Εντάξει, δεν έχω λόγια.
Από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει (όχι μόνο του house)
Εντάξει, δεν έχω λόγια.
Από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει (όχι μόνο του house)
Κάτι τέτοιο ήθελα να πω αλλά δεν ήξερα μήπως ήταν υπερβολικό…
χμ… :-k
ειναι σαν filler Που μεταλαχθηκε σε καλο επεισοδιο…
παντως η σκηνη με foreman και ταουμπ στο πατωμα μαστουρωμένοι ηταν ακυρη αλλα τοοοοοοοσο γαματη…
και ξαναλεω…
last episode title…: HELP ME…!!!
τα εχουμε ετοιμα τα χαρτομαντηλα…??
και έψαχνα το thread στις πιο πίσω σελίδες…
θα συμφωνήσω μαζί σας και εγώ. Από τα καλύτερα επεισόδια σε σειρά που έχω δει και σίγουρα στα πρώτα 5 του House.
[SPOILER]Όλες οι σκηνές ήταν το κάτι άλλο.
13 - Wilson: Απλά έπος, πέθανα στο γέλιο. Τους ευχαριστήθηκα και νόμιζα πως ο Wilson θα την πέσει στην 13:lol:
Τάουμπ - Φόρεμαν: Νταξ εδώ τα λόγια είναι λίγα ε. Έριξα και εδώ τρελό γέλιο. Και μόνο που είπαν από 1 λέξη ο καθένας ενώ ήταν στο πάτωμα μαστουρωμένοι, νταξ respect.
Άλισον - Τσέις: Μου άρεσε το σημείο που ξέσπασε ο Τσέις. Της τα έχωσε καλά και το ευχαριστήθηκα. Οι γυναίκες είναι τρελές και δεν ξέρουν τι θέλουν.&-
Και ο House, αν και δεν είχε πολύ χρόνο, μαθαίνουμε ότι το έχει πειράξει πολύ η γυναίκα στο ψυχιατρείο και όταν έχει ξεπεράσει την Candy? Και ότι ψάχνει απεγνωσμένα ναρκωτικά. [/SPOILER]
ενταξη οχι και στο τοπ 5!!!εχουν υπαρξει και πολυ καλυτερα…ηταν δροσιστικο απλα… κατα τ’αλλα με οσα διαβασα νομιζα οτι θα δω κατι απο τα απιστευτα που συνηθιζουν κατα καιρους…αλλα ενα απλο-καλο επεισοδιο ηταν
Έπεσα κάτω από τα γέλια με τις εξής σκηνές:
[SPOILER]13 και Wilson: Που έπρεπε ο Wilson να πάει να κλέψει ένα δολλάριο και έκανε ολόκληρη ανάλυση στην ταμία για να πάει να φτιάξει ένα σάντουιτς για να βρει χρόνο να κλέψει το δολλάριο.Και μόλις το έκανε χτύπησε συναγερμός:lol:
Με το Τάουμπ και τον Φορμαν που πήραν από 2-3 Βάικοντιν και κυνηγούσαν ο ένας τον άλλον:lol:
Και στο τέλος που η 13 έδειξε τα boobs της στον Τάουμπ.Όλα τα λεφτα όμως:p [/SPOILER]
Κι εμένα μ’ άρεσε πολύ το επεισόδιο.
Κυρίως επειδή εστίασε στις μεταξύ τους σχέσεις και όχι σε ιατρικό πρόβλημα.
Ήταν μια ωραία αλλαγή.
ωραιότατο το επεισόδιον.
Παιδια να κανω μια ερωτηση, εσεις που τα βλεπετε του 6ου κυκλου;
Υπαρχει κανεναν λινκ για κατεβασμα ή για streaming?
Στο 6x05 τι γελιο κ αυτο με τον φορμαν οταν τρομαξεεπειδη αναστηθηκε ο αλλος… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δεν υπηρχε! Πρεπει να γινει gif asap!
Και το αλλο: Differential Diagnosis for ressurection?:lol::lol::lol:
ΓΑΜΗΣΕ το καινουριο!!!χαχαχαχα…ΕΠΙΚΟ επεισοδιο
Θεϊλα το τελευταίο!
Θεός House, και στις ατάκες και σε όλα :lol:
Ναι, γενικα οσα εχουνε κανει μετα το τελευταιο διαλειμμα γαμουν!
Κανενα λινκ για μετα το 16ο επεισοδιο;
δυνατό και το 18ο, καταπιάστηκε και με αγαπημένο θέμα
αυτός ο ταουμπ, έχει όμορφη γυναίκα, τον γουστάρει όμορφη τύπισσα και είναι σαν ανάποδο γαμώτο. η μύτη λέτε να ευθύνεται για τη γοητεία του?
ναι…μα τι γινεται…το κατεβαζα καθε τριτη απο isohunt και μετα απο 2 μερες βγαιναν υποτιτλοι…και δεν το ειχε αυτη τη βδομαδα οποτε υπεθεσα οτι θα βγει καινουριο επεισοδιο την επομενη κλασσικα(μιας και το κανουν συχνα…)
τωρα βλεπω οτι εχουν βγει στην ωρα τους οι υποτιτλοι αλλα το isohunt δεν το εχει…WTF!!!απο που τωρα…ουτε Mininova ουτε pirαtebay το ειχε!!
αντε ρε…χελπ πριν αρχισει το συνδρομο στερησης!!!
eztv ψάχτε.
καλο και αυτο…
οχι οσο το προηγουμενο αλλα καλο…
*στο τελευταιο επεισοδιο προβλεπω κλαματα…
το ξαναλεω…
Η σκηνή με το καραόκε στο καινούργιο απλά δεν υπάρχει:lol::lol: