όχι όχι καλέ μου φίλε, απλά λέω ότι εγώ θα το δω αύριο.Και εγώ αυτό κατεβάζω!
μια χαρά κανονικό είναι…
Now playing: Before The Dawn - My Darkness
via FoxyTunes
όχι όχι καλέ μου φίλε, απλά λέω ότι εγώ θα το δω αύριο.Και εγώ αυτό κατεβάζω!
μια χαρά κανονικό είναι…
Now playing: Before The Dawn - My Darkness
via FoxyTunes
Ελα ρε House !!!
[SPOILER]Πολυ καλο το διπλο επεισοδιο! Αρκετα ευχαριστο που ξεφυγε απο την συνηθισμενη δομη των επεισοδιων! Ειδαμε και μια αλλη πλευρα του Χαουζ επιτελους, πιο “ανθρωπινη” ας πουμε! Να δουμε ποτε θα επιστρεψει στα συνηθισμενα του…
Επισης, γαμησε ο MC House ! :lol:[/SPOILER]
[SPOILER][CENTER]HOUSE MD
The Movie
Coming to a torrentadiko near you[/CENTER]
Δηλαδη ειλικρινα τι διαβολο?
Δεν λεω, σαν μινι ταινια ηταν πανεμορφο. ΕΙδικα η ολη φαση με τον Freedoman, Μονο η αντιδραση του House οταν ειναι στην αιθουσα αναμονης του νοσοκομειου εφτασε για να με ανατριχιασει.
Καταφεραν σε 2 επεισοδια (ενα δηλαδη) να μας κανουν ενα ταξιδακι ΜΗΝΩΝ, που καλλιστα θα μπορουσε να ηταν μια ολοκληρη σεζον. Και δεν θα με χαλαγε καθολου να ειχα μια αλλαγη σκηνικων, ειχα μαλιστα πσηθει με την ολη ιδεα οτι ολοκληρη (η μμερος της τουλαχιστον) θα ηταν στο ψυχιατρειο, αλλα φαινεται δεν θα αρεσε στο core (sic) κοινο.
Δεν εχει νοημα να κρινουμε αυτο το επεισοδιο σαν House. Δεν ηταν House. Ηταν ενα καλογραμμενο short story για να δικαιλογησει το ΕΠΙΚΟ κλεισιμο της πεμπτης σεζον.
Κριμα ρε γαμωτο. Στενοχωριεμαι καυλωμενος. Γινεται?[/SPOILER]
[SPOILER]Προφανως και ολοι γουσταραν την αλλαγη σκηνικου. Και ε θα μπορουσε να κρατησει λιγο περισσοτερο. Αλλα πανω απο 4 αντε 5 επεισοδια δε νομιζω να γινοταν να κρατησει. Δηλαδη, τι θα εδειχναν 40 λεπτα καθε εβδομαδα μεσα απο το ψυχιατρειο?
Αναμενουμε, παντως, τον τροπο που θα τραβηξουν τωρα τη σειρα οι δημιουργοι, και βεβαια ποτε θα ξαναρχισεο το vicodin o House. Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ομορφα κι ωραια θα του ξαναδωσουν τη δουλεια του και οσα περασε με τα χαπια και τις ψευδαισθησεις περασμενα ξεχασμενα…[/SPOILER]
[SPOILER]Το Χάουζ είναι η μόνο σειρά που έχω λατρέψει.Πραγματικά το διπλό επεισόδιο ήταν άψογο.
Ευχαριστήθηκα κάθε καρέ!
Σαν οπαδός μου άρεσε η αλλαγή κλίματος,μου άρεσε που το πρώτο επεισόδιο ήταν έτσι και έδειξε όλη την πορεία του στην κλινική.Πιστεύω όντως θα καταντούσε λίγο βαρετό να το τραβήξουν για 3-4 επεισόδια.
Γενικά όσα έχω διαβάσει και σε άλλα forum αλλά και από γνωστούς, ξενέρωσαν από την 5η season γιατί και καλά λένε πως δεν είναι 100% House.Εμένα αυτό δεν με νοιάζει και χάρηκα που έγινε αυτή η αλλαγή.Και μακάρι να συνεχίσουν έτσι, χωρίς βέβαια να ξεφύγουν και τελείως…
Πιστεύω ότι δικαιώθηκα με την αναμονή και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και να έχουμε μια καλή season.[/SPOILER]
Now playing: Before The Dawn - Star Of Fire
via FoxyTunes
Όμορφο επεισόδιο αν και αρκετά χαρωπό για House.
Θα μας έδειχνε πώς ο House θα δραπέτευε από το ψυχιατρείο με τη βοήθεια του Burrows, γιατί (ακολουθεί Prison Break Spoiler)ο αδερφός Scofield μας “άφησε” Ευελπίστω η Ποτέντε και κανάς από τους τρελούς να μείνουν στη νέα σεζόν.
Κορυφαίο το διπλό επεισόδιο κατα τη γνώμη μου.
Δεν θέλω να αναλύσω το πώς παρουσιάσανε τον House κλπ, εμένα μ’ άρεσε πάρα πολύ, και αυτό μου φτάνει.
γάμησε ρε. μαζί με το φινάλε της περσινής σεζόν, απ τα καλύτερα σερί.
Ίσως το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό House που έχω δει! :thumbup:
μμμ μυστηριο το σημερινο.
καλοκακο.
ακομα να μπουν σε μια σειρα τα πραματα…
[SPOILER]i lolled at:
I Need you.
You’re Fired
jerk alert[/SPOILER]
^ Συμφωνω. Χαρηκα ομως που ο House δεν ξανακυλησε και προς το παρον διατηρει την καλη του πλευρα.
Απο την αλλη δεν την παλευω περαιτερω μ’αυτον τον πίτουρα το Foreman. GO AWAYYYYYYYYY :x
Γαμάτο και το 2ο επεισόδιο.
Έχω περιέργεια αν θα ξανακυλήσει όταν επιστρέψει στην κλινική.
Ναι κι εμενα μαρεσε αρκετα…
[SPOILER]…φοβαμαι ομως οτι απο το επομενο θα χουμε παλι τα γνωστα, απλα ο House δε θα παιρνει vicodin (για λιγο :lol:). Aν ειναι ετσι, μεγαλη κοροιδια οι απολυσεις/παραιτησεις, ετσι για να αυξησουν την τηλεθεαση/αναμονη για το επομενο.
Εδιτ : στο trailer του επομενου δεν ειδα 13/Taub και δουλευε με τους Chase/Cameron! :-k
Εδιτ 2 : Reunion δε παιζει παντως, η Morrison φευγει απ το House, Νοεμβρη το τελευταιο της επεισοδιο.[/SPOILER]
Ωραία και αυτό το επεισόδιο, όχι όπως το πρώτο βέβαια που δεν το πιάνει κανένα.
[SPOILER]Πιστεύω ήταν μεταβατικό για το πως θα κυλήσει η σειρά περίπου.
Καλά ο foreman μου την έσπασε και σε αυτό το επεισόδιο.Κάργα ο πιο μισητός να το πω , χαρακτήρας στο house.
Σε κάποια φάση και εγώ πίστεψα ότι άρχισε πάλι τα vicodin και χάρηκα λίγο, παλιός καλός house, αλλά όπως και είπα φεύγει λίγο από το κλασικό.Για να δούμε πως θα αντιδράσει τώρα.
Χάρηκα που έχει κρατήσει επαφές με τον τρελογιατρό.Από την πρώτη στιγμή το ήθελα αυτό.δλδ βλέπουμε πως μόνο σε εκείνον μπορεί να πει αυτά που θέλει, και πλέον όχι στον Wilson όπως και καλά έκανε και παλιά.
Επίσης για άλλη μια φορά θα πούμε πως η 13 έχει ΜΑΤΑΡΕΣ .&-![/SPOILER]
Now playing: Heavenly - spill blood on fire
via FoxyTunes
Παρα παρα πολυ καλο το σημερινο…
Ηταν ωραια που ειδαμε και την παλια τριαδα παλι σε δραση! Χωρις να σημειωνεται καμια σημαντικη εξελιξη της πλοκης, ηταν πολυ ενδιαφερον επεισοδιο. Πιστευω απο τα πιο δυνατα επεισοδια και των 6 σεζον. Ειδικα οσα γινονται στα τελευταια 2-3 λεπτα ηταν, για μενα τουλαχιστον, αναπαντεχα. Χαουζ κλασικα θεουλης για οσα εκανε στο καναδο.
[SPOILER]“Ι’m a vampire, Sookie!” Ένα ατελείωτο respect στον Wilson!Τελικά βλέπει και αυτός True Blood:D:D
Μου άρεσε πολύ που είδα πάλι όλη την ομάδα και χαρακτηριστική ατάκα του House:“It’s three years ago”
Πιστεύω και μακάρι να κινηθεί η σειρά πάλι γύρο από αυτούς τους τρεις, με τον Γρηγόρη αρχηγό όμως…
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει άλλη μια φορά η σειρά να έφερε στην επιφάνεια ηθικά διλλήματα με βάση την υπόθεση.Ο Chase απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Καιρό είχα να τον δω τόσο δυναμικό.Και δεν πίστευα στο τέλος ότι αυτός έβαλε το χεράκι του, όσο η γυναίκα του.
Επίσης ο House ήταν απίθανος και στην παντομίμα, αλλά και στον Καναδό γείτονα.
Ο παλιός καλό House,χωρίς χαπάκια όμως.
Γενικά δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατή η 6η σεζόν στα 3 πρώτα επεισόδια και μακάρι να συνεχίσει έτσι!
[/SPOILER]
τγε καταπληκτικ!
[SPOILER]λιγη 13 βεβαια, αλλα επεισοδιαρα. Λες να κυλησει ετσι η υποθεση, ερευνα για το θανατο του Ταμαμπουκου ή ουτε καν?
μαλλον ουτε καν. αλλα σιγουρα θα επηρεασει Τσεης σε μετεπειτα επεισοδια
Την καμερον νομιζα την ελεγαν Καμερον. Οχι αλισον. :-s[/SPOILER]
ρε Cameron είναι το επώνυμο, το μικρό όνομα είναι Άλισον:wink:
Now playing: Kama Sutra Anorimoi
via FoxyTunes
το καταλαβα
μετά το μετριότατο επεισόδιο της προηγούμενης βδομάδας, έσκασε κορυφαίο και πάλι.
[SPOILER]στην παντομίμα ξελιγώθηκα στο γέλιο :lol:
δεν το περίμενα με τπτ απ τον τσέης πάντως, εντελώς αναπάντεχο βάσει της μέχρι τώρα σκιαγράφησης του χαρακτήρα του…[/SPOILER]