House MD

ακριβως αυτο

Ε λοιπον ενω τα 2 προηγουμενα ηταν ετσι κι ετσι, το καινουριο μαρεσε. Ενδιαφερουσα ιδεα…αλλα ρε γαμωτο παλι δε θα χει για 2 βδομαδες…

ΆΨΟΓΟ

μου άρεσε πάρα πολύ το καινούργιο επεισόδιο, είδαμε και λίγο wilson αν και μπορούσαν λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι άψογο. Η σειρά μετά από 6 χρόνια είναι σε άριστο επίπεδο και πραγματικά σκέφτομαι από τώρα όταν τελειώσει, τι θα κάνω που δεν θα παίρνω το ναρκωτικό που λέγετε House…

εμενα μου φανηκε αρκετα βαρετο…

θα φταιει που ο ασθενης ηταν ο ορισμος του αχωνευτου.

σε αυτό δεν αντιλέγω, και εμένα μου την έσπασε λίγο ο ασθενής, αλλά βαρετό όχι. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Ρε γαμωτο! Ουτε καν 2 βδομαδες! Holiday hiatus λεει! Απο γεναρη-φλεβαρη λογικα καινουρια…

Παντως φλεβαρη λεει, επεισοδιο απο την πλευρα της Καντυ, αναλογο με το Γουιλσον.

Ξενέρωσα τη ζωή μου τώρα…και του χρόνου δηλαδή…[-X[-X

Now playing: Arctic Monkeys - Still Take You Home
via FoxyTunes

Wow! Έμεινα με το σημερινό επεισόδιο ήταν καταπληκτικό… Πάντως το ζευγος Eric - Remy μου αρέσει πολύ!

Στη tv το βλέπεις??σε ποια season είναι εκεί γιατί δεν το παρακολουθώ…:-k

Now playing: Doro - We are the Metalheads
via FoxyTunes

my favourite show… :smiley:

μα τι γινεται ρε γαμωτ…ακομα…

11.01 το επόμενο.

την άλλη βδομάδα έχει επεισόδιο, και μετά αν δεν κάνω λάθος θα έχει ένα μεγάλο κενό, αλλά μπορεί να λέω και βλακίες…

Δικιο εχεις…1 την δευτερα 11, 18 δεν εχει, 25 εχει, 1 φλεβαρη δεν εχει, 8 εχει (συμφωνα με wikipedia)…Τι θα γινει ΡΕ; 1 καθε 2 βδομαδες; Καλα που χουμε και το fringe και αρχιζουν και τα lost και caprica…

Βγήκε σήμερα!
Περιμένω και υπότιτλους για να το δω 8)

Μακράν το πιο αστείο επεισόδιο imo.

αστείο με ποιά έννοια. να ξέρουμε τι να περιμένουμε για το βράδυ.

αντε να βγουν υποτιτλοι…
περασε πολυς καιρος…
μην πω πως θα το δω δυο φορες…:stuck_out_tongue:
αντε ρε house…

:slight_smile:

Γέλασα με την ψυχή μου πραγματικά.

[SPOILER]Ειδικά στη σκηνή που κάνει πρόταση γάμου ο Wilson στον House πέθανα στα γέλια, απλά τέλειο και γενικά όλες οι σκηνές Hilson:lol::lol: Η μια ατάκα μετά την άλλη.

Μου άρεσε και η τροπή που πήρε η ιατρική υπόθεση και πιο πολύ το όλο σκηνικό με τον αστυνομικό και τον φίλο του έμπορα.

Ο Τσέις μου αρέσει με το κοντό μαλλί καλύτερα, και η πλάκα που έκαναν στον Φόρεμαν, νταξ δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο.
[/SPOILER]

Now playing: Bolt Thrower - Anti-Tank (Dead Armour)
via FoxyTunes

Πράγματι ήταν καλό επεισόδιο.