Αγαπημενα δεκα horror film της δεκαετιας 2000-2009

:blink:

ή εγω δεν κατάλαβα καλά, ή έχετε δυνατό τσίπουρο στον βολο

*δεν εχω δει την ταινία

Δες και θα καταλαβεις…

[SIZE=“5”][B]
ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΘΕΑΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.!
ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ!!!

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ![/B][/SIZE]

Είδα το [B]Dagon[/B] και το βρήκα πολύ καλό!
Και το φόντο επιτυχημένο (ένα ψαροχώρι στην Ισπανία), η ατμόσφαιρα επιβλητική (οι κραυγές ΙΑ ΙΑ και η μουσική στο φινάλε σου καρφώνονται στο μυαλό), οι χαρακτήρες ωραίοι (ο νερντ Πωλ και ο Εζεκιήλ κυρίως) και αρκετό μαύρο χιούμορ χωρίς να χάνεται η ατμόσφαιρα της ταινίας.
Γενικά είναι ταινία που μπορεί στην διάρκειά της να πεις “ότι να ναι βλέπω” αλλά το τέλος θα σε ανταμείψει 100%.

…σωστότατος:):!:

:lol: ειδες Εden Lake? το ψήνω να το ξαναδώ αυτες τις μέρες

Το παράπονο που σου μένει είναι πως αυτή η ταινία είναι η καλύτερη μεταφορά από Lovecraft. Γενικά οι ταινίες που στηρίζονται σε κάποιο διήγημα του είναι χάλια. Και όσες φαίνεται να έχουν κάποιες προοπτικές είναι απλά καταραμένες (βλέπε mountains of madness).

‘‘Dagon’’ και ‘‘Eden Lake’’ ειναι αμφοτερες ταινιαρες!!!

<3 επιστροφη Jiopa

Σε ενα μηνα,ολικη επαναφορα!!!

Γαματο θρεντ,ημουν πολυ πιο καβλωμενος χορρορακιας στις αρχες του γυμνασιου και σαν γεροντας τωρα εχει ξεθωριασει λιγο η μνημη :lol: αλλα οριστε ενα προχειρο λιστακι :

1. 28 Days later (Η σκηνη με το East Hastings να παιζει ενω ο τυπας προχωραει στο αδειο Λονδινο χαραχτηκε για παντα στη μνημη μου…).

2. The Hills have eyes

3. Hostel (μπαινει γιατι ειναι η πρωτη ταινια που πηγα να δω στο σινεμα με παρεα και βεβαια οντας 11 χρονων ειχα κλασει μαρουλια μεχρι να τελειωσει)

4. Battle Royale

5. Saw Ι+II επη επων (το 3 πολυ καλο,απο 4 και μετα για μενα δε βγηκαν ποτε)

6. Planet Terror γιατι ειχε τρελη φαση,γουσταρω τις ταινιες του ειδους που δεν παιρνουν και πολυ σοβαρα τον εαυτο τους :lol:

7. Τhe Texas Chainsaw Massacre

8. 1408

9. Cloverfield <3

10. The Descent (η κλειστοφοβια η ιδια)

Για λιγο δε μπαινει το Them.Πολυ καλη ταινια και αυτη αλλα με τις παραπανω εχουμε μεγαλυτερο συναισθηματικο δεσιμο και θα μπορουσα να γραψω και απο μια παραγραφο και για την καθεμια :lol:. 2+7 ξερω οτι ειναι ρημεηκ αλλα οσον αφορα τον Λεδερφεης τον προτιμω 2μιση μετρα και με ενα Χουσκβαρνα σαν σαρισσα,ακομα και αν ο Λεδερφεης του 74’ ειναι επισης μεγαλος μαγκας + το οτι το καινουριο εχει και πιο πολλα αντερα κτλ απο οτι θυμαμαι.Το Τhe hills have eyes δεν εχω δει το αυθεντικο για να εκφερω αποψη. Αυτα :slight_smile:

εδιτ : Bλεποντας το ριβιου του Lupin για τα ρημεηκς αρχιζω να προετοιμαζομαι για το ξυλο

…πολύ καλά όλα τα φιλμς…απλά εγώ θα έβαζα το ‘‘Them’’, αντί του δέκατου που έβαλες:):!:

Private Joker,τιμια κι αποδεκτη η λιστα σου,αλλα οι μισες σου ταινιες δεν βλεπονται,ε?
Sorry και παλι.

Επισης το ‘’[B]TexaS Chainsaw Massacre[/B]’’ του 1974 δεν συγκρινεται με κανενα remake κατα την αποψη μου.

‘’[B]Ηostel’’.’‘Saw[/B]’’ και ‘[B]‘Planet Terror[/B]’’,απλα δεν ασχολουμαι.
Ολες οι αποψεις βεβαια ειναι απολυτα σεβαστες,ετσι?

Πολύ ωραίο το [B]Bubba Ho Tep[/B], αλλά προτιμώ να κάνω σχόλια στο άλλο thread για να το προσέξουν περισσότεροι.

Μόλις το διάβασα αυτό ένιωσα πως είμαι 150 χρονών

Με την Καθοδο ειχα τρομαξει πολυ περισσοτερο για αυτο και μπηκε,αλλα ναι,ταινιαρα και το “Them” και οταν την ειχα δει αποφασισα πως σε οτι ηλικια και αν πιασω σπιτι στανταρ θα περιτρυγυριζομαι και απο αλλα σπιτια,ποτε απομωνομενος! :lol:

Επισης απο τις αγαπημενες μου αυτης της δεκαετιας ηταν και το Wrong Turn 2.Αυτο βεβαια ξεπερναει το horror και γινεται αγνο trashy gore,δειξε οσο περισσοτερο αντερο,κομμενη καρωτιδα και ματωμενο μπαλτα μπορεις,αλλα ειχα περασει τοοοοοοσο ωραια οταν την ειχα δει… Επισης ισως καποια μερα να το παρω αποφαση και να δω κανα γιαπωνεζικο,αλλα ελα που τα τρεμω υπερβολικα ολα αυτα τα Sadako-ειδη πλασματα…

Jiopas καλα κανεις και δεν αντεχεις καποιες απο αυτες που επελεξα,αν ολοι ειχαμε τα ιδια γουστα ο κοσμος θα ηταν πολυ βαρετος :slight_smile:

παντως jiopa για τα hostel και planet terror το καταλαβαίνω (αν και το δεύτερο βλέπετε ευχάριστα), αλλα το saw μια χαρά ταινία είναι

…κιεγώ κάπως έτσι ένιωσα:):!:

το Planet terror ειναι pure fun αλλα το Saw I, πραγματικα δεν βλεπω καποια διαφορα απο τα αντιστοιχου τυπου σλασερ τρομου των 70ς, τα ‘κλασσικα’ δλδ texas chainsaw massacre κτλ…νομιζω πως ειναι ευκολα πχ το αντιστοιχο των 00ς…΄κλασσικο’ οπως και ναχει…

Saw I + II μεγαλες ταινιες, τα ΙΙΙ και IV που ειχα δει, καλες μεν αλλα λιγο ανακυκλωση (οπως φανταζομαι θα ειναι και τα επομενα).