House MD

μα τι γινεται δω…αντι να φθινει(βλ.southpark και how i met your mother που ειναι οι μονες 3 σειρες που παρακολουθω)γινεται καλυτερο δηλαδη?:blink::blink: ετσι!keep walking…(ή limping anyway!!)

Πραγματικα, ετσι! Να πω την μαυρη αληθεια η 5η με αρεσε αλλα ειχα αρχισει να ανησυχω για το μελλον…μεχρι το επικο φιναλε! Απο κει και περα πραγματικα μπραβο τους!

Λοιπόν το επεισόδιο ήταν καλό…

Καμία σχέση με το προηγούμενο και μέχρι σήμερα έχουμε 2/4 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επεισόδια και άλλα 2/4 που ήταν καλά.
Ουσιαστικά δεν είχε τίποτα το τρομερό εκτός από μερικές ατάκες κλασικά του House.
Νταξ στο θέμα του ασθενή τίποτα, επικεντρώθηκαν στα στους Robert και Foreman και πως θα σώσουν τον Robert για τον φόνο του δικτάτορα.
Λίγο House - Wilson.
Ελπίζω να συνεχίσουν αυτό που κάνουν και το μονό επεισόδιο(δηλαδή το 5ο) να είναι απίστευτο!

Now playing: Rammstein - Waidmanns Heil
via FoxyTunes

Είδα σήμερα το πρώτο επεισόδιο της 6ης season. Από τα ωραιότερα που έχω δει, απλά ελπίζω να μην το γυρίσουν πάλι στο κλασικό στυλ των προηγούμενων season.

κοίτα γενικά να σου πω, μέχρι τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και υπόσχονται πολλά…Θα δείξει στο μέλλον αυτό…

Now playing: Black Sabbath - Sabbath, Bloody Sabbath
via FoxyTunes

Είδα μέχρι και το 4ο επεισόδιο. Θα κάτσω να δω άλλα 2 με το ζόρι και θα το σταματήσω άμα συνεχίσουν (όπως όλα δείχνουν) στο ίδιο στυλ.

Δεν γίνεται να πετάς στα σκουπίδια ότι έγινε στο πρώτο επεισόδιο και να συνεχίζεις σαν να μην έγινε τίποτα.
Δεν μπορώ να βλέπω 40 λεπτά σειρά για να περιμένω να πετάξει καμία έξυπνη ατάκα ο house + οτι η τελευταία ιατρική λέξη που κατάλαβα ήταν τα αιμοπετάλια.

Οι υπόλοιποι πραγματικά καταλαβαίνεται τι γίνεται σε κάθε επεισόδιο με τα ιατρικά μυστήρια ή εγώ είμαι ηλίθιος?

Κοίτα αυτό το έκανες για 5 χρόνια.Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε τώρα…Η season είναι πολύ καλύτερη της 5ης και μην πω και της 4ης.
Και ναι τα ιατρικά ούτε εγώ τα καταλαβαίνω, αλλά δεν με νοιάζει. Στο House πωρώθηκα από την πρώτη στιγμή με τον χαρακτήρα και τίποτα άλλο. Πραγματικά θέλω απλά να βλέπω κάθε κίνηση που κάνει και κάθε πράγμα που λέει, τα ιατρικά πέρα από μερικές περιπτώσεις δεν με νοιάζουν.

Για το σημερινό…

[SPOILER]Αρκετά καλό, σε κάποια φάση πραγματικά πίστεψα ότι τα έχασε πάλι, αλλά πάλι καλά που δεν έγινε.
Η Ιατρική υπόθεση νταξ δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο, πιστεύω filler καθαρό.Εκεί βέβαια που πέθανα στο γέλιο ήταν με την αντίδραση του Foreman όταν και καλά ζωντάνεψε ο νεκρός στο νεκροτομείο, πραγματικά έλιωσα.
Επίσης ο Τσέις δεν μπορεί να ησυχάσει και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει.

ΑΑα και διαπιστώσαμε πως η Church Sucks.Δεν ξέρω αυτό σκέφτηκα με όλη την σκηνή.[/SPOILER]

Now playing: Epica - Kingdom of Heaven
via FoxyTunes

μ άρεσε πολύ το 5ο επεισόδιο, πάει καλά η σεζόν :smiley:

Λες να βιαστω να αρχισω να βλεπω την 6η? Μου εχουν μεινει κατι επεισοδεια απο την 5η…αλλα γμτ δεν εχω κ πλ χρονο με την σχολη…:frowning:

Άραξε.Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Κατεβάζεις τότε τα επεισόδια και τα βλέπεις.:slight_smile:

Now playing: Amorphis - Silver Bride
via FoxyTunes

Λοιπόν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και το 6ο επεισόδιο.Πραγματικά δεν περίμενα να πάει τόσο καλά η season.

Έφεραν πάλι στην επιφάνεια το θεματάκι House-Cuddy αλλά δεν ξεπέρασαν τα όρια.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ο Wilson είναι είναι ο καλύτερος φίλος του House και η καλύτερη σχέση του:lol::lol:
Η ιατρική υπόθεση αρκετά καλή και ειδικά σε ένα σημείο ακούσαμε και το Fuel:D και είδαμε και λίγο μουσάκι από jamez.
Οπότε τώρα περιμένουμε την επόμενη βδομάδα και ελπίζω να μην κάνουν κανά αστείο πάλι και διακόψουν για 2 βδομάδες.

Now playing: Dark Tranquillity - Hours Passed In Exile
via FoxyTunes

To σχολιο για Lars περιττευει ομως:p
Γενικοτερα η σειρα κανει φιλοτιμες προσπαθειες γι’αλλαγη κρατωντας παντα σε υψηλο επιπεδο την ιατρικη.Θα δουμε πως θα εξελιχθει.

Lucas επιστροφη 8OΓενικοτερα απο spoilers που εχω διαβασει να αναμενουμε εξελιξεις στο House-Wilson και στο Chase-Cameron:roll:

Παιδια δεν ξερω τι παιζει στην 6η σεζον δεν εχω προλαβει να την ξεκινησω ακομα! Αλλα στα 3 τελευταια επεισοδια της 5ης (οσο ξενερα κ να ειναι η 4η κ λιγο η 5η) ειναι παλιος κλασικος House 1ης κ 2ης σεζον! Επιτηδες δεν εχω διαβασει τα ποστ σας για την 6η σεζον. Οπου να’ναι ο θειος ιντερνετ θα μου φερει τα επεισοδια της 6ης. Με μια ωραια ελπιδα θα την ξεκινησω σε λιγες μερες! :smiley:

[SPOILER]γεια οσους δεν γνωριζουν το επεισοδιο της τελευταιας εβδομαδας ηταν το τελευταιο που συμμετειχε η Jennifer Morrison, πιο γνωστη ο Dr. Cameron.Ειναι ο πρωτος χαρακτηρας απο την αρχικη ομαδα που κοβεται απο τη σειρα. Απο οτι διαβασα μαλλον εγινε χωρις τη θεληση της. Αναλυτικα η ιστορια και διαφορα κουτσομπολια εδω: http://www.imdb.com/name/nm0607185/news

κριμα παντως, αν και αφηνονται υπονοιες επιστροφης καποια στιγμη στο μελλον. (προσωπικα ελπιζω ως μελαχρινη ξανα :stuck_out_tongue: )[/SPOILER]

SPOILER άνθρωπε!Κάποιοι δεν το έχουν δει και δεν θέλουν να μάθουν!

Γαμώτο, μεγάλο ξενέρωμα με αυτά που γράφει το σποιλερ του αποπάνου :frowning:

…που τον εμφανισαν τωρα κεινο τον ξεμπαρκο ξερωγω…

Πρέπει να τον διώξουν!Λύπη και πίκρα για τον Γρηγοράκη…:(:frowning:

Παντως στα πρωτα επεισοδια γουσταρα την ιδεα της παλιας ομαδας! Εχουν αρχισει οι ιστοριες κ η πλοκη να εχουν εδιαφερον πλεον [σε σχεση με 4ο-5ο εννοω] κ αν ηταν η παλια ομαδα θα ηταν ωραια φαση!

Μελαχρινη Καμερον…παλιες καλες αγαπες! :stuck_out_tongue:

ερωτας τρελος λαιμαι. φρικαρα οταν στην 4η την κανανε ξανθια. σκεφτομουν σοβαρα να εγκαταλειψω τη θεαση της σειρας. αλλα δεν μπορεις… αυτος ο σαλταρισμενος ο γιατρος ειναι αρρωστια…

(σορι αν θεωρηθηκε σποιλερ αυτο που ποσταρα, απλα δεν περιεγραψα κατι που εγινε/θα γινει μεσα σε καποιο επεισοδιο :slight_smile: )

Θυμαμαι την ατακα που της ειχε πει ο Χαουζ οτι με ξανθα μαλλια ειναι σαν πορνη…δικιο ειχε! Αλλα ευτυχως εχουμε την 13 που ειναι πολυ ωραιο μελαχρινο πλασματακι…αλλα Καμερον δεν ειναι…ο παλιος ειναι αλλιως!