Για να μη σπαμμαρουμε περισσοτερο το θρεντ των παιχνιδιων, ας γκρινιαζουμε/θαυμαζουμε/συζηταμε εδω ανεμελα.
Τελος και officially … γλυκοπικρο γιατι δεν ηθελα να τελειωσει!
Τωρα φαρμαρω τα % για 100% completion και τα achievements για platinum… Κραταω ενα τελευταιο boss για να ξερω οτι κατι με περιμενει
Ελπιζω το DLC να μην αργησει πολυ …! Αν και ενα διαλειμματακι για αλλους καλους τιτλους που εχουν βγει ειναι οτι πρεπει (hades 2 πχ)
Χτές έβγαλα τελικά First Sinner - προς το παρόν πήρε τη θέση του Phantom ως το καλύτερο boss μέχρι τώρα… μου έβγαλε τη πίστη, αλλά σε μια φάση που έφτανα πλέον αέρα στο 2ο μέρος του, πήρα μια βαθιά ανάσα, ηρέμησα και κατάλαβα πως ήταν ακριβώς το πρώτο μέρος all over again με έξτρα το special skill του… οπότε και τον έβγαλα με όλες τις μάσκες σχεδόν, τάπα
Φοβερό boss
Στα καπάκια γύρισα μετά για last judge που είχα παίξει 1 φορά όλη κ όλη ξέρωγω πριν τον παρατήσω (κ πάρω τον sinners road για την capital) και τον έβγαλα με τη 2η και χωρίς να ιδρώσω καν… τρομερό πράμα αυτό το git gud ε
Τώρα λέω να πάω για τη δεύτερη μελωδία - από bosses έχω εκκρεμότητα τον βάτραχοβρώμο σε bilewater και το κωνοκέφαλο τέρας σε sands + 1-2 ζόρικα missions (το delivery κτλ)
Ακομα να πας capital??
Capital έχω πάει καιρό τώρα, από Sinners road όμως (Mist κτλ) - έφαγα τους κουρδιστούς χορευτές, τον Τρόμπιο και έχω ξεκλειδώσει νομίζω και όλα της τα βασικά σημεία
αα καλο αυτο - νομιζα χωρις Judge δε προχωρουσες. Θα βολευει κ για το speedrun αργοτερα λογικα.
Χωρίς Judge μπαίνεις και από Sinners Road/ένα μέρος του Bilewater/Mist/εκείνες τις κατακόμβες με τους ατμούς κάτω από Citadel - απλά τρως το σκατό και επιπλέον τις παίζεις με Phantom στο τέλος…
Εχω ρωτησει και στο αλλο τοπικ γιατι με ενδιαφερει παρα παρα πολυ να παρω αυτο το παιχνιδι συντομα… και ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω follow up question. Αν και το Silknight ειναι το παιχνιδι με το απειρο hype τωρα, ειναι καλυτερα για μενα να παιξω το πρωτο παιχνιδι? Εχει ενδιαφερουσα ιστορια? Γενικα δεν μου αρεσει ποτε να παιζω παιχνιδια χωρις να εχω παιξει τα προηγουμενα μερη της ιστοριας, ειδικα οταν η ιστορια αξιζει.
Επισης, πιστευω πως αν παιξω πρωτα το Hollow Knight, να μου φανει πιο ευκολη η μεταβαση στα mechanics για το δευτερο παιχνιδι, αν και αυτο μπορει να ειναι φουλ αυταπατη
Για πειτε λιγο, προσωπικα τεινω στο να αγορασω το πρωτο παιχνιδι που ειναι στα $15 και να περιμενω για το δευτερο να το παρω αργοτερα (και ειδικα αν βγει σε καποιο summer sale κτλ).
ΥΓ. Βαλτε ρε παιδια στον τιτλο του θρεντ κι ενα Hollow Knight (!)
Νατος!
Προτεινω σιγουρα πρωτο το Hollow Knight … Και για λογους lore αλλα και για την εξοικιωση με τον κοσμο/μηχανισμους/gameplay/δυσκολια.
Οσον αφορα την ιστορια, το Silksong φαντασου υπηρχε στα χαρτια ως DLC και μετα ξεφυγε το scope και εγινε ενα φουλ παιχνιδι.
Υπαρχει το hype αλλα καλυτερα να παρεις τον χρονο σου και να παιξεις το φανταστικο HK.
Αν ξεκινησεις με το 2ο μπορει και να σου κακοφανει, γιατι ξεκιναει πιο δυσκολα (αν και το ΗΚ οπως ειχα γραψει κορυφωνεται περισσοτερο στη δυσκολια στο τελος++).
Οκ, το ξερω οτι εχω 8 χρονια καθυστερηση, αλλα γιατι δε μου ειπε κανενας οτι αν πεθανεις χανεις ολο σου το currency?! Εχω χαωθει ηδη λιγακι με το ποσα μονοπατια και διακλαδωσεις υπαρχουν, θα ηθελα να ξερω ποια μερη εχω επισκεφτει
Καπως ετσι ξεκινησα και εγω πριν λιγες μερες. Χρησιμοποιησε και το google. Μετα απο λιγο θα μπορεις να δεις στον χαρτη που βρισκεσαι καθως και να βαζεις landmarks/pins σε σημεια που θα θες πχ να ξαναεπισκεφτεις κτλ