αν και ολα μου φανηκαν προβλεψιμα μου αρεσε παρα πολυ…
ασε που ακουσαμε και κιθαριτσα προς το τελος για κανενα λεπτο…τι ωραια εκλεγε ρε γαμωτο…
τωρα ομως θελω κιαλλοοοοο…:!:
αν και ολα μου φανηκαν προβλεψιμα μου αρεσε παρα πολυ…
ασε που ακουσαμε και κιθαριτσα προς το τελος για κανενα λεπτο…τι ωραια εκλεγε ρε γαμωτο…
τωρα ομως θελω κιαλλοοοοο…:!:
Πολύ ωραίο επεισόδιο όντως!
Καλά το γκέι ζευγάρι House-Wilson όλα τα λεφτά!:lol:
Εγώ πάντως τον συμπάθησα τον έμπορα, όχι τον μπάτσο, τον άλλλον.
[SIZE=“3”]Hugh Laurie casting for House MD[/SIZE]
http://www.youtube.com/watch?v=3Iwqj9i4QDc
ρε…
ποσο θεος ειναι…??
8)
epoc.
Το είδα και εγώ σήμερα.Πολύ καλό επεισόδιο.
Έπεσα κάτω όταν ο Γουήλσον έκανε πρόταση στον Χαουζ!Απίστευτη σκηνή,δεν το περίμενα από τον Γουήλσον αυτό:pΟ Τσέης με κοντό μαλλάκι με χάλασε λίγο,αλλά που θα πάει,κάποια στιγμή θα μακρύνει
(ελπίζω):papas::papas:
δε μαρεσε =/
Το χτεσινο λες? Νταααααξ…καλουτσικο μου φανηκε…οχι τιποτα σπουδαιο.
Xmm νταξ δεν ήταν και το τέλειο επεισόδιο, αλλά γέλασα σε μερικά σημεία. Πέρασε ευχάριστα η ώρα.
Η ιατρική υπόθεση τίποτα το σπουδαίο, δεν ήταν δηλαδή το συνηθισμένο, 350 εικασίες και στο τέλος επειδή ο House είδε μια μύγα να πετάει βρήκε τη σωστή διάγνωση.
Δεν με εντυπωσίασε.Ούτε πολλά αστεία σημεία είχε.Πφφφ[-X
μετά από καιρό το επεισόδιο με την bitch ήταν καλό !
Παλι καααλουτσικο το καινουριο, καλυτερο απ το προηγουμενο παντως.
Αυτος ο Λούκας ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙΚαι σκεψου οτι θελαν να του κανουν και σπιν οφφ αν ειχα καταλαβει καλα, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εκατσε.
Εγώ από την άλλη το βρίσκω άριστο το επεισόδιο:
[SPOILER]
Ας το πάρουμε πρώτα από ιατρικής υπόθεσης, αρκετά καλή, δηλαδή αναρωτιόμουν τι είχε ο ασθενής και κυρίως, αν θα προλάβει τους αγώνες που τελικά και δεν έγινε:( κρίμας…
Μετά ερχόμαστε σε House και Wilson όπου έδωσαν ρέστα για ακόμα μια φορά. Και μόνο το βλέμμα του Wilson όταν έλεγε ότι θα πάρει εκδίκηση, ήταν το κάτι άλλο. Μόνο οι 2 φάρσες μου άρεσαν με το οπόσουμ και με το νεράκι…Υ
ou would never endanger the flat screen πέθανα στο γέλιο και μόνο με αυτό.
Τέλος πόσο μα πόσο σπαστικός είναι ο Λούκας, δεν μπορεί να τον σκοτώσει?να τον φάει το οπόσουμ?να τον πατήσει ένα τρένο?να τον χτυπήσει κεραυνός?αστεροειδής?να τον καταπιεί μαύρη τρύπα???κάτι τέλος πάντων???[/SPOILER]
Ε λοιπον το χτεσινο μαρεσε αρκετα.
Διαφορετικο, δεν ειχε πολυ House, αλλα ενδιαφερον αν μη τι αλλο. Για μενα ισαξιο του αντιστοιχου με τον Γουιλσον. Ας κανουν και για την 13 τωρα(να την βλεπουμε συνεχεια:p)!Αυτος ο Λούκας ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ
Όντως:
[SPOILER]Δεν είχε πολύ House, αλλά είχε Caddy, και μου άρεσε πολύ. Επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο σε αυτή και μόνο αυτή. Πάρα μα πάρα πολύ καλό, το ευχαριστήθηκα πάτα πολύ. Πραγματικά δεν θα ήθελα να είχα την δουλεία της, θα τους σκότωνα για την πλάκα.
Μέχρι το τέλος πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρει με την καμία, παίρνει πάντα δύσκολες αποφάσεις, χωρίς να κάνει βήμα πίσω, πεισματάρα με άλλα λόγια. Τελικά άλλαξαν όλα, και την έφερε στην υπάλληλο που έκλεβε( με την βοήθεια του μισητού Λούκας βέβαια), και πήρε το 12% που ήθελε.
Και ΠΕΘΑΝΑ κάθε φορά που προσπαθούσε ο House, να την πείσει να τον αφήσει να χορηγήσει ελονοσία στον ασθενή, πραγματικά επικό:lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]
Ωραίο επεισόδιο, παρουσιάστηκε από μια ενδιαφέρουσα προοπτική.
Πάντως εγώ με τόσο αυστηρό πρόγραμμα και τόσο ζόρι στη δουλειά, δεν παίζει να την πάλευα πάνω από μια βδομάδα:!:
Το γαματο ηταν οτι καταλαβαινες τι τραβαει η Καντυ, καθε φορα που εμφανιζεται ο Χαουζ:lol:
Απορώ πως δεν τον έχει σκοτώσει ακόμα.:lol::lol:Εγώ πάντως δεν θα την πάλευα ούτε μέρα:-sΚαι να έχω να μεγαλώσω και παιδί στο σπίτι.:-s
Πραγματικα, ετσι!
Ρε γαμωτο, το ψαξα και ΠΑΛΙ κωλοβαρανε. Το επομενο λεει 1 Μαρτιου.
[SPOILER]filler η οχι…?? :-k
αν δεν ειχε το happy end θα προσφερε κατι στην ολη σειρα και θα ηταν και ακομη καλυτερο το επεισοδιο…
οχι οτι δεν μου αρεσε…
αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχουν πεσει σε συγγραφικη ανομβρια…
αν συμβαινει αυτο πιστευω πως επρεπε να επενδυσουν περισοτερο στην ψυχηκο προβλημα του house και οχι να το σταματισουν στα 2 πρωτα επεισοδια…
παντως αυτη η δουλεια δικαιολογει το γιατι ολοι στην αμερικη που εχουν τετοιες δουλειες ειναι μες στα χαπια…
τρελο αγχος…
μονο που το ειδα και ταραχτηκα…:?[/SPOILER]