Αγαπημενα δεκα horror film της δεκαετιας 2000-2009

Μια που κάποιος(:roll:) μας πήδηξε τα νεύρα με το drag me to hell, το είδα χθες το βράδυ.
απλά καλό…ολα προβλεπε.δεν ειχε κάποια έκπληξη(για να μην πω ειχε όλα τα κλισέ), ακόμη και το τέλος σαν να το έχεις δει καμιά 6546545 φορές.
πάμε για Εden Lake τώρα
*το The Descent, δεν θυμάμαι αν το εχω δει, οπότε θα τσεκαριστεί σύντομα

Ρε άσε τον jiopa και άκου τον ειδικό!! Δες Εden Lake και ετοιμάσου να πάρεις καλάζνικοφ και να παραμονεύεις στη γειτονιά σου, να καθαρίζεις τσογλάνια από 15-18!
Επίσης, τσέκαρε κι εσύ το A Perfect Getaway.

απο οτι βλέπω ειναι ηδη στους σελιδοδείκτες μου…μια απο αυτές τις μέρες και αυτό

νταξ, το Drag me to hell ειναι απο εκεινες τις Horror ταινιες που εξ ορισμου ‘παιζουν’ με τα κλισε, μιας και δεν ειναι αμιγως Horror αλλα και ψιλο-κωμικο, οπως εξαλλου και τα evil dead…βασιζεται πανω στα κλισε του χωρου, τα παρωδει ενω ταυτοχρονα συνεχιζει με αυτα…οπως και το Shawn of the dead, το οποιο παταει πανω στα γνωστα κλισε των ζομπι-ταινιων για να τα σατυρισει ταυτοχρονα-ασχετο αν ο edgar wright παιζει μπαλα σε επιπεδο που ο Ραιμι μαλλον δεν θα παιξει ποτε του-…

επισης κριμσον, δες το Descent, θα κλασεις πατατες:p

:lol:

το φαντάζομαι σε τίτλο , σε αφίσα εξω απο αίθουσα… [B][I]“θα κλάσετε πατάτες.!”[/I][/B] :lol:

Λοιπον το ¨¨Drag Me To Hell’ το ξαναειπαμε οτι εχει κλισε,αλλα ειναι απενοχοποιημενη-εγγυημενη διασκεδαση,old school βεβαιως και ειναι εντελως back to roots!
Το ‘‘Eden Lake’’ ειναι το κατι αλλο βεβαιως!!Εκπληκτικη ταινια,οπως τα λεει ο Μοοn,θα θες να σπασεις στο ξυλο ολα τα πιτσιρικια της γειτονιας σου,ξερεις αυτα που πηγαινουν στο ΑΕL FC (KL)ARENA και το παιζουν χουλιγκανια!!!

:lol: μαλάκα.

ναι.δεν λέω οτι δεν ηταν καλή…απλά δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό

Όπως τα λέει ο Jiopas για Drag Me To Hell. Μαλακιούλα γενικά αλλά διασκεδαστική μαλακιούλα. Η τσιγγάνα ευθύνεται για μερικά άπλυτα σώβρακα.

Το Eden Lake μάλλον από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία. Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι τέτοιος που προσωπικά δεν ξέρω αν αντέχω να το ξαναδώ (φλώρος!). Τόσο πόλυ πέτυχε το σκοπό τού.

Ειδα το [B]Midnight Meat Train[/B].Καλα,η σφαγη της δεκαετιας!!!Απιστευτο gore ,μιλαμε για κουβαδες αιματος!!!

Rec
28 days/weeks later
House of the 1000 corpses
the devil reject’s
Pontypool
Diary of the dead
30 days of night
Let the right one in
The mist
session 9

Και μην σας ακούω να κράξετε rob zombie ε :stuck_out_tongue:

Το drag me to hell δεν το έχω δεί ακόμα

Επίσης, κάποια που είδα και μου ψιλοάρεσαν αλλά σίγουρα όχι κάτι το τρομερό.

[B]
The Uninvited (2009)[/B]

Remake του A Tale of Two Sisters, το οποί δεν έχω δει ακόμα. Καλό με κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνές.

[B]The Skeleton Key (2005)[/B]

Αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο…Παίζει ο John Hurt (λατρεία-τον συμπάθησα στο Midnight Express).

[B]5ive Days to Midnight (2004)[/B]

Μία εξαίρεση εδώ, καθώς πρόκειται για μίνι σειρά που προβαλλόταν το 2004 στις ΗΠΑ, αλλά κυκλοφορεί σε 2 dvd και πρέπει να το ψάξετε!! Σε κρατάει σε αγωνία συνέχεια! Πάρα πολύ καλό!!

[B]Silent Hill (2006)[/B]

Είμαι fan των παιχνιδιών και είχα δει και την ταινία. Μου άρεσε, κυρίως λόγω της φοβερής ατμόσφαιρας, αλλά το τέλος μου τα χάλασε λίγο!

Το silent hill κρατούσε ένα στάνταρ επίπεδο κατα τη διάρκεια αλλά όπως είπες και εσύ κάπου στο τέλος χάλασε. Επίσης γενικά δεν υπήρξε σε κανένα χρονικό σημείο κορύφωση της ταινίας ή κάτι τέτοιο. Τρόμος όμως μόνο για την ατμόσφαιρα που έβγαζε όπως και για την μουσική.

Είδα το drag me to hell

Καλά jiopa προσυπογράφω κάθε λέξη που είπες για αυτή την ταινία!!!

Επιτελους !!!Αντε oi fans της ταινιαρας να μαζευομαστε!!!

…μαζί σου, αλλά πρόσθεσε και τα remake των Halloween…πολύ καλά και διαφορετικλα απ’τα πρωτότυπα, και τα δύο:):!:

Δυστυχώς δεν το έχω δεί ακόμα αυτό. :?

…δύο είναι…πρέπει να τα δεις…έχουν μια διαφορετική προσέγκιση απ’τα πρωτότυπα, που εμένα μου άρεσε πολύ:):!:

χχμ γιατι ρε 'σεις το τελος (εκει στο σπιτι) γάμησε… αυτο που έπρεπε για silent hill…
το 12 θα βγει και 2 aka 3 στα παιχνιδια!!! :smiley:

λοιπον σημερα ειδα το [B]El espinazo del diablo[/B] (the devils backbone)! horror δεν το λες αλλα ηταν αρκετα ως πολυ καλη ταινια! γενικα οι ισπανοι το εχουν πολυ με τα ψιχολογικα θριλερ!

νταξει εχω πεθανει να βλεπω θριλερ τις τελευταιες μερες με τοσες προτασεις εδω μεσα! θα πω 2 λογια για να ενθαρυνω-αποθαρυνω οσους δεν εχουν καποια απο αυτα που θα αναφερω (βασικα για κανενα δεν θα αποθαρυνω):

1. μολις ειδα το MARTYRS! ουαου! τι ταινια ηταν αυτη? τρομερη ανωμαλια. οσοι γουσταρουν αιμα και βια και λιγη ανωμαλια γενικοτερα αυτη η ταινια ειναι μαστ. για μενα που δεν γουσταρω πολυ ζομπια κλπ (προτιμω κατι ρεαλιστικο) αυτη η ταινια ηταν ολεθρος! για να μην πω κανα σποιλερ θα πω μονο οτι εδειξε τοσο τελεια το μαρτυριο που ωρες ωρες πονας και εσυ ο ιδιος απο αυτα που βλεπεις. φοβερη ταινια. ΩΜΗ, ΒΙΑΙΑ και αρκετα αληθοφανης.

2. ειδα επισης το THE MIST. ειχα αποθαρυνθει παλαιοτερα να το δω νομιζοντας οτι ειναι ριμεικ του the fog. παροτι αυτο το σκηνικο με τα τερατα το θεωρω λιγο μουφα μπορω να πω οτι ηταν μια εξαιρετικα ΚΑΛΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ταινια, επιανε τελεια το συναισθημα της καταστασης, γουσταρα τρελα το σκηνικο με τη θρησκοληπτη που περναγε πολλα και ωραια νοηματα και φυσικα και εγω εμεινα καραμαλακας με το τελος! αν εξαιρεσει κανεις το οτι ειναι λιγο μουφα το σκηνικο με τα τερατα, κατα τα αλλα ειναι μια εξαιρετικη ταινια που σε κραταει σε εγρηγορση και αγωνια ως το τελος.

ειδα και πολλα 90’s παω να τα πω και εκει!