Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2001 στην Oklahoma και αποτελούνται απο τους Austin Winkler:φωνητικά, Joe 'Blower’Garvey: κιθάρα, Mark King: κιθάρα, Cody Hanson: ντράμς και Mike Rodden: μπάσο . Το 2005 κυκλοφόρησαν τον δίσκο Extreme Behavior όπου κομμάτια όπως Get Stoned, Lips Of An Angel και Better Than Me έγιναν μεγάλη επιτυχία. Πάρα πολύ καλή και η διασκευή του Born To Be Wild των Steppenwolf. Επιρροές απο 80s και τέλος αξιοσημείωτη ειναι η δήλωση του Hanson ‘‘We’re hoping to be the band to get people into rock again’’.
απλα εχω κολλησει με την φωνη του και την σκηνικη του παρουσια και ελπιζω να συνεχισουν ετσι…get stoned, lips of an angel, nothing good about goodbye, better than me, ειναι ολα τελεια, συστηνω ανεπιφυλακτα…:roll: :roll:
Χαχα, νομιζεις … Καλα ο Winkler ειναι μεγαλο ψωνιο και του πηγαινει καταπληκτικα ( ειναι και θεουλίνος…:oops: :oops: ) και απο τους καλυτερους καινούργιους frontmen για μενα …
Το extreme behaviour είναι δυναμίτης.
Κάθε φορά που το ακούω μου έρχονται εικόνες από την πόλη της Ρόδου…
Το νέο δείγμα με το Use Me δεν με τρέλανε, ο δεύτερος δίσκος πήρε αναβολή για φθινόπωρο.
Έχει ωραίο γρέντζο ο τραγουδιάρης, λέει ωραία και το Bed Of Roses.
Άντε να δούμε τώρα ποιός “εντελώς τυχαία” θα αρχίσει να μιλάει για τους Dare…ξανά…
ήταν άποψη πριν κυκλοφορήσει το καινούργιο
και τα 2 μου αρέσουν, το 2ο πιο κοντά στο γούστο μου και νομίζω καλύτερο, αλλά δεν βλέπω να πλησιάζει καν τις απίστευτες πωλήσεις του 1ου και την εμπορική του επιτυχία.