Αγαπημενα δεκα horror film της δεκαετιας 2000-2009

Ετσι στηριξτε…
1)To ‘‘Martyrs’’ το εχω στα υπ¨οψιν εδω κ πολυ καιρο.Θα το δω καποια στιγμη.
2)Για τους ιδιους λογους που δισταζες κι εσυ ,δεν το εχω δει τοσο καιρο.Μαλλον με επεισες να αλλαξω γραμμη πλευσης.

στο 2ο θα δεις μια εξαιρετικα καλογυρισμενη ταινια. εχει 2-3 τερατα με καλα εφε μεν αλλα τερατα δε. ομως κατα τα αλλα η ταινια ειναι παρα πολυ δυνατη. δεν θυμιζει σε τιποτα the fog.

τωρα οσον αφορα το martyrs προετοιμασε το στομαχι σου, και αν γουσταρεις ωμη βια τοτε θα τη λατρεψεις. να κατεβασεις τη γαλλικη εκδοση γιατι κυκλοφορουν κ πολλες μεταγλωτισμενες. εκανα 4 downloads για να βρω ενα ανθρωπινο. ΤΑΙΝΙΑΡΑ!

…το καλό που σε θέλω [I]jiopas[/I], ΜΗΝ ΔΕΙΣ τη ταινία με ([I]ήδη[/I]) γεμάτο στομάχι!!! Ούτε καν να σου περάσει η ιδέα να φτιάξεις ποπ-κορν για να τα φας άμα τη θέαση της ταινίας!!! [B]Ν-Η-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ!!![/B]8O

μιας και κανω σαφαρι θριλερ τελευταια να πω μια γνωμη για οσες ειδα απο αυτες που προταθηκαν (γενικα να εκθειασω τις καλες θελω οποτε θα κραξω οσο το δυνατον λιγοτερο οσες δεν μ αρεσαν):

Session 9: κλειστοφοβικη, οπως χαρακτηριστηκε, ναι. εχτισε μια πολυ καλη αγωνια νομιζω αυτη η ταινια αλλα το τελος ηταν αρκετα κλισε και γενικοτερα χωρις την “δραματικοτητα” που θα μπορουσε.

A Tale of two Sisters: αργη-βαρετη-ανουσια. :thumbdown:

Dead End: με διαφορα η χειροτερη που ειδα. απλως μην την δειτε αν δεν την εχετε δει. :thumbdown:

American Psycho: λοιπον, αυτη ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα ταινια. το σεναριο της σε μερικα σημεια με εκανε να θελω να την χαρακτηρισω αριστουργημα και σε αλλα χαλια! :lol: ετσι, τεινω καπου ενδιαμεσα. η ερμηνεια του μπειλ εινια ΤΡΟΜΕΡΗ, αδυνατω να πιστεψω οτι επαιξε τοσο καλα απο τη στιγμη που στα μπατμαν μου φαινεται μετρος το πολυ. γενικα και μονο για την ερμηνεια του αξιζει!

Frontiers: μετα το martyrs μου φανηκε λιγο κλισε αλλα κρατησε πολυ καλα την αγωνια του και ο λατρης του αιματος παιρνει πολυ καλα την δοση του απο αυτη την ταινια! πολυ καλο! :thumbup:

Frailty: μολις το ειδα αυτο και ηταν αρκετα ως πολυ καλο! γαματο τελος και γενικα πολυ ωραια ταινια! :thumbup: [SPOILER]ο τροπος που εξελιχθηκε με τα παιδακια με ξαφνιασε αρκετα παρα το οτι αρκετες φορες αναρωτηθηκα γιατι ο ηθοποιος ειναι ξανθος και οχι μελαχρινος (αφου ισχυριζοταν οτι ηταν ο αλλος αδερφος)[/SPOILER]

[B]I Spit on Your Grave[/B]: αυτο δεν νομιζω να εχει προταθει! ξερω οτι ειναι ριμεικ παλιας ταινιας ομως το ειδα και ειναι παρα πολυ καλο. εχει λιγο απο ολα τα στοιχεια που μπορουν να μπουν σε θριλερ (τρομο, βια, αιμα) και αν εξαιρεσει κανεις 1-2 ανεξηγητα πραγματακια* τοτε μιλαμε για γαματη ταινια και ιδιαιτερα [B]καλογυρισμενη[/B] στα ματια μου.

• [SPOILER]μιλαω φυσικα για το πως στο διαολο αυτη τη γλιτωσε και τους το εσκασε οταν επεσε στη λιμνη. ηταν λιγο μουφα το οτι επιβιωσε, βρηκε ρουχα και τροφη και εκανε κ ολα αυτα[/SPOILER]

Σωστος ο φιλος,αλλα το ‘[B]‘Dead End[/B]’’ γαμαει αδερφε!!!

κοιτα σε μερικα σκηνικα τρομαξα λιγο δεν μπορω να πω. αλλα το σκηνικο π τους σκοτωναν εναν εναν αλλα και γενικα οι ερμηνειες ηταν λιγο μουφα. δηλαδη εκει π ο μικρος τον παιζει κ τον βρισκει η αλλη και τον φιλαει και με το φιλι του βγαζει τη μιση μουρη ε με επιασαν τα γελια! τι να κανω!

Nαι,ρε b-movie ειναι που βγαζει κ γελιο σε στιγμες,αλλα ειναι ευχαριστο.

νατξει πλακα ειχε δεν λεω. προσπαθω βεβαια να το δω απο μια πιο “ποιοτικη” πλευρα. κατα τα αλλα ολες οι ταινιες που ειδα απο αυτες που εχουν προταθει ηταν τουλαχιστον ευχαριστες εκτος απο τις “the howling”, “the people under tha stairs”, “a tale of 2 sisters” που πραγματικα δεν τις παλεψα. για οσες αλλες δεν ειπα και πολυ καλα λογια απλως δεν ενθουσιαστηκα οσο θα θελα!

ειδα και εγω χθες το El Orfanato.
πειράζει που αν και μου άρεσε αρκετα θα το ήθελα διαφορετικό? σαν ενα σουηδικο-σκανδιναβικο παραμύθι? οπως το rare exports ας πούμε

To ‘’[B]Εl Orfanato[/B]’’ ειναι πολυ καλο Crimson,αλλα οχι αμιγως horror.Κολλαει ομως εδω…

Αντε και καλο ‘’[B]Dagon[/B]’’ τωρα!!!

περισσότερο ψυχολογικό ηταν παρα horror.
οκ…dagon.με εχεις βάλει σε πρόγραμμα :stuck_out_tongue:

τι σουηδικα λετε ρεεεεεεεεεε? El Orfanato ειναι η επιτομη του ψυχολογικου θριλερ! ισως η μονη φορα που εχω χεστει πανω μου τοσο ασχημα τα τελευται χρονια! τρομερη ταινια!

το ορφανοτροφειο ειναι μαγεια
θυμαμαι που μ ειχε πεισει ενας φιλος μου να παμε να το δουμε και ελεγα σε τι μαλακια ηρθα τωρα τζαμπα θα πανε τα ευρω και μολς τελειωσε η ταινια ειχα κατσει αποσβολωμενος στο καθισμα και ελεγα τι ταινιαρα ειδα ρε πστη μου 8O

αυτο το κωλοπαιδο ο τομας με τη σακουλα στο κεφαλι μου χε προξενησει εφιαλτες για μια βδομαδα [-X

…κάπως έτσι κιεγώ…φοβερή ατμόσφαιρα αυτή η ταινία:):!:

ειδα χθες κ σημερα τα [B]House of 1000 Corpses[/B] και [B]The Devil’s Rejects[/B] τα οποια θυμαμαι να ειχαν προταθει εδω μεσα και ηταν σχετικα γτπ. το 1ο ειδικα. το 2ο παλευοταν. ο κλοουν βεβαια ηταν ολα τα λεφτα, φοβερη μουρη! ειδα επισης και το [B]Battle Royale[/B] το οποιο επισης μου φανηκε αρκετα μετριο. πληγωνουν τα χορορ τελευταια. :lol:

…απόψε πάντως λέω να ξαναδώ τα Halloween του Ζόμπι…νομίζω ότι και στα δύο έκανε πολύ καλή δουλειά, και εκανε δυο ταινίες που καμιά σχέση δεν είχαν με τις πρωτότυπες:):!:

‘’[B]Orphan[/B]’’(2009) του [B]Jaume Collet-Serra[/B]

Ας κανω ενα bump κι ας γραψω για μια ταινια του ειδους,αυτης της δεκαετιας,που μολις ειδα.
Η μητερα δυο παιδιων ,ειναι εγκυος στο τριτο,και αφου το χανει στη γεννα,αποφασιζει με τον αντρα της να υιοθετησει ενα παιδι.Στη συνεχεια αποδεικνυεται οτι δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη.
Γενικα ταινιες στις οποιες εμπλεκονται παιδια κατ’αυτο τον τροπο,δεν με συγκινουν ευκολα,διοτι εχω μια ευαισθησια στο θεμα ‘‘παιδια’’.Εδω για λογους διασκεδασης βλεπουμε πραγματα που πραγματικα δεν ειναι να τα παρεις στο χαβαλε.Αντικειμενικα ομως θα πρεπει να κριθει η ταινια κι αυτο θα κανω.Η πρωτη ωρα της κυλαει αργα,μεσα στα κλισε και τις πατροπαραδοτες,αμερικανιστικες,οικογενειακες χαζοαγαπουλιτσες με ξερες ερμηνειες απο την '‘πλαστικη’'οπου την εχω δει [B]Vera Farmiga[/B] και τον εξισου κρυο και ‘‘δεν βαριεσαι’’ [B]Peter Sarsgaard[/B].Η ταινια ακολουθει την πεπατημενη πολλων ταινιων του ειδους,σεναριακα δεν ξεχωριζει σε κατι και θα ελεγα οτι η σειρα των γεγονοτων και η διακυμανση της εντασης-που αργει να ερθει-ειναι ομοιως προβλεψιμη.
Στα θετικα ομως ειναι η πραγματικα πειστικη ερμηνεια της μικρης στο ρολο της ‘‘κακιας’’ υιοθετημενης κορης.Επισης στην ταινια για να ειμαι δικαιος υπαρχουν καποιες καλες horror/thriller σκηνες και ενα πραγματικα καλο τελος,αλλα να φαμε στη μαπα δυο ωρες ανεμπνευστης/κλισαρισμενης μετριοτητας για να δουμε ενα εξυπνο τελος ,δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο!!!

διαφωνω. η μανα ειναι φοβερη στο ρολο της. ο πατερας οκ, ειναι μετριος. η ταινια ομως γενικοτερα ειναι παρα πολυ καλη και νομιζω πως κυλαει σαν νερακι!

Ρε συ,ξερεις τι με τσαντισε?Ολα αυτα που περνανε τα παιδακια-ενα εκ των οποιων μαλιστα ειναι εκ γεννετης κωφο-για να περασουμε εμεις καλα!!!
Εχει σαν ταινια πολλα κλισε,δεν λεω οτι δεν βλεπεται,αλλα σε τσαντιζει και σε εκνευριζει το μπασταρδο με αυτα που κανει!
Βεβαια,για να λεμε την αληθεια αυτο το τελευταιο που λεω,δειχνει οτι η ταινια πετυχε τον σκοπο της.
Γενικα ομως δεν θεωρω οτι προκειται για αξιομνημονευτη ταινια!

ισχυει οτι τα παιδακια χτυπανε πιο ευαισθητες χορδες και γ αυτο τα χρησιμοποιουν αλλα τοτε ακυρωνονται πολλες ταινιαρες οπως το ορφανοτροφειο. στο κατω κατω και ενα καλο δραμα πολλες φορες σε χτυπαει καταστηθα και εκει και αν χρησιμοποιουνται τα παιδιακια αλλα κανεις δεν κραζει. :wink: ειχα ξεχασει το μικρο κοριτσακι το οποιο επαιξε υπερεξαιρετικα το ρολο του!