Αγαπημενα δεκα horror film της δεκαετιας 2000-2009

Μartian μην κανεις καν τον κοπο να δεις περα απο το 4.Ακομα και το 4 τραβηγμενο απο τις κωλοτριχες ειναι,για τα παρακατω δε συζητω,η πλοκη ειναι απλως ανυπαρκτη…

Απλα το ξεζουμησαν εντελως ρε συ, δηλαδη και τα ΙΙΙ, IV ξαναζεσταμενο φαγητο ηταν με περισσοτερο gore.

Για το 3 θα συμφωνησω για το ουλτρα γκορ αλλα και παλι για μενα ειναι ταινιαρα και κλεινει ιδανικα την -should have been- τριλογια. Ο σεναριακος βιασμος/κωλοτουμπα/reboot για γελια,πες το οπως θες, που εγινε για να υπαρξουν το 4 και οι αλλες κουραδες ειναι πρωτοφανης.Απλα τους ξεμειναν ιδεες για βασανιστηρια και ηθελαν ντε και καλα καπου να τις χωσουν,κανοντας τη σειρα να θυμιζει Χελρεηζερ απο το τραβηγμα και τη γελειοτητα αντι να την αφησουν μια τριλογια μνημειο για το [U]συγχρονο [/U]gore/horror σινεμα…

Ας πω και τη δική μου λίστα. Μακάρι να έβαζα στο νούμερο 1 το A Serbian Film. Λοιπόν με τυχαία σειρά έχω :

1)28 Weeks Later

2)Saw I, II

3)Battle Royale

4)The Hills Have Eyes

5)The Haunting in Connecticut

6)The Texas Chainsaw Massacre

7)Autopsy

8 )Hostel

9)Haute tension

10)Grindhouse

Eπιτελους μετα απο καιρο κι ενας ο οποιος εκανε λιστα.

Φοβερό το [B]Descent[/B]!
Κλειστοφοβικό, σφιχτό και καλοφτιαγμένο, με δικό του attitude. Εχει να δώσει κάτι παραπάνω, παρά το όχι και τόσο πρωτότυπο σέναριό του.
Η κίνηση ματ είναι πιστεύω η ενσωμάτωση του κεφαλαίου “γυναικείες σχέσεις”, πόσο μάλλον σε τέτοιες συνθήκες.

Ακόμη (δεν είναι σπόιλερ σοβαρά, δείτε ελεύθερα, αλλά δεν θέλω να τα βάλω σε κοινή θέα ;ρ):

[SPOILER]1. Το κάρφωμα στην Μπεθ είναι από τις πιο κάφρικες σκηνές που έχω δει ποτέ!

1. Τι τέλος είναι τούτο; :-k
    Από την μια δεν το πιασε κανείς φαντάζομαι, πέρα ότι είναι σκατόψυχο, από την άλλη θα ήταν αρκετά κλισέ σ’ενα ξεχωριστό θρίλερ σαν αυτό αυτό που μας έδειξε και ανακουφιστήκαμε όλοι.[/SPOILER]

Τέλος, όντως είναι τρομακτικό με αρκετές σκηνές τρόμου, αλλά περίμενα περισσότερο να χεστώ. Αν το βλεπα σε κινηματογράφο, δεν το συζητώ, θα άλλαζα βρακιά ίσως.

Λοιπον:

SAW 1
OPEN WATER
MARTYRS
THE DESCENT
DRAG ME TO HELL
THE MIST
HIGH TENSION
THE DEVIL’S REJECTS
HOUSE OF 1000 CORPSES
THE HILLS HAVE EYES

Ωραίος!!!Πόσο δυσκολεύτηκα και δεν πρόσθεσα House of 1000 Corpses, Drag me To Hell και Martyrs. Ειδική το Martyrs είναι μεγάλη ταινία!