λένε πως ο χάουζ έχει στηριχθεί πολύ στον Σέρλοκ Χολμς. οπότε, μετά το πρόβλημα με τα ναρκωτικά…
[SPOILER]η παράνοια που φαίνεται πως θα τον ζορίσει από την επόμενη σεζόν, ήταν λογικό επακόλουθο. επίσης ακούγονται πολύ έντονα τα εξής :
σποιλερ
1. πως θα ανακάμψει το ερωτικό στοιχείο κ θα μπλέξει με κάποια απο τις Κάντυ ή Κάμερον
2. πως η Κάμερον στο τέλος της σεζόν θα σουτάρει τον τσέης (φαντάζομαι λόγω μπάτσελορ)
3. πως τη θέση του ψόφιου θα την πάρει γυναίκα (!) κ πως παίζει να γίνει κανά σκηνικό με την 13…[/SPOILER]
Εγινε αυτο που ειπε ο Μοντε,που νταξει ηταν λογικο,το χαν αφησει ξεκρεμαστο με την Καντυ.
Αλλα ετσι οπως το παρουσιασαν στο τελος ηταν του στυλ “ο ερωτας τα γιατρευει ολα”,χωρις να μας πουν αν οντως γιατρευτηκε και απο τι ειχαν προκληθει οι παραισθησεις.
Παμε για το finale τωρα.
Νταξ απίστευτο επεισόδιο.Πραγματικά δεν έχω λόγια.Μετά το House Divided αλλά ένα άριστο!Πόσο τεράστιος ηθοποιός είναι ο Laurie!Αναμενόμενο το σκηνικό με Caddy.Η σειρά είναι από τις καλύτερες χωρίς αμφιβολία.
Περιμένουμε το finale και μετά 5 μήνες μέχρι να δούμε πάλι House:(
Εχει ξεφυγει η σειρα.Τα τελευταια επεισοδεια ειναι σουπερ.Το μονο που με χαλασε στο τελευταιο ειναι η μαλλον γρηγορη αναρρωση του απο το vicodin…Ισως να επρεπε να το τραβηξουν λιγο περισσοτερο…
Το επεισοδιο μεχρι τα τελευταια 10 λεπτα ειναι ξενερωτο και δεν συγκρινεται με τιποτα με το προηγουμενο σηζον φιναλε.
Μετα ομως στα πεταει ξαφνικα ολα στη μαπα και μενεις μαλακας.Φοβερη ανατροπη.
Και εγώ είχα την ίδια αντίδραση με Therion…
Άρχισα να ξενερώνω λίγο στην αρχή , αλλά μετά νταξ δεν υπάρχει απλός!!
Γενικά η season ήταν πάρα πολύ καλή!Καλύτερη από την 4η σίγουρα…
Μακάρι να γίνει καλά ο γιατρός μας, άντε ποιος περιμένει 4 μήνες τώρα!!!
Επίσης πάντα μου άρεσε πιο πολύ από λοστ και θα συνεχίσει!!
Ο γιες! Ελπίζω να κρατήσουν το ψυχιατρείο για 4-5 επεισοδια αν και παιζει να ναι μόνο στην διπλή πρεμιέρα
Χρειαζόταν πάντως ανανέωση η σειρά, είχε αρχίσει να ψιλοκουράζει.
Fuck Yeah!Δεν το ξέρα ότι έχει διπλό episode!πωπω αυτά είναι!!!αύριο το μεσημεράκι έχει μελέτη House και Big Bang…:roll::roll::roll:
όλα για την επιστήμη!