Φιλε αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει. Οντως ασχοληθηκαν πολυ λιγοτερο απο οσο επρεπε με αυτο το θεμα. Θελουμε να επιστρεψει ο (θεος) ψυχιατρος!
[SPOILER]Και εγώ νόμιζα ότι θα υπάρχουν επεισόδια που να αφορούν τα ψυχικά προβλήματα του House. Βέβαια δεν με έχει χαλάσει και πολύ, μέχρι στιγμής έχω ευχαριστηθεί όλα τα επεισόδια και για μένα πάει καλά η season, σαφώς καλύτερη από την 4, αλλά ακόμα δεν ξέρω για την 5η.
Βλέπουμε τελικά, με ή χωρίς vicodin ο house το ίδιο είναι(εκτός αν λέω τώρα τα κατεβάζει κρυφά:roll::roll::roll:)[/SPOILER]
Kαι μενα μου αρεσε αρκετα η σεζον. Για μενα, καλυτερη απο 5η σιγουρα(μεχρι τωρα τουλαχιστον) και μαλλον και απο 4η…οι 3 πρωτες εκτος ανταγωνισμου, αυτες (περα του οτι γαμουσαν), τις εχω συνδεσει και με αλλες εποχες…τοτε που ημουνα νεος…:lol:
Και ναι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγηκε επισοδιο. Και αρκετα καλο κιολας. Ιδεα μου ειναι, ή μετα απο μεγαλα διαλειμματα βγαζουν σωστα επισοδια?Για αλλη μια φορα ΓΑΜΗΣΕ το διδυμο Wilson-House. Και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι να φυγουν απο τη σειρα, αμα μεινουν αυτοι οι δυο, μια χαρα θα πηγαινει 
Μπα θυμήθηκαν να βγάλουν καινούριο επεισόδιο?[-X
Θα το δω σήμερα, αύριο το πολύ 8)
Άμα είναι να μας δίνουν τέτοια επεισόδια, ας τα βγάζουν κάθε 3 βδομάδες πραγματικά. Μετά το πρώτο, ίσως το καλύτερο που έχω δει φέτος.
[SPOILER] Το δίδυμο House - Wilson από άλλο πλανήτη, σε κάποια φάση πνίγηκα από τα γέλια και ειδικά στο τέλος. Καλά εκεί στο μπας με τις γνωριμίες, τίμιο όλο το σκηνικό, πραγματικό έπος. Απίστευτο επεισόδιο γενικά, ελπίζω πάντα τέτοια!
[/SPOILER]
το καινουριο πολυ με εχει ταλαιπωρησει με τους υποτιτλους… εχω κατεβασει καμια δεκαρια και 2φορες το επεισοδειο(αυτη τη στιγμη και 3 φορα!!)απο διαφορετικα τορεντς και κανενας συνδιασμος δεν κολλαει!!!η που θα παιζουν σωστα μεχρι τη μεση ή μετα τη μεση!!!με τρελανανε!!!
το ειδα λοιπον χωρις μεχρι να βρω και
…πιστευετε οτι γινεται αυτο με τις εικονες της σκεψης??πολυ ψαρωτικο!!!
η 13 μάλλον είναι το νέο bond girl
hoooooooooooooooray
χθες ειδα πως μαλλον θα ειναι η Freida Pinto απο το Slumdog Millionaire
Θέλουμε 13…οι υπόλοιπες είναι κουραμπιέδες
φτασε στα 2 επεισοδεια στο τελος της σεζον και κλαψε…
ετσι απλα…
Και ο Foreman ίσως είναι από τους πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες γενικά σε σειρές και όχι μόνο στο House:p