Him

δεν ειναι και πολυ του γουστου μου(τους ακουω πιο ανετα σε σχεση με κατι αλλους ομως)αλλα εχουν μια πολυ καλη διασκευη στο solitary man του neil diamond και καποιες πολυ καλες στιγμες

οντως αυτο το κομματι ειναι απο τα πιο καλα τους κ το τιμουν κ σε ζωντανες εμφανισεις (η το τιμουσαν μιλαω για παλια πλεον δεν τους πολυπαρακολουθω :stuck_out_tongue: )

Πιστεύω ότι για να πεις καποιον φωνάρα πρέπει να τραγουδαει το ίδιο καλά και live…Kαι ο Ville τα χαλάει κάπως εκεί…στο στουντιο ακουγεται μια χαρά:) πιο εύκολα θα έλεγα φωνάρα αυτόν τον Φινλανδο που πήγε φέτος στη eurovision, παρά τον Ville. όχι οτι εχω τίποτα με τον ανθρωπο! απλά θεωρώ υπερβολή να τον λες φωνάρα κι ότι την κάνει ότι θέλει. Βέβαια απόψεις είναι αυτές.:wink:

αν σε ενδιαφερει η (πολυ καλη)πρωτη εκτελεση του neil diamond

Στην αρχη ξεκινησαν καπως καλα με το Razorblade Romance αλλα στην συνεχεια…:thumbdown: Τα τελευταια τους ειδικα Dark Light,Venus Doom…[-X :? Εχουν κ καποια καλα κομματια για να μην τα μηδενιζουμε ολα αλλα νταξ…:-k

Εμένα μου αρέσει και η διασκευή τους στο don’t fear the reaper!

τιιιιι? πλακα κανεις τωρα.δεν το ηξερα αυτο,που υπαρχει?θελω να το ακουσω

Έλα ρε συ δεν παίζει να μην το έχεις ακούσει!:-s
Στο " Greatest Lovesongs, Vol. 666" είναι!

δεν το εχω αλλα θα το ψαξω.thanks παντως

:wink: Παρακαλώ!
Ψάξε και στο youtube αν είναι…πρέπει να υπάρχει!

μολις το ακουσα.πολυ καλη διασκευη(το αυθεντικο δε πιανεται ομως).φιλτατη nephelie thanks a lot και παλι

http://www.youtube.com/watch?v=1OMloHF9m2o :):):):slight_smile:

Μ αρεσει αυτη η εκτελεση πολυ.

Πολύ ωραία όντως! ειδικά στο τέλος!:slight_smile:

Aκόμα ανοιχτό ειναι αυτό?..ΑΙΣΧΟΣ…

:stuck_out_tongue:

Μουααχαχαχαχα!!:twisted::twisted::lol2::lol2:

Oυστ Αντίχριστε Vallo…:lol:

Nα’ταν ο μονος :stuck_out_tongue:

Aρα βγαζουμε συμπερασμα οτι ο Βελζεβουλ ειναι σκατιπουστας!

Ωπα κάτσε να βγάλω το φτυάρι :twisted:

Άσε ας μην το βγάλω, έχουν ορισμένα κομμάτια που είναι καλά και προτιμώ το ράδιο να παίζει αυτούς παρά αυτές τις rnb μαλακίες (ουπς).
Όσο για τον τραγουδιστή μια χαρά gay είναι ο άνθρωπος, μακριά από μας και ας πάει όπου θέλει…:lol:

Ας ποσταρω και εγω με την ευκαιρια που ειδα στην κεντρικη για νεο αλμπουμ (μουχαχαχα)…
καλα δεν εχω ακουσει ολοκληρα σιντι αλλα η αληθεια ειναι οτι μαρεσουν καποια κομματια.
απτα τελευταια σιντι μολογω οτι δεν μαρεσει κατι ιδιαιτερα.
ΑΛΛΑ η διασκευή στο Wicked Game ειναι υπεροχη κατεμε.διαφορετικο απο οριτζιναλ αλλα εξισου ωραιο.
Επισης η διασκευή στο Dont fear the reaper ειναι πολυ καλή,μην πω γαματη.
Απο αυτούς τα gone with the sin, και το ακουστικο its all tears κομματοι παλι.
δεν μπορω να κτλβω αυτο το μισος απεναντι τους.ειναι οπως διαβασα και πιο πριν κατι σαν μοδα,
ακους tool που εχουν και γαμω τις μουσικες εισαι μαγκας,ακους χιμ εισαι πουστης,φλωρος,γκαιυ.
ακομη μαρεσει ρε γαμω η φωνη του βιλλε (στο στουντιο πιο πολυ).
για τον ιδιο παλι ποσως με ενδιαφερει αν γ’@ει ή γ@ται.
εγω θεωρω οτι εχει στυλακι παντως.κτλβαινω γιατι μερικες γκομενες τρελαινονται.
σε αυτη ας πουμε ειναι γτπ.ειναι π@@ης του κερατα
Αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο σε αυτήν η σε αυτήν
το ο,τι προβαλει κατι το π##κο μερικες φορες το κατακρινω αλλα γνωμη μ δεν ειναι π##της
//αυτά// (και μαρεσουν και οι σκουφοι που φοραει ρε γαμω)

Aπο καποιον που του αρεσει η μουσικη του νταμιεν ραις…

(παρτε και ενα ντον φεαρ τον θεριστη http://www.youtube.com/watch?v=b7GaPl2Q7Vk&feature=related και σηκωστε παλι τα φτυαρια για θαψιμο.