mainstream,δεν νομίζω να θεωρεί κανείς τον Ozzy underground?Οπότε,εύκολα τους χρησιμοποιείς για προώθηση.

οι him παιζονται πρωι μεσημερι βραδυ
οι Maiden,sabbath Κλπ οχι
αυτο εννοω
:slight_smile:

Συμφωνω με Signal και αυτη ηταν και η διαφωνια με τους scorpions για μενα.Παροτι ξεκινησαν πιο αυθεντικοι μετα αλλαζαν το στυλ τους αναλογα με την εποχη ωστε να ειναι προσβασιμοι στα mainstream,ποτε δεν καταλαβα γιατι διαφωνουσες μαζι μας.Τεσπα για τους Him εχω ακριβως αυτη την αποψη που ειπωθηκε

Γιατι αυτο το συγκροτημα ειναι καταδικασμενο να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο?:-s Επιτελους θα αποφασισει ποτε αυτος ο valo τι μουσικη θελει να παιζει?Love metal σου λεει…:lol:

Δεν τους αντιπαθω τους H.I.M…Ενταξει ειναι…μου εστειλαν τις προλλες κατι βιντεο απο live τους, αλλα να πω την αμαρτια μου βαρεθηκα να τα δω ως το τελος…Σε καποια σημεια ηταν λιγο φαλτσωδία.:roll: Ειναι μερικες φορες υπερβολικος ο Ville Valo. Παει να βγαλει κορωνες και δεν τα καταφερνει…Κριμα ειναι να ζοριζεται αδικα το παλληκαρι:p
Στους H.I.M παντως, ο ωραιος ειναι ο Emerson Burton.(οχι οτι ειναι παντα καλος κι αυτος…) For me, μακράν ωραιοτερος του Ville.

love metal οπως epic metal,death metal,heavy metal?

ΗΙΜ… χμμμ , λιγα πραματα αμα εισαι πανω απο 16-17 χρονων… αλλα για εκεινες τις ηλικιες πιστευω ειναι οκ… :wink:

το ep που χανε βγαλει παντως πριν το lovesongs ειναι αρκετα καλο

Eνα ep ομως δεν φερνει την ανοιξη…:lol:

Ποιο??
Εχουν κάποια συμπαθητικά τραγούδια (το In joy and sorrow ας πουμε) Είμαι περίεργη να δω αν θα γράψουν και τα υπολοιπα μέλη κανένα τραγουδι σε δίσκο των ΗΙΜ εκτος απ’τον Ville Valo…(εχουν δοκιμασει ποτε? αλλα δεν μπαινουν στο cd?) Btw, o Ville Valo έχει αδυνατισει τοοσο πολυ που πλεον εχει μεινει η σκιά του8O Πηγαιντε στον ανθρωπο λιγο φαγητό!:stuck_out_tongue:

Kαλυτερα να βλεπουμε την σκια του…:lol: :stuck_out_tongue:

Quote:
Originally Posted by Dimi_tallica
Π Btw, o Ville Valo έχει αδυνατισει τοοσο πολυ που πλεον εχει μεινει η σκιά του Πηγαιντε στον ανθρωπο λιγο φαγητό!

Mα τι κακούλης που είσαι!:lol: :stuck_out_tongue:

Υπαρχουν ακομα αυτοι;… Εχω να ακουσω για αυτους σχεδων 2 χρονια…

Ας πουμε οτι υπαρχουν ακομα…:lol: :lol: #-o

Βασικα ποτε δεν υπηρχαν, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα…:stuck_out_tongue:

προσωπικα ποτε δεν τους λατρεψα βεβαια καποιοα τραγουδια μ αρεσουν πολυ οπως το The Funeral Of Hearts kai to Bleed Well(αν και ξερω οτι μια μ…λακια και μιση),με τον βαλο δεν εχω καπιο προβλημα και τον προτιμω απο κατι καλλιτεχνες σαν την Amy Lee :thumbdown:
και τελος σαν γκομενος ο βαλο τρωγοταν παλιοτερα :oops: πριν αρχισει τα lip gloss:p
Kαι παδια ηρεεμηστε, το καταλαβαινω οτι εχετε ορεξη για φτυαρι αλλα calm down για το βαλο μιλαμε οχι για το χατζητετοιο :!: 8)

Παντως σοβαρες πηγες με εχουν εημερωσει οτι του βαλο του αρεσει και να τον δινει και να τον παιρνει:D

Λοίπον ήρθε η ώρα μου, να πω την γνώμη μου για τους HIM. Δέν ξέρω γιατί τον μισούνε όλοι οι άντρες αυτόν τον τύπο, και γιατί γενικά πέφτει τέτοιο θάψιμο!! Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι φλώροι απο αυτον αναμέσα μας να τους θάψετε και να τους βρίσετε.

Δέν θέλω να πιστεύω οτι απλά έχει γίνει μόδα το να θάβεις τους HIM όπως επίσης έχει γίνει μόδα να λές οτι, οι TOOL και οι Porcupine Tree είναι θεοί, ετσι απλά επειδή το λέει ο πολύς ο κόσμος.

Όπως και να έχει πιστεύω οτι ο τύπος έχει φωνάρα,την κάνει ό,τι θέλει, η μουσικοι του είναι άψογοι, και το πρώτο τους άλμπουν, ήταν αρκετά καλό.

:-k :-s :?