Holy terror




[B]

κλασσικες αξιες, καλο ειναι να υπαρχει κ ενα τοπικ για εμας τους κολλημενους. ριφ απο αλλο κοσμο, πολυ υποτιμημενη μπαντα. για πειτε κ εσεις, αν κ κατι μου λεει οτι θα παει απατο το τοπικ… ελπιζω οχι…[/B]

ΩΠ ΩΠ ΩΠ κομματάρα!
Και δεν τους ξέρω καθόλου.
Θ’ ασχοληθώ.

και αυτό και αυτό

το πρώτο ήταν αρκετά λιωμένο κάποτε, το δεύτερο το άκουσα πιο μετά και δεν μπορώ να πω ότι το χω. Αλλα όπως και να χει, αξιόλογο παλιομοδοτικο heavy / thrash, βασικά ήταν περισσότερο heavy παρά thrash. Πλέον μόνο κάτι παλιοκασσέτες μένουν να μου το υπενθυμίζουν!

Ωπ, ωραιος. Οι Holy Terror ειναι απ τις λιγες περιπτωσεις thrash συγκροτηματων βσκ που το δευτερο ηταν καλυτερο απ’ το πρωτο. ή ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Angmar επειδή νιώθεις, Holy Terror για Mortal Sin ωρέ?

Πωωω και νομιζα οτι ειμαι o μονος εδω περα που τους λατρευει!!!

Τελειοι και τα δυο αλμπουμ για μενα ειναι κορυφαια, αλλα προτιμω λιγο παραπανω το Mind Wars!

^^^ προσκυνημα το Immoral Wasteland !

μπραβο ρε παιδες, πραγματικα νομιζα οτι το θρεντ θα πηγαινε απατο… ενιγουει. λατρεια οι Holy Terror, και προσωπικα προτιμω και εγω το Mιnd Wars παραπανω απο το πρωτο.

@ panagiotis : μην ανακατευεις 2 θρησκειες μεταξυ τους !! MAYHEMIC DESTRUCTION !!! :wink: (αλλα και το δευτερο προσκυνημα ειναι!..)

σε μια συνεντευξη προ 2-3ετιας, διαβασα στο σιτε τους οτι ο τραγουδιστης ειχε χμμμμ “επιρροη” να το πω…“συμπτωση” να το πω… τεσπα ειχε μεγαλη ομοιότητα στην φωνη με τον…Mel Blanc !!! ναι, τον τύπο που στα πρωτα καρτουν, “δανειζε” την φωνή του στους Bugs Bunny, Yosemitee Sam Κλπ κλπ ! αν το προσεξεις, σε πολλα σημεια η φωνή του ειναι σαν να ακους τον συμπαθή/κακόμοιρο κοκκινοτριχη καουμποι Sam να τραγουδαει, ελιωσα στο γελιο οταν το συνηδητοποίησα… (πχ στο Immoral Wasteland που ποσταρε ο αποπανω!)

επισης ενα απο τα πιο γαμηστερα λογοτυπα μπαντας εβερ!

Επιασες πολυ μεγαλο κεφαλαιο, το Mayhemic Destruction οπως λεει κι ο nir1 ειναι απολυτο προσκυνημα. Ισως το πιο υποτιμημενο thrash album στην ιστορια, τωρα που το καλοσκεφτομαι. Αν σκεφτεις δλδ τη χωρα και την εποχη που κυκλοφορησε, προκειται για μεγαλη υποθεση καθως οι περισσοτερες πραγματικα καλες μπαντες απο την Αυστραλια ειναι καπως μεταγενεστερες.

Το δευτερο ειναι επισης πολυ καλο (I Am Immortal = επος απο τα λιγα…), αλλα πιστευω πως στεκεται πιο κατω ως συνολο σε σχεση με το πρωτο. Στηριζουμε και το δευτερο βεβαια, εννοειται.

Εχω κι εκεινο το DVD που χαν βγαλει το 2004… τιμια κυκλοφορια, το χα παρει απ ευθειας απ τη μπαντα.

για Μορταλ…

[SPOILER]
ωραιος, ναι τα δυο πρωτα ειναι κλασικα θρας αλμπουμ, το πρωτο ειναι πιο speed και ακατεργαστο, το δευτερο πιο testament-ικο straightforward thrash. και ως επι το πλειστον mid tempo. το every dog… δεν το εχω πολυακουσει ομολογω, τα μετεπειτα ειναι αξιοπρεπη απλα, τσιμπησα κ εγω καποια πραγματακια απο την μπαντα, το ΕΡ που ειχαν βγαλει πριν απο 4-5 χρονια, μιλουσα για ενα διαστημα κ με τον ομογενη εκει, τον μπασιστα Andy Eftychiou (μα τι χτηνος!) και ασχολουνταν αρκετα ο τυπος με τα της μπαντας… μαρεσαν μερικα κομματια απο το τελευταιο τους παντως, αν κ σιγουρα δεν το λες κατι φοβερο…[/SPOILER]

Πωπω ωραιος. Αυτος πρεπει να χε φυγει σε μια φαση. + οτι το τελευταιο πρεπει να το χα ακουσει κι εγω, αλλα δε μου χε μεινει ρε γμτ… για την ιστορια και μονο θα το ξαναπιασω, παλι καλα που μου το θυμισες.

dont mention it, γιαυτο υπαρχουν οι κολλημενοι θρσασαδες χαχαχα. εγω αλλο θ’ακουσω, μετα απο καμια ωριτσα σερι Holy Terror…


[B]
FUCKING ΑΡΡΩΣΤΙΑ !![/B]

Σκοταδι και χαμος… Mortal Sin το καναμε το topic. Καλυτερα απο τη μια μηπως τυχον τους ακουσει κανεις παραπανω.

Π.ς.: Ποσο δικιο ειχες για το λογοτυπο…

οντως, αντε, μηπως απο 10 παμε στους 12 ολοι οι οπαδοι τους στην Ελλαδα χαχαχα

ναι ρε συ, ειναι ενα μικρο ακομα δειγμα της εποχης που οι τυποι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝΕ… ποσο μισω μπαντες που εχουν για λογοτυπο το ονομα τους απλα σε μια γραμματοσειρα πχ (μπορει οι μπαντες να γαμανε, μιλαω μονο για το λογκο και την ελλειψη φαντασιας ακομα κ σε αυτο…)

Ποσο ισχυει… κι αν θες να βαλεις γραμματοσειρα δλδ, τουλαχιστον καντο με στυλ οπως οι αποκατω.

^^^ οντως. αλλοι θεοι απο κει… ωραια γουστα βγαινουν απο αυτο το τοπικ και γουσταρω…:smiley:

Πραγματικα το καναμε το thread γενικοτερου τhrash ενδιαφεροντος, αλλα καλυτερα!!!

Mortal Sin και μενα μου αρεσουν αλλα ποτε δε μου εκαναν το κλικ να τους θεωρω μεγαλη μπαντα. Παντως το Mayhemic το ακουω ευχαριστα.

Και καλυτερα ας μην ανοιξουμε την υποθεση Toxik!

Καταθέτω λατρεία στους Holy Terror.

καταθεση ελληφθη. θελετε αποδειξη για την συναλλαγη σας ? :smiley:

νατοι οι shirtchaserαδες ξεπεταγονται !! γουελκαμ και εδω.

Καλώς σας βρήκα! Για πε ρε Νιρ, εδώ παίζει κανά μπλουζικό ή τα πρόλαβες όλα;

Κι εδώ το ίδιο.
Βασικά είχα ακούσει 1-2 κομμάτια κάαααποια φάση στο παρελθόν αλλά δεν είχα ασχοληθεί.

Επίσης, http://www.youtube.com/watch?v=z4TejfTUOmI 3:39-3:48
είναι (σχεδόν) ίδιο με
http://www.youtube.com/watch?v=y-Jse7VHMW0&feature=related 1:04-1:13
και απ’ότι βλέπω των Holy Terror είναι πιό παλιό. Καλή φάση!