Φιλε αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει. Οντως ασχοληθηκαν πολυ λιγοτερο απο οσο επρεπε με αυτο το θεμα. Θελουμε να επιστρεψει ο (θεος) ψυχιατρος!
[SPOILER]Και εγώ νόμιζα ότι θα υπάρχουν επεισόδια που να αφορούν τα ψυχικά προβλήματα του House. Βέβαια δεν με έχει χαλάσει και πολύ, μέχρι στιγμής έχω ευχαριστηθεί όλα τα επεισόδια και για μένα πάει καλά η season, σαφώς καλύτερη από την 4, αλλά ακόμα δεν ξέρω για την 5η.
Βλέπουμε τελικά, με ή χωρίς vicodin ο house το ίδιο είναι(εκτός αν λέω τώρα τα κατεβάζει κρυφά:roll::roll::roll:)[/SPOILER]
Kαι μενα μου αρεσε αρκετα η σεζον. Για μενα, καλυτερη απο 5η σιγουρα(μεχρι τωρα τουλαχιστον) και μαλλον και απο 4η…οι 3 πρωτες εκτος ανταγωνισμου, αυτες (περα του οτι γαμουσαν), τις εχω συνδεσει και με αλλες εποχες…τοτε που ημουνα νεος…:lol:
Και ναι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγηκε επισοδιο. Και αρκετα καλο κιολας. Ιδεα μου ειναι, ή μετα απο μεγαλα διαλειμματα βγαζουν σωστα επισοδια?Για αλλη μια φορα ΓΑΜΗΣΕ το διδυμο Wilson-House. Και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι να φυγουν απο τη σειρα, αμα μεινουν αυτοι οι δυο, μια χαρα θα πηγαινει
Μπα θυμήθηκαν να βγάλουν καινούριο επεισόδιο?[-X
Θα το δω σήμερα, αύριο το πολύ 8)
Άμα είναι να μας δίνουν τέτοια επεισόδια, ας τα βγάζουν κάθε 3 βδομάδες πραγματικά. Μετά το πρώτο, ίσως το καλύτερο που έχω δει φέτος.
[SPOILER] Το δίδυμο House - Wilson από άλλο πλανήτη, σε κάποια φάση πνίγηκα από τα γέλια και ειδικά στο τέλος. Καλά εκεί στο μπας με τις γνωριμίες, τίμιο όλο το σκηνικό, πραγματικό έπος. Απίστευτο επεισόδιο γενικά, ελπίζω πάντα τέτοια!
[/SPOILER]
το καινουριο πολυ με εχει ταλαιπωρησει με τους υποτιτλους… εχω κατεβασει καμια δεκαρια και 2φορες το επεισοδειο(αυτη τη στιγμη και 3 φορα!!)απο διαφορετικα τορεντς και κανενας συνδιασμος δεν κολλαει!!!η που θα παιζουν σωστα μεχρι τη μεση ή μετα τη μεση!!!με τρελανανε!!!
το ειδα λοιπον χωρις μεχρι να βρω και
…πιστευετε οτι γινεται αυτο με τις εικονες της σκεψης??πολυ ψαρωτικο!!!
η 13 μάλλον είναι το νέο bond girl
hoooooooooooooooray
χθες ειδα πως μαλλον θα ειναι η Freida Pinto απο το Slumdog Millionaire
Θέλουμε 13…οι υπόλοιπες είναι κουραμπιέδες![-X[-X[-X
Επίσης, τι στο π**** κάνουμε, και βγάζουν επεισόδια κάθε 2 βδομάδες και αν το θυμηθούν???:-k:-k
χθες και σημερα το star ειχε το διπλο επεισοδιο της περσινης χρονιας που ειχε στο τελος…
λιωωνωωω :roll:
2 γκομενακια θα εχει στον μποντ αυτην την Freida Pinto και την 13 ως διπλη πρακτορα μαλλον
8O παμε τωρα ολοι μαζι να δουμε james
Ότι να ναι, στις 12 Απρίλη το επόμενο, μετά από ένα μήνα. Δεν μπορώ να καταλάβω φέτος αυτές τις καθυστερήσεις. Πρώτη φορά.
Και όχι μόνο εδώ,σε πολλές σειρές καθυστερούν να βγάλουν επεισόδια.Ίσως φταίει η κρίση,τι να πω…:lol:
Μωρέ μήπως γίνεται καμία μαλακία με τους σεναριογράφους , όπως πρίν μερικά χρόνια που είχαν σταματήσει να γράφουν γιατί ήθελαν να αναγνωριστούν τα δικαιώματα πάνω στις δουλειές τους; Έχει πάρει τίποτα τέτοιο το αυτί σας;
απλα εχουν ξεμεινει απο ιδεες…
last episode title…: HELP ME…!!!
βαλτε τωρα που γυριζει…
σε ποιον αναφερετε…?
παλι στον house?
Η παμε για candy…?
αν και ειχε ενα επεισοδιο δικο της…
η φαση θα ειναι να αναφερετε στον φιλο της candy και να πρεπει ο house να τον σωσει…
μ αρέσει πολύ η σειρά . την έβλεπα κάθε τόσο στο σταρ αλλά αποφάσισα να ασχοληθώ πο συστηματικά . έχω κατεβάσει όλα τα μέχρι στιγμής επεισόδια και τώρα είμαι στον πέμπτο κύκλο (3 επεισόδιο) .
πιστεύω πως οι πρώτοι 3 κύκλοι με την αρχική ομάδα έσπερναν απλά . έχω ξενερώσει κάπως με τους καινούργιους και μ την σπάει που “μειώθηκε” ο ρόλος του φορμαν π είναι ο αγαπημένος μ χαρακτήρας μετά τον πρωταγωνιστή . το μόνο καλό είναι πως ο χάους έχει ξεδιπλώσει όλη την τρέλα του και τα επεισόδια έχουν πιο πολύ γελιο .
:)
φτασε στα 2 επεισοδεια στο τελος της σεζον και κλαψε…
ετσι απλα…
Και ο Foreman ίσως είναι από τους πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες γενικά σε σειρές και όχι μόνο στο House:p