Αγαπημενο horror film της δεκαετιας1990-1999

Mετα τα ??Αγαπημενα Horror Films των ?00?s??,ειπα να κανω και κατι αντιστοιχο για τα??90?s.
1)??Τhe Silence Of The Lambs??(1991) του Jonathan Demme.
Ενταξει τωρα τι να σχολιασω!!!
Εδωσε νεα υποσταση στο film making των ??90?s,είναι μια από τις αντιπροσωπευτικες ταινιες της δεκαετιας και όχι μονο κι ανεστησε την καριερα του 50φευγα τοτε Anthony Hopkins,που τον ηξεραν μονο συγγενεις και φιλοι.Tαινια πραγματικο οροσημο!!!

2)??Misery??(1990)του Rob Reiner
Από τις καλυτερες μεταφορες βιβλιου του Stephen King,με δυο σπουδαιους ηθοποιους,James Caan και τη θεα Kathy Bates και μια κλιμακωτη ενταση!!Η ταινια δειχνει πραγματικα τι θα πει παθος και μονομανια!!!

3)??Ιn The Mouth Of Madness??(1994)του John Carpenter
Η αγαπημενη μου ταινια του Carpenter μετα το ??Escape From New York??!!!Η τελευταια πραγματικα μεγαλη ταινια του διοτι μετα αρxiσε το φεστιβαλ πιπας με απιστευτες μαλακιες τυπου ??Vampires??,??Village Of The Damned??,??Ghosts Of Mars??!!!Απιστευτη ατμοσφαιρα,απιστευτη ταινια,θεικες ερμηνειες από Sam Neil και Jürgen Prochnow,ο,τι και να πω γι αυτην την υποτιμημενη ταινια είναι πραγματικα λιγο!!!Προσωπικα τη λατρευω!!!

4)??eXistenZ??(1999)του David Cronnberg
Ναι δεν εβαλα το ??Naked Lunch??,εβαλα το ??eXistenZ ?? και τη θεωρω την ταινια την καλυτερη του ταινια στα ?90?s!!!Μεχρι και Jude Law αναγκαζεται να παιξει σε αυτό το υπερθεαμα φρικης,αρρωστειας και παρανοιας!!!ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!

5)??Dellamorte Dellamore??(1994) του Michelle Soavi
Γι αυτό το μικρο ιταλικο αριστουργημα του πνευματικου τεκνου του Dario Argento,Michele Soavi,μπορω να γραφω μεχρι τη Δευτερα Παρουσια.Πρωταγωνιστει ο Rupert Everett και προκειται για ένα εξοχο δειγμα μαυρης κωμωδιας!!!Την παρασταση κλεβει ερμηνευτικα ο François Hadji-Lazaro που υποδυεται τον κοντοχοντρο αποχαυνωμενο συναιτερο του Everett,αλλα και ο Soavi που σκηνοθετικα κανει παπαδες!!!


6)??Dracula??(1992)του Francis Ford Coppola
Το ??Silence Of The Lambs?? και το ??Dracula??θεωρω ότι στοιχειωσαν το σινεμα τρομου τη δεκαετια του1990 με την επιβλητικοτητα τους!!!Gary Oldman και τα μυαλα στα καγκελα!!!

7)??Jacob?s Ladder??(1990)του Andrian Lyne
Ενταξει δεν εχει ξεντεριασματα και σωθικα,αλλα εχει στοιχεια ψυχολογικου τρομου και για να μην πολυλογω εινα μια ταινιαρα απιστευτη στην οποια ο Tim Robbins δινει ρεστα,αλλα ο Lyne δεν ειχε αναλογη συνεχεια σαν σκηνοθετης δυστυχως!!!Παντως η ταινια είναι το κατι άλλο,ε?

8 ?Candyman??(1992)του Bernard Rose
Το ??Candyman??είναι για μενα ένα από τα πιο αξιολογα films τρομου και η αποθεωση της κινηματογραφισης των πιο γοητευτικων σκηνικων του αστικου περιβαλλοντος,δλδ graffiti,εγκαταλελειμενα κτιρια,κατουρημενοι δρομοι κλπ!!!Περα λοιπον από το τεχνικο μερος και το στησιμο σκηνικου εχουμε κι ένα φοβερο στησιμο μιας ανατριχιαστικης ιστοριας τρομου!!!

9)??Τhe Reflecting Skin??(1990)του Phillip Ridley
Aυτη είναι μια ταινια δυσκολη,αλλα και γοητευτικη συναμα.Βρισκουμε τον λατρεμενο πολλων από εδώ μεσα Viggo Mortensen σε έναν πρωιμο ρολο και μια ταινια που θυμιζει πολύ David Lynch.Αξιολογη,αλλα δυσκολη!!!

10)??Βraindead??(1992)του Peter Jackson
Iσως ότι πιο αποκοσμο και φρικιαστικο γεννηθηκε στα 90?s,μια ταινια με παθολογικους λατρεις και γκομενακια κυριλε που σε ρωτανε ??Mα καλα,πως τα βλεπετε αυτά?Παρε με αγκαλιτσα να δουμε ??Τιτανικο?? ??.Βρε ουστ!!!ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!

Ξαναλεω αυτή είναι η δικη μου αγαπημενη δεκαδα για αυτό και λειπουν ταινιες όπως το υπερτιμημενο ??Ring??,το Beverly Hills του τρομου,??Scream?? και το να μην πω ??From Dusk Till Dawn??.
Λοιπον περιμενω τις δεκαδες σας παιδια???..

αυτη ειναι δύσκολη λιστα…
εγω γενικα σαν χορρορ εχω κατι το hardcore(Βraindead) τωρα eXistenZ,Jacob?s Ladder χμμ οκ σαν μια γενικη κατιγωρια χορρορ/θριλερ…

μια στα γρήγορα
[B]Ιn The Mouth Of Madness[/B]
[B]Τhe Silence Of The Lambs[/B]
[B]Dracula[/B]
[B]Candyman[/B] Clive Barker (το εχω ξανα πει obey απλα)
[B]Army of Darkness [/B]
[B]The Faculty[/B]
[B]Nightbreed[/B]
[B]Jacob?s Ladder[/B]
[B]Alien 3[/B]
[B]Βraindead[/B]

[B]Dark City[/B],[B]Interview with the Vampire[/B] ίσως? αλλα ξεφεύγουμε πολυ απο το χορρορ… τεσπα αν μετράνε σίγουρα στην πρώτη 5αδα το dark city…

ΝΑΙ ΡΕ, reflecting skin!! Kαπου εδω ειχα διαβασει κατι του στυλ ‘ποσο καλος ηθοποιος μπορει να ειναι ο Μορτενσεν’ στο ειρωνικο, και τοτε σκεφτηκα αυτο και τον Ινδιανο Δρομεα…κορυφαιο νοσηρο δημιουργημα…
Επισης για τον Δρακουλα του Κοπολα τα εχω πει και αλλου, κακο κιτς χολυγουντ και ακομα χειροτερη μεταφορα του μυθιστορηματος του Στοκερ, με πολλα μερη της ταινιας να μην εχουν καμια σχεση με το βιβλιο-το τραγικοτερο ειναι οτι και ο τιτλος ειναι ‘‘Bram Stocker’s Dracula’’ δλδ ρε Κοπολα, ποσο στοκος, ποσο?!-…μεγαλομανια στο φουλ, κλισεδιες, κακες ερμηνειες πλην του Ολντμαν, 0 ρυθμος…αξιζαν μονο τα σκηνικα, τα κοστουμια και τα βυζια της Μπελουτσι…
Κατα τ’αλλα, το Jacob’s Ladder ειναι αριστουργημα, οπως και το Silence of the lambs…
Bεβαια, η καλυτερη ταινια της λιστας ειναι στην θεση 10:D
+για Neo, συγκινηση για Alien3, υποτιμημενο sci-fi goth-ο-industrial διαμαντι!
καλυτερα καποιος μοντ να αλλαξει τον τιτλο σε horror-thriller γτ νομιζω οτι οπως και στην παραπανω λιστα, δεν θα υπαρξει διαχωρισμος αυτων των 2 ειδων απο κανεναν(δλδ καθαρα χορορ, ζητημα να ειναι οι μισες)…

θα χωσω αυριο, ταιμ το σληπ…

εδιτ, νταξ, το Νταρκ σιτυ ουδεμια επαφη με το ειδος, ασχετο αν ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες επιστημονικης φαντασιας που εχει συλλαβει ο ανθρωπινος εγκεφαλος:D

Λοιπον για ‘‘Misery’’,’‘Silence Of Thge Lambs’’,’‘Jacob’s Ladder’'πραγματικα το σκεφτηκα πολυ αν επρεπε να μπουνε στο horror ειδος,αλλατελικα ενεδωσα και τις εβαλα χωρις να ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ταιριαζουν εδω!!

‘‘Dark City’’ και '‘Darkman’'δεν μπαινουν εδω ,ειναι καθαρα sci-fi!!

carpenter ,jacobs ladder οπως ειπατε δεν ξερω αν μπορουμε να τις βαλουμε σε horror.

μιας και ειπατε 90ς, μια θα προτεινω που το πρωτο μερος της βγηκε το 80 αλλα το δευτερο το 90

το Nekromantic 2

αλλα καλυτερα να ξεκινησετε με το 1

[SPOILER]δεν κρατηθηκα να μην ποσταρω αυτη την ταινια! ειναι τοσο αρρωστη που θα επρεπε να την δειχνουν στα δημοτικα[/SPOILER]

ειδικα το μιζερυ δεν μπαινει με τιποτα εδω. και η σιωπη των αμνων επισης νομιζω.

3 ταινιες που δεν ειδα να αναφερθηκαν και ειναι οι μονες που βαζω σε μια τοπ λιστα αυτης της δεκαετιας ειναι τα:
[SIZE=“3”][B]
Ringu
The Cube
Event Horizon[/B][/SIZE]

Ξαναλεω γιατι δεν μπορω να απολογουμαι συνεχεια,οτι τις εβαλα με σκεψη τις ταινιες ‘‘Silence Of The Lambs’’,’‘Misery’’,’‘Jacob’s Ladder’’.
Eπσης ξαναλεω Deadmeat οτι αυτες ειναι οι [SIZE=“5”][B]ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ[/B] [/SIZE]αγαπημενες,αρα γι αυτο δεν βλεπεις το ‘‘Ringu’’ στη λιστα.
Καντε δεκαδες και βαλτε ο,τι θελετε,νομιζω ειμαι σαφης!

Ρε παιδια,μερικοι εδω μπαινετε μονο κ μονο για να κανετε παρατηρησεις,ελεος δλδ καθε φορα.
Λεω στον τιτλο '‘Αγαπημενες δεκα ταινιες’'κι ο αλλος μου λεει γιατι στις δικες μου δεν εβαλα τις δικες του.#-o

εισαι κουτος? σου ειπα οτι επρεπε να τις βαλεις ΕΣΥ??? απλως αυτη ειναι η λιστα μου (μιας και δεν εχω δει και τοοοοσες πολλες) και ετυχε να μην εχουν ξανααναφερθει και το ειπα.

ΟΚ.γραψε λαθος.
Misunderstanding!!!:slight_smile:
Κανε και μια δεκαδα!!!

δεν εχω δεκαδα. γι αυτο δεν εβαλα… γαμω τα θρεντ αυτα παντως γιατι αν δω οσα ποσταρετε σιγουρα σε λιγο καιρο θα εχω δεκαδα!

[B]1. The Blair Witch Project (1999)[/B]

Σίγουρα πολλοί διαφωνείτε, αλλά για μένα ξεκίνησε την όλη φάση του στυλ rec, paranormal activity, the 4th kind… κλπ, και λόγω της διαφορετικότητάς της μου έκανε τρομερή εντύπωση.

[B]
2. The Silence Of The Lambs (1991)[/B]

Τεράστια ταινία, με αρκετές θεϊκές σκηνές…

[B]3. Trauma (1993)[/B]

Πολύ αδικημένη ταινία του Argento, που πέρασε στα ψιλά. Το story είναι τρομερό και το τέλος απίστευτο.
[B]
4. Ringu (1998 )[/B]

Όσο μόδα κι αν έγιναν οι γιαπωνέζικες ταινίες μετά από αυτό το αριστούργημα, κανείς δεν έχει το διακίωμα να του αφαιρέσει τη μοναδικότητα και την γλυκειά φρίκη του.

[B]5. Candyman (1992)[/B]

H Virginia Madsen (ο κρυφός πόθος μου δλδ :D) παίζει σε αυτήν την ταινιάρα που έγραψε ιστορία για την μιζέρια της.

[B]6. Dracula (1992)[/B]

H καλύτερη και πιο σοβαρή ταινία που έχει να κάνει με τον Βουρδούλακα!! ΟΚ, υπάρχει και το nosferatu με τον Kinski, αλλά μιλάμε για σύγχρονες παραγωγές.

[B]7. In the Mouth of Madness (1994)[/B]

Τρέλα ρε!!! Πολύ τρέλα όμως… α, και παράνοια…
[B]
8. Cape Fear (1991)[/B]

Ποιος συνάντησε τον De Niro και δεν φοβήθηκε; Σε κρατάει στην τσίτα μέχρι το τέλος και η σκηνοθεσία είναι φοβερή.
[B]
9. Cube (1997)[/B]

Επίσης παραγνωρισμένη ταινία. Πρωτότυπη ιστορία που εξελίσσεται σε τεράστιο εφιάλτη για όλους!

[B]10. Jacob’s ladder[/B]

Εφιάλτης!!!

Μοderators,τωρα ειδα οτι εχω κανει λαθος στον τιτλο.
Μπορειτε να το αλλαξετε σε ‘‘Αγαπημενα δεκα horror films της δεκαετιας 1990-1999’’?
Ευχαριστω!

χεχεχε, μιας και δεντ ο εχεις αλλαξει ακομα, λεω και δω μια που μου ρχεται με την μια… φυσικα εκτη αισθηση…!! απο τις καλυτερες εβερ…:smiley:

Σωστοοοοοος!!!
Ρε συ πως την ξεχασα αυτην???:-k

ελα μου ντε και μενα μου κανε εντυπωση, αλλα για να συνοψισουμε, παρε μια 10αδα

  1. 6th sense
  2. Silence of the lambs
  3. Scream (το πρωτο φυσικα)
  4. Cape fear (σωστος απο πανω)
  5. Seven (αν και θριλερ την βαζω εδω)
  6. From dusk till dawn (εργαρα ρε!!! και Σαλμα θεα…:wink:)
  7. I know what you did last summer
  8. Sleepy Hollow
  9. Urban legend (το πρωτο ηταν πολυ καλο)
    10.The 9th gate

Καλή δεκαετία γενικά έδωσε βασικά γαμάτα θρίλερ όπως 6th sense, seven και άλλα, τα οποία όμως θα προσπαθήσω να αποφύγω σε αυτή την λίστα

[B]Ringu[/B]
Άφησε εποχή όπως και να το κάνουμε, το χτύπημα του τηλεφώνου έγινε πιο τρομακτικό από ποτέ

[B]Cube[/B]
Όπως έχω διαβάσει εδώ μέσα η ταινία δεν άρεσε σε όλους, κρίμα μιας και είναι από τα καλύτερα horror films της δεκαετίας. Από τα πιο νοσηρά παιχνίδια ever και μάλιστα πριν τον jigsaw.

[B]The People Under the Stairs[/B]
Αυτό το είχα δει λόγω της γαμάτης αφίσας και τελικά πρόκειται για γαμάτη ταινία, τα στοιχειωμένα σπίτια δεν πιάνουν μια μπροστά σε αυτό.

[SPOILER][/SPOILER]

[B]The Faculty[/B]
Παίζει να είναι η καλύτερη ταινία τρόμου που πρωταγωνιστούν μαθητές. Έχω πολύ καιρό να την δω πάντως και μια και την θυμήθηκα θα την ψάξω για κατέβασμα

[B]The Silence of the Lambs[/B]
Ο κανίβαλος της καρδιάς μας.

[B]Misery[/B]
Πέρα από καλή ταινία τρόμου πρόκειται για εξαιρετική ταινία γενικότερα και ίσως η καλύτερη που βασίζεται σε βιβλίο του Κινγκ. Καθηλωτική η Μπειτς.

[B]In the Mouth of Madness[/B]
Δεν βασίζεται σε Lovecraft μεν αλλά είναι η καλύτερη lovecraft-ικη ταινία.

[B]Alien 3[/B]
Η πιο διαφορετική από την σειρά και η πιο υποτιμημένη, αν και στα Alien η γνώμη μου δεν μετράει αφού μου αρέσει ακόμα και το ressurection.

[B]From Dusk Till Dawn[/B]
Ε δεν είναι δυνατόν να λείπει ο Ροντριγκεζ από αυτή την λίστα. Salma baby.

[B]Ravenous[/B]
Επειδή ο Lecter δεν είναι ο μοναδικός κανίβαλος που μπορεί να σε καθηλώσει.

Και 2 bonus που πάνε μαζί.

[B]Bram Stoker’s Dracula[/B] και [B]Mary Shelley’s Frankenstein[/B]

Αγαπήθηκαν και μισήθηκαν πολύ, σαφώς και ανήκω στους πρώτους. Μεγάλες ερμηνείες και για μένα η απόδειξη ότι μια πλούσια παραγωγή δεν χαλάει απαραίτητα την ατμόσφαιρά τέτοιων ταινιών.

Άφησα έξω Raimi και Jackson αλλά οι ταινίες τους αν και γαμάτες δεν τις προτιμώ από τις παραπάνω. Αν έβγαιναν στα '00 ίσως και να τις είχα για αγαπημένες της δεκαετίας. Τώρα χάνουν στις λεπτομέρειες.

Επίσης ψόφος κακός στο blair witch project και σε όσους βοήθησαν στην δημιουργία του.

ok then, ας μιλησει το συναισθημα τωρα:p

[B]1.Alien 3
[/B]
Γοτθικος τρομος σε ενα industrial περιβαλλον, απο τις πιο υποτιμημενες sci-fi/horror movies εβερ, σκηνοθετικο ντεμπουτο του Φιντσερ με ενα φιναλε αρχιδατο, κανει απο νωρις τις διαθεσεις του γνωστες-αφου σχεδον καταστρεφει οτι ειχε χτισει το προηγουμενο φιναλε του Καμερον…το πλασμα ξαναγινεται απειλητικο σε σχεση με το δευτερο εργο, θυμιζοντας την πρωτοτυπη ταινια του Σκοτ, τα κυνηγητα στους διαδρομους μεσα απο τα ματια του πλασματος classic, αιμα, βια, απαισιοδοξια, κυνισμος…ταινιαρα!

[B]2.Cube
[/B]
7 τυποι μεσα σε εναν καφκικο εφιαλτη…κλειστοφοβια, ευρυματικοτητα, πενιχρο μπατζετ και απιστευτη φαντασια…η ταινια παιζει οχι μονο με τον τρομο που προκαλει ενας λαβυρινθος μεσα στον Κυβο γεματος θανατερες παγιδες, αλλα και με το ψυχολογικο ‘σπασιμο’ των χαρακτηρων μεσα σε αυτη την κατασταση ανειπωτης πιεσης…

[B]3.Child’s play 2
[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=YePnazPh5A4&feature=related

μεγαλωσες στα 90ς? Δεν εκλασες μεντες με τον Τσακι? oριακα αυτο, σε σχεση με το δευτερο και τον στρατο-το πρωτο γαμουσε βεβαια και τα δυο για πλακα

[B]4.Wishmaster
[/B]
Παπαριτσα γενικα, αλλα πολυ αιμα και ωραιος ο Divoff που πρωταγωνιστει

[B]5.Ringu
[/B]
Νταξ, τι να λεω τωρα, η ταινια που γαλουχησε τον τρομο στα τελη των 90ς και εφερε την επανασταση στα 00ς απο Ιαπωνια κυριως πλευρα…κλασσικο ηδη!

[B]6.Audition
[/B]
Αντιγραφω απο cine.gr που τα λεει ωραια
Ο Takashi Miike παραπλανεί με το πρόσχημα μιας απλής ερωτικής ιστορίας για να αφηγηθεί μια πρωτοφανή ανθρώπινη τραγωδία, η οποία αδυνατεί εσκεμμένα να χαριστεί στη κάθαρση. Θα αρκούσε, βέβαια, απλώς η σεκανς του ονείρου, βγαλμένη μέσα από τους χειρότερους lynch-ικους εφιάλτες, για να του εξασφαλίσει μια θέση στο πάνθεον των μεγαλύτερων (εν ζωή) σουρεαλιστών σκηνοθετών. Σοφά ποιώντας όμως, δεν «στέκεται» μόνο εκεί, αλλά επιλέγει να αναλύσει διεξοδικά τα αρχικώς ασαφή κίνητρα των μοναχικών ηρώων του, έτσι ώστε το τελικό “ξέσπασμα” να μας βρει περισσότερο υποψιασμένους αλλά και περισσότερο παραδομένους σε μια κατάσταση όπου η έννοια της ηθικής έχει μάλλον υποστεί οριστική ήττα από την παρανοϊκή ενοχή. Βοηθούμενος και από τις θαυμάσιες, γεμάτες υπόγεια ένταση ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών, κατορθώνει με αυτό το τρόπο να υπογράψει την αναμφισβήτητα καλύτερη δημιουργία της πλούσιας καριέρας του (60 ταινίες σε διάστημα λιγότερο των 15 χρόνων!). Όχι απλά μια ταινία τρόμου αλλά και μια εξαιρετική πραγματεία σχετικά με τις σαδιστικές τάσεις που χαρακτηρίζουν κάθε ¨"αυθεντικό" Γιαπωνέζο … Δείτε οπωσδήποτε το Audition για να διαπιστώσετε συν τοις άλλοις πόσο βασανιστικά διαφορετική σημασία μπορεί να έχει η έκφραση “πιο βαθιά, πιο βαθιά” όταν αυτή λέγεται από μια (ψυχικώς) ευαίσθητη κοπέλα, “χωμένη” στην αγκαλιά ενός μεσήλικα άντρα…

δεν εχω να πω τπτ αλλο, απο τις καλυτερες ταινιες ever ανευ κατηγοριας

[B]7.The People Under the Stairs
[/B]
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Wes Craven, οπου ενα πιτσιρικι προσπαθει να δραπετευσει απο σπιτι το οποιο πηγε αρχικα να ληστεψει, αλλα διαπιστωσε οτι κατω απο τα πατωματα και μεσα στα κουφωματα του σπιτιου ζει κοσμος που θελει απλα να τον φαει…και αυτο επισης απο τις αγαπημενες μου ‘τρομαχτικες ταινιες’ πιο μικρος…κλειστοφοβικο, αγωνιωδες, σουπερ σε ολα του!

[B]8.Army of Darkness
[/B]
Νταξ και δω απλα τα πραματα, this is my BOOMstick, τρελη σκηνη με το march of the undead και το score του Elfman, αγαπαμε παθολογικα τριλογια Evil Dead!

[B]9.Arachnophobia
[/B]
Tωρα ξερω, πολλοι θα πουν ‘‘πφ, αηδιες’’ αλλα εγω προσωπικα στο δημοτικο περασα αρκετο καιρο κοιταζοντας μεσα στις παντοφλες μου, στα καπελα μου, στα παπλωματα μου…
[B]
10.Braindead[/B]

Kαπου εδω ειναι οτι πιο gore εχει βγει ποτε στην ευρεια αγορα και πολυ απλα η αγαπημενη μου ταινια του ειδους εβερ!!Τα λογια ειναι λιγα
http://www.youtube.com/watch?v=RC1d7dw24Gg&feature=related

notale mentions σε
It
[B]Candyman
Stir of Echoes
Sleepy Hollow
Leprechaun
tremors
In the Mouth of Madnessrs
Cronos-Dell toro FTW!
Night of the Living Dead [/B]
[B]new nightamare[/B]
[B]Children of the corn 2-3
Hellraiser III: Hell on Earth[/B]

Οι παραπανω ειναι οι αγαπημενες μου μαλλον, απο την προηγουμενη δεκαετια…

Ψυχολογικα θριλερ σαν την σιωπη των αμνων, σε7εν κτλ κτλ απεφυγα να βαλω και προσπαθησα να το περιορισω στον τρομο…

Τυχαία η σειρά κι εδώ:

Braindead
Jacob’s Ladder
The Silence Of The Lambs
Candyman
In The Mouth Of Madness
Cube
Ringu
Ravenous
The Prophecy
Mimic
Dracula
Event Horizon
Audition

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! [B]Π-Ρ-Ο-Σ-Υ-Π-Ο-Γ-Ρ-Α-Φ-Ω με δύο χέρια και δυο πόδια…!!![/B]:bow:
[I](ούτε τηλεπαθητικός να΄σουνα βρε θρυλεων jiopas!Με προλαβαινεις…)[/I]

Να εισαι καλα αδερφε!
Ευχαριστω.
Ρωταω σε ολους σας:’‘Θελετε να κανω κ για τα 80’s?’'
Ρωταω διοτι το ειδος πραγματικα οργιασε τη συγκεκριμενη δεκαετια και η επιλογη για μενα και για ολους ειναι εξειρετικα δυσκολη.
Να προσπαθησω?